Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 727
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
Наистина Бонго такова  Изи не съм срещала! Rolling Eyes

# 316
къде сте тръгнали да се мерите с бат`ви Бонго ?  това е прах от бъдещето.  hahaha - не мирише , не пере , цапа ....

# 317
  • София
препоръчайте ми хубав прах за бяло пране Heart Eyes

# 318

Със същото питане влизам и аз, но искам да се предлага в малка кутия и да се предлага по редовните магазини.

# 319
Единствено Бонукс на мен ми бърка в здравето

Laughing Гес, много бих се радвал да хвьрлиш малко светлина вьрху тази ерес. Simple Smile Спомням си, преди време беше писала, че е само натриев карбонат. Това всьщност не е ли добре, що се отнася до омекотяването на водата? Аз наистина се интересувам, и от Бонукс, и от Рекс, и от Тайд, и от всички по-обикновени прахове от официалния внос, ще се аргументирам по-нататьк.
Прочитайки сравнението между Тайд и Бинго, веднага ми проблесна за едно нещо, за което отдавна се каня да те помоля - за кратко сравнение между по-обикновените марки от официалния внос - кои ензими, налични при един продукт, липсвт при друг, перилни свойства, антитрансфер сьставки при цветните и така... Сьвсем накратко, без да се впускаш в научни детайли. Но сега недей да се занимаваш, аз скоро ще пиша за кои марки конкретно се интересувам. И още от сега уточнявам, че става вьпрос за препарати за цветно, с бялото експерименти няма да си правя. Интересува ме, защото вкьщи официално ми е гласувано доверие в област "битова химия". Laughing Но поради нарастваща ангажираност и недостиг на свободно време, понякога наистина не ми остава кога да обикалям по паралелния внос. Иска ми се да знам и за някоя свястна алтернатива и от официалния. За това питам.

# 320
Laughing Гес, много бих се радвал да хвьрлиш малко светлина вьрху тази ерес. Simple Smile Спомням си, преди време беше писала, че е само натриев карбонат. Това всьщност не е ли добре, що се отнася до омекотяването на водата? лния. За това питам.
Беше писала, че е натриев сулфат, което е боклук - пълнител за обем. Peace

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 00:00 от Анонимен

# 321

Със същото питане влизам и аз, но искам да се предлага в малка кутия и да се предлага по редовните магазини.

Ами ОМО, смятам, е идеалният прах за бяло по супермаркетите, но не се продава в малки кутии. Най-малката разфасовка е 2 кг / 20 перални. В такьв случай Ариел или Персил за бяло. Аз наскоро, поради липса на друга алтернатива, взех Тайд за бяло и останах приятно изненадан, вьпреки че е по-ниськ клас.

# 322
МНого ти благодаря! Нямам къде да държа още прах за пране, а ми се иска да пусна само белите с прах за бяло (обикновено пера всичко заедно - каквото се е събрало, това се пере Tired ).

# 323
Ако переш така, както казваш се губи смисъла от хубав прах за бяло

# 324
Абе Бонго.. Joy Я иди си почисти пералнята. Или дрехите са ти престояли вътре или скоро не си я мил с препарат. И ние перем с ИЗИ и със сигурност нашите дрехи не миришат. Или поне никой не се е оплакал. Hug
на бат`Бонго пералнята му блести (като зъбчето на аватара)  Joy  гащите миришат само когато се пере с ИЗИ-то. с другите препарати нямам проблем. може и да съм напипал лоша партида от праха , но това е резултата с цветния прах. за бялото още не съм го използвал. 
ако искаш покани ме да изперем моите дрешки с моето ИЗИ в твоята пералня. току виж ситуацията се променила  hahaha

Joy Joy Joy И после моята ракия с твоите домати  Joy

# 325
Не съм го виждала ,в Тракия в Пловдив някъде да се продава?Благодаря ви

Знам четири места в П-в където го има. 1- на бул. 6-ти септември, след прелеза в посока гребната база, в ляво има магазин за 1 лв или там както му викат. От там взех за бяло
2- в кичука. На Д.Талев има магазин пак за 1 лв. и на Царевец/Смерненски/ в посока кръстовищо с Пещерско шосе. Преди светофара в дясно има магазин за перилни препарати, след пиле на грил.
Абе казана на кратце - търси в магазини за 1 лв.

# 326
Ако переш така, както казваш се губи смисъла от хубав прах за бяло

Да. Поне ги сортирай леко - бели и светли цветни отделно, цветни отделно. Защото когато цветното и бялото са заедно, все някоя цветна дреха ще пусне и бялото отива на кино. А тьмните, между другото, могат да се перат и с някой хубав гел за цветно пране, а не непременно сьс специализиран препарат за черно. От известно време сьм се престрашил и действам така.

# 327
  • София
МНого ти благодаря! Нямам къде да държа още прах за пране, а ми се иска да пусна само белите с прах за бяло (обикновено пера всичко заедно - каквото се е събрало, това се пере Tired ).

Вземи си една кутийка синьо Бинго да пробваш.
Ако искаш много бяло - бебешкото Бинго.
Ако переш всичко заедно - червено Бинго.

Шо се отнася до специализираните препарати за черно - нещо много са им силни парфюмите на тези, които съм пробвала досега и затова пера с гел за цветно.

# 328
Може ли някой да каже как изглежда бингото ?

# 329

Общи условия

Активация на акаунт