КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 58 735
  • 724
  •   1
Отговори
# 105

Хубава вечер!  Hug

# 106
Малееее Зичееее  Crossing Arms   Hug Hug Hug Hug Hug  Голямо натоварване, но пък звучиш бодро и оптимистично, което ме навява на мисълта, че си удовлетворена, а когато човек е удовлетворен  не усеща и чак толкова много умората. Леле, какви мисли измислих  Laughing

Паце, на много красиво място си била   Peace Hug  Ех, много ни е хубава Родината бе мама му стара  Simple Smile ( сори  Embarassed, ама не се удържах) Гледах те по тв-то във връзка с препирните във вашата опера, неприятна работа, дано се оправят нещата  bowuu

Люска, ти си знаеш  Hug, с теб сме и всичко ще е ок  bowuu. Напиши ми на лично новия си телефон.

При мен нищо ново и особено. Работа - няма, не искат дърти, така ми казаха на едно място Sad . Кракът ми е все така, нощем с компреса долу горе спихва, обаче после пак същата работа. Още се инатя и не ща и да чуя за доктори.

Хубава вечер на всичкииии без изключение - споменати и неспоменати  Hug Hug Hug Hug

# 107
Добро утро, момичета! Hug

Малееее Зичееее  Crossing Arms   Hug Hug Hug Hug Hug  Голямо натоварване, но пък звучиш бодро и оптимистично, което ме навява на мисълта, че си удовлетворена, а когато човек е удовлетворен  не усеща и чак толкова много умората. Леле, какви мисли измислих  Laughing
Мисли мъдри, които са верни и подкрепям написаното на 100 %. Grinning
А ти, мило ми Анкасче не се инати повече, ами отивай при доФтор за крачето, моля те! Praynig Hug

Аз тази сутрин в 6ч. получих sms от мъжо, че е пристигнал благополучно в Мюнхен(брат му живее там).Отдъхнах си засега .. докат' не стане време за прибиране наобратно. Crazy

Усмихнат и успешен ден, момичета! Heart Eyes

# 108
„Четиридесет години е изключително красива възраст и за мъже, и за жени.
Знаеш ли, че в мистиката числото четиридесет олицетворява изкачването на по-високо духовно равнище и духовното пробуждане?
Когато загубим някого, сме в траур 40 дни.
Когато се роди дете, трябва да минат 40 дни, докато то бъде готово за живота на земята.
Когато се влюбим, трябва да изчакаме 40 дни, за да сме сигурни в чувствата си.
Потопът на Ной е продължил 40 дни и макар че водата е унищожила живота, в същото време тя е отнесла всичко нечисто и е дала на хората възможността да започнат наново.
В ислямския мистицизъм има 40 стъпала между човека и Бога.
По същия начин има четири основни равнища на съзнание и с по десет стъпала във всяко, което прави общо 40.
Исус е останал в пустинята 40 дни и 40 нощи.
Мохамед бил на 40 години, когато бил призован за пророк.
Буда медитирал под смокинята 40 дни, преди да получи просветление.
На 40 години получаваш нова задача, нов пропуск за живота.
И не се притеснявай, че остаряваш!
Няма бръчки и бяла коса, които да са достатъчно силни, за да сломят мощта на числото 40!“
Така че…четиридесетгодишни, имате сериозен повод за купон!

Да ми е честит рожден ден
Да съм жива и здрава! да имам още много празници за празнуване. И вие винаги да сте до мен!!!!!

# 109
Да съм жива и здрава! да имам още много празници за празнуване. И вие винаги да сте до мен!!!!!
Да ти е честит, Юле!
Желая ти много любов, от онази дето ти спира дъха...
Много щастие, от онова, което ти се иска да споделиш с целият свят..
Много истински приятели, с които да го направиш....(ние) Flutter
И цяла вселена от  вълшебни изненади!
Никога не забравяй колко си специална! Hug

p.s. Написаното по-горе от теб ме накара да настръхна. Oha!
Копирах си го и си го запазих, че след някоя годинка и аз ще съм с четворка отпред.

# 110
Добро утро!Днес при нас е облачно и хладно  Crossing Arms
Да ви занимая ли пак с мойта кандидат-гимназистка  Mr. Green ? Вчера и беше изпита по англ. Амиии какво да ви кажа,да го набиеш му е малко.Дето най-не му върви по тоз предмет и ви се молих да стискате палци,познайте колко е изкарала???-5-ца  Shocked Чак се разплаках,и то от яд.През годината дето спасяваше целия клас като я изпитваха по желание по история и география,и изкарваше хубави оценки,така да се изложи на изпитите  #Cussing out ,а по англ. през годината се люшкахме от 2 до 5/и то в редки случаи/,на изпита да изкара 5,и само една точка да не и достига за 6,а кажете ми вие какво се нарича това  Crossing Arms Днес стиснете палци,за изпита по химия,биология и физика,че ни трябва хубава оценка по последния предмет.
Зиче,Зичеее,пак таралеж в гащите,но поне си им показала,че не напразно са те наели.Добре е,че си успяла и да се позабавляваш.Ти си оправен човек  Peace
Мамче,хубава новина.Хайде,дано бързо си намери мъжо необходимата кола и по живо по здраво да се прибере при вас   fingerscrossed
Анкасче,отивай на дофтур  Naughty
Паце,чудесно е,че сте си изкарали вълшебно,а и сте се събрали с любими хора.Мястото от снимката е прекрасно!
На всички споменати или не-ползотворен ден   bouquet
Аааа,и неписалите да драсната по един ред  Naughty
Хммм,докато писателствах Юлето се включила.Леле,Юлеее,ма ти си наборка на мъжо/под секрет,на ушенце да ви кажа,че аз съм три години по-голяма от него  Mr. Green Ми,кво,агнешко инак не ям,ама пък агнешко съм си взела,да ми върши работа по-дълго време  Mr. Green /
Аз таковата  Embarassed знам,че 40 години не се празнуват,но всеки сам си решава и
Честит 40-годишен юбилей, приятелко!
Бъди винаги силна да посрещаш трудностите,
винаги усмихната, за да ти върви в живота и
винаги обичаща, за да те обичат хората!

# 111

Мила Юле, честит юбилей!
Пожелавам ти много усмивки и
добро настроение в този празничен ден!
Бъди много щастлива, прекрасна възраст! Наздраве !!!

# 112
Юле, честит празник.
Пожелавам ти вяра в собствените възможности да следваш мечтите си, сили, с които да ги постигнеш и любов, върху която да градиш бъдещето си. Нека всеки нов ден ти носи поне по една усмивка, една топла дума, едно признание за делата ти. Нека домът, който сътворяваш с толкова любов и въображение, се превърне в твоя вълшебен дворец, където има само радост и където се сбъдват всички желания. Бъди щастлива, приятелко моя.

И на мен ми казваха, че 40-ти рожден ден не се празнува, ама аз пък си го празнувах. И то като млада майка - с Поли на 2 месеца.  Mr. Green Боже, колко време мина оттогава! 

Луска, умно ти е детето! Да ти е живо и здраво, всичко друго ще си дойде на мястото. В края на краищата, оценките наистина не са най-важното (колкото и клиширано да звучи), важни са знанията. А тя ги има. Стискам й палци за изпита днес и съм сигурна, че пак ще те зарадва.  Hug
Само да питам, че явно много съм изостанала: защо се държат толкова много изпити след 7-ми клас? Навремето Гого и Ади се явяваха само на български и математика.  newsm78

Анкас, веднага на доктор, да не идвам чак до Русе да те замъкна насила! И следобед искам отчет за резултата от прегледа. Не искам да те плаша, ама преди 2 години свеки така я болеше крака, подуваше й се и когато най-сетне отиде на лекар, се оказа, че е имала частично запушване на кръвоносен съд и я оперираха по спешност. Малко закъснение можеше да бъде фатално. Моля те, отивай веднага, да не стане късно.  Hug

Зиче, скри им топката, нали?! Само внимавай да не им стане навик да те товарят с всякакви задачи, че после няма отърване.  Wink

Хубав ден, дами. Ще се "видим" по-късно.
  Heart Eyes

# 113
Фейче бързам да ти отговоря.След 7-ми клас/от 2009 май  newsm78 / държат т.нар. малки матури по всички основни предмети.Като с оценките по БГ и Мате се кандидатства.Другите по принцип играят ролята или на изходно ниво,или на класна работа,с две думи са важни при оформянето на годишната оценка.На дъщерята освен основните изпити,за специалностите,за които иска да кандидатства в търговската гимназия,в бала и влизат оценките или годишната по география,или по физика.А както всички знаете и целия годишен успех е важен в ситуациите на еднакви изпитни оценки,еднакви балообразуващи оценки.За това държа на всички изпити да се представи добре,за да и оформят хубави годишни оценки,които евентуално да са и в помощ при влизането в желаната специалност.Та те така.Написах го малко неясно,дано сте ме разбрали.

# 114
Благодаря ти, Луска, Аз разбрах. Сега се чудя дали да ида да се застрелям! След като тази година се разправях с малките матури на 4-ти клас, които пък за никъде не важат, сега ако и след 3 години трябва пак да юркам диването да учи за изпит по всичко, просто ще откача. А и децата се побъркват! Ми ясно е, че формулата за "всестранно развитите личности" не проработи. Не може всички да са върха по всичко. Всеки си има някакви наклонности и е редно те да се развият и детето да се насочи по съответния път. А не да го карат да се задълбава в химия и география, например, ако го влече математиката или езиците! Аман от дивотии, а пък и не ми се очертава скоро да завърша училище.  ooooh!

# 115
  • Видин
Честит празник, мила Юле!
Пожелавям ти здраве, за да можеш все така неуморно да твориш
и да създаваш красота около себе си!Нека дните ти са изпълнени
със слънце, а нощите с топлина и любов!
Обичам те, приятелче!

Нощес сънувам аз, че моя приятелка има рожден ден и прави 40 години.Приготовленията кипят с пълна пара.Обаче аз немога да видя коя е, обикалям в тълпата и се опитвам да я намеря...а то
било Юлетото!!! Grinning

Иначе моята опуска свърши и от утре пак на работа Crazy
Дадох си почивка от компютъра няколко дни, само във фейса хвърлях по едно очо, ама днес не можех да не поздравя рожденничката Wink

Луси, и с моят син имам същите ядове.През годината високи оценки, а сега на класното по математика едната задача я объркал.Все повтарям че всички предмети са важни, но бълг.език, математика, английският и немският език от тази година му влизат в дипломата и трябва да изкара шестици.Ей на сега ще имаме петици Crazy

Мамче, не се притеснявай толкова ще се справи мъжът ти!Стискам плаци да си намери хубава кола Hug

Зиче, голяма работа си, нали си знаеш!Но не се раздавай толкова, че шефът ти това и чака, да те натовари с още някоя задачка Crazy

Анкасче, Фейчето е права иди на лекар.Доста време си така с тоя крак, не шега работа!

Ели, как е Анитка?Четох че я боли ушенце, дано вече е по-добре Peace

Паце, много красота на снимката!Направо настръхнах!Наистина родината ни има невероятна природа!

Фейче, честита ви малка принцеса!
Да расте здрава и щастлива за радост на всички!

На всички без изключение Hug Hug Hug

# 116
Хахаха, Фейче ,хареса ми твоя коментар.Аз за трети път завършвам основно обр.Дано Господ ми даде живот да го завърша и 4-ти път,с малкия.Доколкото съм информирана,изпитите след 4-ти клас са за проверка на знанията от завършения курс на обучение-начално,а и да видят къде се къса нишката в знанията на децата в следващото ниво.Така е и с изпитите след 7-ми клас,изключвайки факта,че с БГ и Мате се кандидатства.Сигурна съм,че знаеш,че в 7-ми клас показват добри резултати по бг напр.,но в 12-ти клас се оказват децата невероятно неграмотни...Системата се пропуква някъде.По-важното е,че се натоварват децата психически-три поредни дни изпити по два,че дори и три предмета,и още повече,че се правят по време на редовните часове.Т.Е.-имат първи,втори час,после от 10 до 11/11.30 ч изпит,и после продължават с часовете по програма.Да се чуди детето за изпит ли да преговаря,редовните си уроци,с които пък могат да го оформят ли да подготвя  ooooh! И това при положение,че примерно моята дъщеря се връща от у-ще около 14 ч.Обядва,трябва поне малко и да си почине,и да седне да учи.Ясно е,че ако не е учила през годината няма как за няколко часа да успее,но и преговор да направи,1-2-3 теста да реши,пак е време.Оттам трябва да се подготви все пак и за редовните часове,щото никой не им прощава,че са имали изпит и накрая да успее и да релаксира и да се наспи за следващия ден  #Crazy ooooh!Инак спор няма,че е хубаво да имат все пак някакво ниво и че не могат да покажат добри резултати по всички предмети.
Лудницата е пълна...Вчера детето дори не искаше да знае колко е изкарало по английски,психически беше готово да рухне.Даже сега се сетих,че някои от нейните съученици си бяха взели мними болнични преди двата важни изпита,за да учат нон-стоп за тях,други пък ходеха допълнително на уроци...И да се запита човек-кому е необходимо всичко това,при условие,че със завършено средно обр-ние работа не можеш да си намериш,то и с висше е мисия невъзможна...
Оффф,не ми се коментира образованието ни,защото макар и да не съм действащ учител от 15 г. мнооого мога да коментирам и от двете позиции-на учител и родител...То какво ли ни е наред,че това ли...Е,на, слушам Парламента и ми идва на ум,че тая дума идва явно от италиански-парларе,в нашият случай-бля,бля,бля...Говорим,говорим и нищо.
Сега ще ви оставя за известно време,че народа си е поръчал руло"Стефани" и ориз с домати.

# 117
Хей, здравейте мили дружки  wavey

Юле честит рожден ден! Бъди жива здрава и щастлива, и  никога не забравяй, че освен майка и съпруга ти си и ЖЕНА  -  единствена и неповторима в нечии очи.  Бъди най-прекрасната МАЙКА И ЖЕНА в очите на децата и съпругът си!  Hug Hug Hug

Момичета, обичам ви  Hug Hug Hug Hug Hug Обещавам другата седмица да отида на лекар, ако съм все така. Просто вече нямам доверие на докторите в Русе, че напоследък такива случки с близки хора, направо да ти се изправят косите, май тук не останаха лекари, а само търговци, съжалявам, но фактите и случките говорят за това  Sad

Хубав ден на всички с много  поводи за усмивки  lovekiss lovekiss lovekiss

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 12:31 от Анонимен

# 118
  • Пловдив

ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ И ДУША ТИ ГО ПОЖЕЛАВАМ ТВОЕТО ПОЖЕЛАНИЕ ДА ТИ СЕ СБЪДНЕ!
ОБИЧАМ ТЕ ЮЛЕ!

# 119
  • Пловдив
Мобилният на един човек звъни.
-Да!
-Тате, аз съм Пешко. Котката се е изакала на средата на стаята.
-Слушай какво, Пеше. В момента съм на работа и не искам да ме занимаваш с глупости. Вече си голям и можеш да изчистиш, когато котката направи някоя мръсотия...
След известно време телефонът отново звъни.
- Да!
- Тате...
- Пак ли ще ме занимаваш с простотии, бе?
-Не, бе, тате... Само исках да ти кажа, че дойде някакъв мъж и се затвори с мама в спалнята. Аз надникнах през ключалката и го видях да си смъква панталона... Исках само да ти кажа, че ако се изака, аз няма да го чистя...

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 14:46 от ЗИЧЕ

Общи условия

Активация на акаунт