Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 80 831
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • плевен
Здравейте!Искам да попитам някой купи ли си вече Персила,който е на промоция в Кауфланда и как е като изпиране?

# 61
  • Варна
Тъкмо се връщам от варненския Carrefour.От любопитство отидох да погледна и не се изненадах, като от Информация ми казаха, че гръцкият Ariel е напълно изчерпан и няма да докарват скоро друг такъв.Имаше само 3 останали кутии гръцки ДиксАн ( ако беше ДиксЪн - щяха да го напишат DixOn ).
ХАХАХХ а аз тъкмо взех да търся онлайн брошура, с надеждата, че ще има и течен "цветен" Ариел.
Относно прането ти, (въпреки различните  ни мнения относно Ариел  Mr. Green)аз уважавам че търсиш качественото. Много често чувам от жени, че не купуват Ариел, Персил итн. зашото са много скъпи, пък и Бонукса и сие си перат добре. Мъжете (които се грижат сами за себе си) или въобще не се замислят или купуват някаква малка кутийка Ариел или Персил.
 Просто трябва да направиш малко сметки и ако не пазаруваш от Борн  Mr. Green   Mr. Green, не е толкова голяма разликата в цената между добрите и другите (знаете кои)

# 62
  • Варна
Добър отговор, Стенли  bowuu БОРН и подобни магазини се издържат само от препарати, на това разчитат, докато големите вериги магазини имат всевъзможен асортимент, който дори не са платили ( производителят принудително ги кредитира безлихвено ), и предлагат по-ниска цена, и по-добро съотношение цена / качество, затова приветствам използването на белгийски, холандски и гръцки препарати.Не може кутия холандски Ariel Super Compact да струва 18 лв в Carrefour, а в БОРН немският ѝ вариант да струва 27 лв  #2gunfire #Cussing out Аз имам някои ужасно скъпи дрехи, но пак не се вманиачавам.Дори се замислих да послушам съвета за пране на ниска температура с прах за бяло, и ще слагам минимално количество прах при 30С, за по-безобидно.

# 63
Сравняваш холандски Ариел с немски... Tired  ooooh!Боже, прибери си вересиите!

# 64
Благодаря и аз за новата тема   bouquet

Някой мнения за  Daz

# 65
Благодаря и аз за новата тема   bouquet

Някой мнения за  Daz

сестра ми е в Англия и ползва течния Daz,каза,че е хубав и силно мирише.

# 66
Павлинка , благодаря за мнението , чудя му се още честно казано   Peace

# 67
Павлинка , благодаря за мнението , чудя му се още честно казано   Peace
Е добре... като виждаш в табличката от първа страница, че е нисък клас на Проктър в Англия какво има да се чудиш? Peace

# 68
  • до най-прекрасния мъж
Е добре... като виждаш в табличката от първа страница, че е нисък клас на Проктър в Англия какво има да се чудиш? Peace
И нека все пак не забравяме, че ниският клас в Англия може да е в пъти по-добър от високия клас в България - официален внос  Wink

# 69
  • Варна
Сравняваш холандски Ариел с немски... Tired  ooooh!Боже, прибери си вересиите!
Ееее стига вече, де.  Naughty
Тук не се толерират обидите! Спорове - ОК. Обиди - НЕ. Всеки има право на мнение.

# 70
И нека все пак не забравяме, че ниският клас в Англия може да е в пъти по-добър от високия клас в България - официален внос  Wink
Голям залък лапни, голяма дума не казвай! Wink Peace

# 71
  • до най-прекрасния мъж
Голям залък лапни, голяма дума не казвай! Wink Peace
Изпробвано, wdv, не говоря наизуст.  Simple Smile
Прах Tandil, който сигурно повечето от момичетата и момчетата тук чуват за първи път, пере по-добре от официален внос Персил и Ариел. Прахът е немски и струва около и под 3 евро опаковката от 1,5 кг. Скоро довърших кутия от 9 кг, та се базирам на опита и собствените си очи за качеството на изпиране.

# 72
Тандил е собствена марка. Peace Не съм сигурна къде е позициониран. Peace Може да не е нисък клас, може да е по към средния. Peace

# 73
  • до най-прекрасния мъж
Tandil за 0.10 евро на пране редовна цена в сравнение с цена от 0,18 евро за пране намален Персил (висок клас)  и Weisser Riese на цена от 0,14 евро за пране (среден клас) за какво говорим. За мен Tandil е към ниския клас, все едно да сравняваш Савекс и Бонукс с Ариел и Персил, пък били те и за източния пазар. Верно, че за някои домакини и Савекса изпира, но това вече зависи от много неща.

# 74
Тандил определено е по-нисък клас, това е марката на магазини Алди в Германия и Хофер в Австрия.  Предлагаха го и на таблетки някога, сега не знам. Ползвала съм го преди години - не е лош, но и не е кой знае какво.

Общи условия

Активация на акаунт