Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 665
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
  • до най-прекрасния мъж
Слагаш върху дрехата вестник /так където е дъвката/и с максимална степен на ютията без пара търкаш докато излезе.
Може и в камерата на хладилник да оставиш да стегне;после като замръзне парчето дъвка се оронва лесно и ако е останало действаш по описаното по горе  Peace

Благодаря! А няма ли вестника да изцапа дрехата? newsm78
Може и с обикновен бял лист Simple Smile

# 436
  • в огледалото на живота
Благодаря Гес  Hug
Не бях срещала по маркетите този вид и затова попитах  Hug
verche,доста пъти съм го пробвала,мастило не е излизало на дрехата  Peace

# 437
  • Ланкър, планините Овнерог
Това е белгийски Персил, а бутилката е eco-refill, т.е. прехвърляш гела от тази прозрачна бутилка в оригиналната (която вече си си купил преди и си я изпразнил), смачкваш я и я пускаш за рециклиране. Нещо подобно на това, само че не е eco power.

Точно от този (синия) мрънках няколко страници по-назад. Цветовете изчезват пред очите ми  Crazy

# 438
  • София
devi4ca, blue.angel, благодаря ви!  bouquet Дано да се справя и да я махна дъвката.

# 439
Чакайте да ви покажа какво си купих днес за 65 стотинки. Това и това. Оригиналите бяха на Верила (аз лично съм участвала в производството им), а на тези за производител е посочена някаква старозагорска фирма, която, Интересно, има ли права върху марката. Thinking Иначе патето са го копирали 1:1, но шрифта не са могли.

# 440
  • Ланкър, планините Овнерог
От 'де ги намираш тез екзотики  Grinning?

# 441
Гес, тая марка и да е била защитена,  защитата едва ли е подновявана. Щото пък кой ти помни марка "Алка" сега, да та представлява търговски интерес някакъв.....Само предполагам де.

# 442
Очакваме отзиви. За колко пранета е тази кутия?

# 443
От 'де ги намираш тез екзотики  Grinning?
Чак и аз се учудвам от себе си. Mr. Green Има един магазин в Бургас, където продават битова химия, тоалетни хартии и козметика на наистина много ниски цени. Та собственикът на този магазин ги намира тези екзотики. Например в момента има цели кашони сапун Камбана.

Гес, тая марка и да е била защитена,  защитата едва ли е подновявана. Щото пък кой ти помни марка "Алка" сега, да та представлява търговски интерес някакъв.....Само предполагам де.
Марката е собственост на Верила, а Верила още съществува, така че би трябвало да са си запазили марката, макар че вече не произвеждат прах за пране. Не знам, трябва да питам.

Очакваме отзиви. За колко пранета е тази кутия?
Нямам големи очаквания. За 3 пранета е.

# 444
  • гр.София
тези Диксани читави ли са ?  и 14 лв  за 28 пранета  добре ли е ?
http://www.dixan.gr/dixan/products/dixan_super_power_gel.html

Ползвам този с лавандула в момента и съм доволна, но го взех за 12 лева.

# 445
тези Диксани читави ли са ?  и 14 лв  за 28 пранета  добре ли е ?
http://www.dixan.gr/dixan/products/dixan_super_power_gel.html

Ползвам този с лавандула в момента и съм доволна, но го взех за 12 лева.

и аз съм доволна, пробвах универсалния защото обичам суперконцентрати. Цената зависи откъде е внесен. Видях по-евтни гръцки и по-скъпи австрийските и френските варианти.

# 446
внесен е от Гърция. всички надписи са на гръцки , а и оттам предимно внасят. единствената разлика с тези от снимката и тези , които аз видях е, че имаше мерителна чашка. сигурно заради нея ми го продават за 14 лв.  hahaha

при тях има ли за цветно и за бяло ?

# 447
Гес беше писала  наскоро за един DIXAN-кедър и магнолия, купих си и аз такъв от магазина в "Славейков"-4.90лв беше....два пъти прах бяло с него и повече не повтарям,петната си останаха.Иначе аромата е траен, за чаршафи и завеси ще свърши работа.

# 448
Сигурно не веднъж е писано тук, но не мога да си спомня. Високият клас италиански препарати за пране Диксан и Даш ли бяха? Или само Диксан? Защото май Диксан в Германия е среден клас май...защо е толкова объркващо всичко?

# 449
Сигурно не веднъж е писано тук, но не мога да си спомня. Високият клас италиански препарати за пране Диксан и Даш ли бяха? Или само Диксан? Защото май Диксан в Германия е среден клас май...защо е толкова объркващо всичко?
има табличка на първата страница на темата,за Италия -Даш,Диксан и Ава

Общи условия

Активация на акаунт