Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 701
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Напоследък ползвам Тема-течен и прах.Добър е.Специалистите тук го класираха на първо място по качество от българските препарати. Но е малко по-скъп от Савекса. Няма кой знае какъв аромат след изсъхване на дрехите.Да не кажа никакъв.

# 361
Савекса изобщо не пере! Naughty Ужасен прах, евтин, но ужасен.

# 362
+1  Peace

# 363
  • София
Имам нова придобивка от тази седмица - Essex power, универсален прах за пране - от Кауфланд - 6.48 кг, за 100 пранета, на цена 12.99 лв. Стори ми се неустоимо предложението, та не му устоях, купих и тутакси пробвах с бяло пране - изпра много добре, а съчетанието с ирисовия Силан, от новата серия, направи дрехите и прекрасно ухаещи.

# 364
Преди малко и аз бях "сюрпризирана" с една такава кутия.....мъж ми го видял и му се сторил неустоим,като цена/научила съм го да смята цена на доза Mr. Green/....довечера ще го пробвам.Но, Karimma,определено ме обнадежди.Иначе,през кутията мирише приятно на нещо познато цветисто/ newsm78/и не много силно/което може само да ме радва/.

# 365
Моята придобивка от тези дни пък е новият Персил експерт, активен от 20°. Опаковката е с нов дизайн, който е сходен с дизайна на немския Персил - текстът под логото е ляво подравнен и вече имаме ризка долу вдясно както на немските опаковки. Сега търся и варианта за бяло пране.

# 366
  • Пловдив
Аз никога не съм ползвала универсален  прах за прана. Винаги купувам за бяло и цветно.
Ще чета с интерес коментарите ви за Essex power, и ако са добри ще взема и аз. За тази цена и толкова пранета си е направо бинго.

# 367
Той универсалния си е за бяло.

# 368
+1  Peace
+1

# 369
Може ли да ми обясните какво е това „+1“, че нещо не схващам.
Естествено, че Савекс пере. Но не бива да се надценява и да се възлагат надежди да изпере някакви ужасии, защото качеството е според цената, знаете.

# 370
+1 означава, че Савекса не ми харесва. За мен не пере добре. Засича дрехите и е много силно ароматизиран

# 371
Не, понеже и друг път съм го срещала, затова питам.
На мен нищо не ми е засякъл, да не го говорим и че „страхотният аромат, на който ухае целият балкон” при мен липсва. Но както писах току-що в една друга тема, в България при всяка една стока всяка партида е различна. Явно не се спазват никакви стандарти. Може да си била „късметлийка” с твоя Савекс.

# 372
  • Пловдив
Той универсалния си е за бяло.

ОК. Аз си мислех, че като универсален може да се ползва за бяло и цветно.

# 373
  • София
Моята придобивка от тези дни пък е новият Персил експерт, активен от 20°. Опаковката е с нов дизайн, който е сходен с дизайна на немския Персил - текстът под логото е ляво подравнен и вече имаме ризка долу вдясно както на немските опаковки. Сега търся и варианта за бяло пране.
Откъде, Гес?

# 374
От Карфур. По другите магазини вече има от последния вид Персил течен за цветно, но както съм писала, за мен той вони нетърпимо и го заобикалям. Този мирише добре и доста силно. Като свърша тъпото Изи, ще го подкарам да го видя.

Между другото, само за информация, да ви кажа, че откакто Персил стана експерт праховете за цветно вече съдържат оптичен избелител. На опаковката не се споменава, но в информационния лист са включени. Затова дрехите ми блестят с Персил. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт