Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 080
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
в кои вериги  може да се намери българският ИЗИ ?

# 106
  • гр.София
в кои вериги  може да се намери българският ИЗИ ?
Май в никоя от големите вериги го няма. В София все по-често го срещам в малките магазинчета за перилни препарати, както и по пазарите.

# 107
В малките магазини!

# 108
  • София
Изи си купих в петък от Баумакс.

# 109
Здравейте!
Освен на Борн има ли други магазини за паралелен внос (специално за препарати) във Варна и къде са те?
Имам горчив опит преди години с Ариел и Персил ментета. Каквото сложех в пералнята, същото вадех, но мокро. Вече не ми се рискува много.

# 110
  • Варна
Здравейте!
Освен на Борн има ли други магазини за паралелен внос (специално за препарати) във Варна и къде са те?
Имам горчив опит преди години с Ариел и Персил ментета. Каквото сложех в пералнята, същото вадех, но мокро. Вече не ми се рискува много.
Има едно магазинче на Чаталджа, но нещо не ми вдъхва доверие. Надписите по праховете са на гръцки, а продавачката упорито твърди, че вносът е от Германия. А има и пет праха на кръст в асортимента.

# 111
момичета, някой купил ли е Ариела от Карфур? В темата за веригите пишат, че е с баркод с 4. Нещо много ми е странно ако е така? Guess Who, моля за мнение има ли някаква промяна в кодовете? Защото аз си купих лично от Германия Ариел Компакт с код с 541 преди две седмици.

# 112
  • Варна - Черна гора
Венито,
баркода на една от опаковките ( fresh sensation тъмна опаковка като първата от тази брошура - на стр. 9) е:
4015600565527, а кода на продукта 81411588.

# 113
Венито,
баркода на една от опаковките ( fresh sensation тъмна опаковка като първата от тази брошура - на стр. 9) е:

благодаря Hug значи въпросът ми остава. Ще пиша лс и на Дедо, макар че според статистиката не се регвал  отдавна. Някой ако има негов мейл, може ли да ми го прати Praynig

# 114
  • софия
С какъв препарат да изпера/напръскам памучна подплата на рокля, за да не се лепи по чорапогащник?

# 115
  • Варна
Венито,

благодаря Hug значи въпросът ми остава. Ще пиша лс и на Дедо, макар че според статистиката не се регвал  отдавна. Някой ако има негов мейл, може ли да ми го прати Praynig
Дедо на ЛС ли само отговаря? Че още малко и ще го забравим Wink

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 17:09 от stenly

# 116
  • Варна
А течния Dixan в Penny как е? 31 пранета за 8-9лв мисля беше.

# 117
С какъв препарат да изпера/напръскам памучна подплата на рокля, за да не се лепи по чорапогащник?

Преди години ползвах Антистатик -спрей.Дали все още го има-не знам.

# 118
  • София
Хубав ли е течният Ариел в Лидл? Промоционална цена 9,99 лв.

# 119
Запис да ви следя!

Ако някой отговори и на многократно задавания въпрос, за бебе какъв прах да купя, ще съм благодарен  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт