Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 695
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
hailie, купуваш си по-евтиния вариант (в бутилка без спрей) и си прехвърляш съдържанието в спрей бутилката, която имаш, или в някаква случайна бутилка със спрей помпа. Аз така направих, когато взех Спот, защото не ми се даваха повече пари за по-малко съдържание. Имах една спрей бутилка от дезодорант за крака и го прехвърлих в нея, защото със спрей е наистина по-удобно. Иначе всичко се олива с тая адска смес.

smile3555 Лелее, ама хич не се бях сетила за този вариант Hug Hug . Аз за сега си имам, нямаме достатъчно петна или съм много икономична, не знам Laughing , но задължително ще го приложа!

(не знам защо съм останала с убеждението, че спрея и обикновеното шише са с различно съдържание Crazy , но няма логика )

# 421
Аз като купувах ги огледах и двата вида много подробно и ми се сториха еднакви: и инструкциите бяха същите, и съставът на опаковката беше същият. Освен ако не става дума да друг вид спрей. Тоя който гледах, беше като това, но в спрей бутилка и по-малко съдържание.

# 422
Здравейте!Какъв течен гел или прах да си поръчам от Гърция за цветно/за бяло имам/?

Здравейте,аз пак да попитам,че скоро ще заминават за Гърция едни познати и се чудя дали да не им поръчам нещо да ми донесат  newsm78

# 423
тези Диксани читави ли са ?  и 14 лв  за 28 пранета  добре ли е ?
http://www.dixan.gr/dixan/products/dixan_super_power_gel.html

# 424
  • plovdiv
Диксан видях в "пени" в Пловдив и беше на добра цена.

# 425
за кои Диксани говориш и какво разбираш под добра цена ?

# 426
  • plovdiv
Честно казано само го"регистрирах", хич не се загледах.

# 427
  • Пловдив
Аз пък искам да питам друго - възможно ли е миризмата на един перилен препарат да "изветрява" . Забелязала съм, че каквото и да купя, няколко пранета не мога да му се нарадвам като миризма, после пак една миризма на прано, но без конкретен отчетлив аромат....И с ароматизаторите същата работа - пак така го усещам, или пък свиквам с аромата и не го отчитам, и аз не знам. Може ли да е от пералнята? И на колко време си чистите пералните - пускате специална течност за измиване - мисля, че е концентрирана лимонена киселина...

# 428
Според мен, свикваш с аромата му. И на мен така ми се струва, но след дълго "проучване" стигнах до извода, че просто не ми прави впечатление след 4-5 изпиране. Смяна на аромата е решението. Или 2-3 аромата да се редуват.

# 429
И на колко време си чистите пералните - пускате специална течност за измиване - мисля, че е концентрирана лимонена киселина...

2-3 пьти годишно е достатьчно или на всеки сезон, да кажем. Препаратьт за почистване не е концентрирана лимонена киселина. Може да сьдьржа, не мога да кажа сьс сигурност, но в никакьв случай не е само това. И гледай поне за бялото да използваш прах, защото прекомерната употреба на течни, сьчетани с ниски градуси и омекотител, водят до гадни отлагания в пералнята и лоша миризма.

# 430
  • Пловдив
Argent май това е разковничето - напоследък все с течен пера, направо съм се отказала от праха за пране, а то имало защо. Непременно ще пробвам.

# 431
  • София
Как да махна дъвка от дреха? На един анцунг, който беше изпран, намерих залепена дъвка. Не разбрах обаче дали съм го прала с дъвката или после се е добил с нея. Помня нещо с хартия и ютия... newsm78

# 432
  • в огледалото на живота
В Пени от четвъртък има предложение за Персил гел,но на снимката в брошурата не ми вдъхва нещо доверие;капачката е като на  туба от минерална вода..
Какво мислите за него?
Как да махна дъвка от дреха? На един анцунг, който беше изпран, намерих залепена дъвка. Не разбрах обаче дали съм го прала с дъвката или после се е добил с нея. Помня нещо с хартия и ютия... newsm78
Слагаш върху дрехата вестник /так където е дъвката/и с максимална степен на ютията без пара търкаш докато излезе.
Може и в камерата на хладилник да оставиш да стегне;после като замръзне парчето дъвка се оронва лесно и ако е останало действаш по описаното по горе  Peace

# 433
Това е белгийски Персил, а бутилката е eco-refill, т.е. прехвърляш гела от тази прозрачна бутилка в оригиналната (която вече си си купил преди и си я изпразнил), смачкваш я и я пускаш за рециклиране. Нещо подобно на това, само че не е eco power.

# 434
  • София
Слагаш върху дрехата вестник /так където е дъвката/и с максимална степен на ютията без пара търкаш докато излезе.
Може и в камерата на хладилник да оставиш да стегне;после като замръзне парчето дъвка се оронва лесно и ако е останало действаш по описаното по горе  Peace

Благодаря! А няма ли вестника да изцапа дрехата? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт