КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 58 724
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!
По едно кафенце за новия ден и слънцето, което грее навън, за хубави мигове за всички вас, момичета. Hug

p.s. Писали сме заедно с Луската.
Бог да прости татко ти, мила! Flowers Rose Flowers Rose Ама така е устроен живота, че да се разделяме с хората, които обичаме ..  Sad

# 91
Хей, къде сте мили дружки  newsm78  smile3518  Май всички са имали доста натоварени дни   Thinking

Надявам се днес да минете да изпием по кафенце  newsm03 Аз за сега само го сервирам и изчезвам, че имам спешна работа, но  ще се появя веднага след това отново тук  Simple Smile Heart Eyes Hug Hug Hug

# 92
Добро утрооо!Анкасчето, ранобудна, и ме изпреварила с кайвето.Примаме набързо,но...с аромата на розите.Обожавам червени рози  Heart Eyes Хайде,дружки,идвайте на спявкааа  Hug Две сме вече дето ви чакаме.Зичето,бърже да сподели как е минало в кухнята,развихрила ли се е или си е останала на ниво помощник  Mr. Green
На всички ви хубава седмица и слънчев понеделник   bouquet

# 93
Хайде,дружки,идвайте на спявкааа  Hug Две сме вече дето ви чакаме.
Хайде, ама никой не ще да идва ..  Crossing Arms
Ние с мъжо цял ден сме по задачки.Утре го изпращам за Германия(трябва да купува кола..) и ми е едно притеснено - какво ще правим сами с детето 10 дни и повече??!
Дадохме всичките си спестявания, да вземе малко по-нова кола, за да може да работи с нея
Скрит текст:
(таксиметров шофьор е)
..
Пуст, гаден и труден живот!Оставаме почти на 0. Confused
Ами, изревах ви се - отново.
Лека и успешна седмица на всички ви! Hug

# 94
Офффф,бясна съм на малката дъщеря  #Cussing out Така се ок...к...ла на изпитите до сега,чееее...ако ви мирише да знаете от къде е.По бг евентуално ще имаме 5/може и малко повече/.По мате-около 4.По геграфия-4,по история-3.Направо ми иде да я набия/макар да знам,че няма да го направя/.Мъчно ми е,че няма да влезе където иска и си провали живота от мързел и неучене.Как може голямата да е толкова организирана,да учи,а това...Знам,децата са различни.Да кажеш,че е глупава,не е.Обаче пусти му мързел... #Cussing out #Cussing out #Cussing out Мъчиш се,опитваш се да не са лишени от нищо,а то...
Хайде,няма да ви надувам повече главите.Оплаках се,не ми олекна.Ще отивам да прибера най-малкия дзвер  Mr. Green

# 95
а здравейте. ще пиша дълго без емотикони и главни букви ама ще ме извините. не му свикнах  на телефонното /таблетното писане.
при мен - как беше - да изпълним петилетката за 4  години. Нееща и се ще да се оплаквам от много работа... щото хората плачат за такава... ама то моето не нормална работа. Вероятно остарявам,  затова и зор издържам...ма то наости а остарявам ама в срядя. То да знаете нямам аз рожден ден... нямам...щото с 4 ка не се празнува. Simple Smile)))) ама съм си поръчала градинска пейка. Галинчо още не знае че това  ще ми купи за подарък. А градът дето ни прескочи в петък...  и подвапъти в събота.  Ама и дума измислих - подвапъти Simple Smile) изпотроши сума ти и цветя. Най много пострадаха водните лилии - те се натрошиха като черупки на яйца. Спрях да се ядосвам. Файда няма. За сметка на това тревата расте като за световно - до преди малко съм косила тоз кър....
гледам и вас ви нема. Много работа явно и гайлета.
МАМЧЕ - едно време,  преди 15 г.Имаше един клиент - Бай Ангел от Ловеч ... Той идваше всеки  месец печати да поръчва.  Ний млади, децата малки, живеем с бабите  на Галин в 2 стаи... оплакали с.е се явно - пари нама  и за жилище ни за кола... а той ни вика : Ей,  деца-всичко с времето си - ще имате - всичко еди  ден. И повече от това което сте очаквали. Всичко ще се нареди.
Тогава не му повярвах,  но често се сещам за бай Ангел - всяко нещо с времето си - стига да вярваш.
ЛУСИ - ти нали помниш с моят Къци  що ядове брах миналата година.  Мързелът го провали. И като се ядосвах кво - само бяла коса в повече. И сега не иска да учи... ужбеше решил - ей днес ме уведоми че не иска. ще си работел лятото при  нас на есен ще търси  работа в Пловдив. Нищо общо няма със сестра си, която е пълна отличничка в 11клас и амбиции да продължи напред.  Та.... от ядове файда няма.
Зиче,  да бе да  не са ти сменили длъжностнат характеристика и вече да си главен  готвач? Simple Smile)
Хейли де си?
Анкасче,  Паце,  Фейче, Зиче? Жаки,  Мастерче,  Теди,  Мики,  Бистре, Мери - вие де сте??! "

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 09:37 от JuliS

# 96
Привет обични мои  Hug

На голяма, голяма патерица

Зиченце, честит рожден ден! Здраве и живот мила ти пожелавам, да са живи и здрави и всички, които обичаш, да се радваш на прекрасните ти внучета още дълги години.

Люска, не се ядосвай миличка.Понякога така става.А и живота си има негов план.Ей ме на мен-учих, правих, струвах и сега работя нещо дето е на светлинни години от образованието ми.Никога не знаеш как ще те завърти живота.Ще се сети и тя да учи, има време.
Радвам се, че похапваш.А за килата не се грижи.Ела аз да ти дам от моите, че имам бая в излишък  hahaha

Юле честито ви свидетелство.Все така да върви сладурчето и много да се гордеете с него  Hug

Анкасче
още ли бе мила не е минал тоя крак.Налагай там реванолче, ама ако не минава иди да те видят  Hug

Мамче
стискам палци да намери мъжо ти хубава кола, и после много, много пари да изкара с нея  Hug

При нас лудницата е абсолютна.
В събота бяхме на рожде ден на една малка госпожица и като се прибрахме вечерта, и като се тръшна Анита с болки в ухото  ooooh! Цяла нощ е плакала, цяла нощ.Направо кошмар.Вече е по-добре, слагаме зехтин и запушваме с памуче.Дано се закрепи.На 9-ти имаме час. дано не ни го канселират пак и най-накрая да видим специалист.На всичкото отгоре пак намерих въшка и ми иде да стрелям напосоки.Тия са направо в средновековието.Мизерници.
Вчера на един приятел на рожден ден, днес е неработен ден и сготвих и изчистих.Мартин кандидатства за всяка нова обява, която се появи.Дано му се обадят скоро и да се маха от тия изедници.
Аз в петък получих заплата  Flutter Ама малко множко пари са ми превели та утре ще ходя да питам какво става.
Оставям ви сега, защото трябва да се къпя и да лягам, че утре ме чака много дълъг ден.Смяната ми е от 12 до 20:30, но аз ще отивам по-рано да си нареждам кабинета.Последния месец там са работили 8 различни сестри и е абсолютна лудница, нищо не може да се намери.

Целувчицииииииииииииииииииииииииии

# 97
Ели Simple Smile парите никога не са множко... сигурна ли си че искаш да ги питаш дали не са сбъркали?Simple Smile
за Анитка милото дете - дано минава по бързичко ушенцето че е голяма болест това. За въшките нямам коментар...  това е абсолютно безобразие.

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 09:16 от JuliS

# 98
Луска, не се коси, нищо няма да промениш. Всъщност, нещата не са чак толкова непоправими. Може пък това да й е за урок на момата, да се постресне и оттук нататък да тръгне нагоре. Пък и друго има: мързелът си е мързел, и при наш Коко го има в изобилие, ама Яничка се е притеснила покрай теб, страхува се детето, че мама е болна и не може да се съсредоточи в ученето. Не й се карай много, и на нея не й е лесно. Гушнете си и карай да върви. И аз като Елито мисля, че нищо не е случайно. Ще си намери пътя детето. Почакай няколко години и сама ще се убедиш в това.  Hug

Ели, милата Анитка. Много е лошо да те боли ухо. Аз така си отраснах - първите ми 7 години са изпълнени с капки за уши и тампончета.... И това ще мине. Дано само няма усложнения и по-скоро да отшуми, че да не се мъчи много душичката малка.  Praynig

Сега да ви зарадвам с една страхотна за мен новина: имам си нова племенница. Роди се днес, казва се Елена. Да расте здрава, кротичка и добричка, да хапва и спинка повече и да радва много мама, татко и батко. Почерпете се.

# 99
 Naughty Не може така Юле.Аз искам това, което ми се полага, което съм си изработила.Инак точно в тоя момент хич не са излишни.Ама здрави да сме само, ще се оправим.
Фейче да ви е жива и здрава малката Ели.Да расте усмихнато и будно дете за радост на всички около нея

# 100
 wavey   Хайде на кафенце мили дами  Hug

Фейче, да ви е жива и здрава малката Елена! Да расте щастлива обградена с много обич!

Люска, не се кахъри за оценки. Момичетата са ти го казали, всяко нещо си идва един ден на мястото. Аз така бях с големия, но после вече нали поодъртях   Mr. Green и сигурно и съм помъдряла малко  Embarassed, та го давах по  така.

Юле, гледах по тв-то за градушката при вас, направо ми се изправи косата, но природа, какво да направим. Накрая пак си казваме - да сме живи и здрави пък....  Peace Hug

Ели, гадно нещо е това с ушите. Големият ми син така беше като малък и оттогава в къщи без капки за уши не оставам - Фуроталгин се казваха. Ако няма, леко затоплено олио, памуче и една носна кърпичка затоплена с ютията и на ушенцето, само така се успокояваше. Милата Анитка, дано да мине  Hug Hug Hug Hug

Мамче, дано бързо се уреди въпроса с колата и да се върне по скоро половинът ти  Peace Ти как си, освен дето си притеснена в момента, постарай се по ведро да погледнеш на нещата и всичко ще е по добре  Hug Hug Hug

Зиче, Мастерче, Жаки, Теди, Мики, Хейли, къде сте момичета, какво става с вас   newsm78 Thinking Драснете по някой ред, че сте добре  Praynig  Hug Hug Hug

# 101
Добро утро, прекрасни!
Анкасче, чудесно кафенце с роза си ни поднесла, благодаря ти! Heart Eyes
Изпратих мъжо и чакам да се обади скоро до къде е стигнал.Иначе съм добре, само дето съм малко по-притеснителна, паникьосана и чувствителна по природа ..  Crazy
Благодаря ви за подкрепата и утешителните думи! Hug Hug

Фейче, честита радост!  bouquet
Да е жива и здрава мъничката принцеска!
Да порасне слънчево и умно дете и много да радва всички близки!

Елинце, много гушки за малката чаровна Анитка!Бързо да минава ушето, че всяка ни знае как боли от ухо! Praynig
Луска, и другите са го казали - за оценки не се ядосвай!
По-важното е, че децата са ни умни, а то другото(мързелът) е период и ще отмине. Hug
Хубав и успешен ден, мили дами!  bouquet

# 102
Добро утро!  Crossing Arms пак сте ме изпреварили с кафето  smile3534
Аз досега никога не съм се ядосвала за оценки/все пак бивш учител съм/,знам,че знанията са по-важни,и сега не ме е яд.По-скоро ми е мъчно,че е умна и оправна,но заради пубертета ли,заради болестта ми ли/както казва Фейчето/ не показа това на което е способна.Милион пъти съм и казвала,че докато кака и с много труд постига високи успехи и отличия,на нея просто и трябва постоянство.Знам,че може да постигне много и за това ми е мъчно.Но,здраве да е.Искрено се надявам да си вземе поука,убедена съм,че въпреки всичко ще успее в живота.Днес обаче между 10-11ч. стискайте здраво палци,че тоз английски ни е голям мор.Като бивш учител по немски,знам че  не на всички деца им се отдава да учат с лекота чужд език,и явно и тя е от тях,но поне да изкара що-годе приемлива оценка,че и да и оставят и такава за годината  Praynig .
Момичета,днес е 28 май,31-ви наближава...Знам,че ще бъдете мислено с мен.Повече се притеснявам за самата процедура на 04.06,че пак ще бъда под пълна упойка...Кофтито е,че момичетата,които ми имат тел. няма как да ми се обадят,а и аз на тях/загубиха им се номерата/,защото преди 10-на дена си изтървах апарата във вода и сим-картата ми не работи.Ако някоя иска на лични мога да дам другия си номер.
Радвам се,че повечето от вас се обадиха.Само Зичето,Мастерчето,Пацето нещо липсват.Де сте брееее???Обадете се с два-три реда,да кажете как сте!!!
На всички,без изключение,  Hug и хубав ден!
П.П.Малееее,голяма съм оФсЪ  smile3555 Сега вече Фейчето ако зачезне ще знам къде е  Mr. Green На нея замирише ли и на бебешко,пиши я бегала.
Да е жива и здрава малката принцеса!Да радва близките си и лесно да се гледа!

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 09:06 от lucia

# 103

Здравейте, мили дами! Извинете ме за отсъствието, но имах три вълшебни почивни дни на вилата ни. Отдавна се канехме да отидем и най-после успяхме. Засякохме се  с племенничката ми от София с годеника и ( на 6 септември сме на тяхната сватба  Heart Eyes) с 3 приятелски семейства. Много хубаво беше. Ходихме до едни Декови скали, откъдето се вижда язовир Въча. Ето снимка от телефон, правена от един приятел:

Hug
Не успях много да прочета кой какво е писал, но забелязах страхотната новина за бебчето!
Мила леля Фейче, честита да ти е малката племенничка Елена! Да расте здрава и весела, дълги години да си се радвате взаимно, много късмет в живота да има!!!
Люска, не се коси за оценки, ще видиш, че ще се окопити детето- това е от пуберитета. На теб кураж и ще чакаме хубави новини!  Praynig

# 104
  • Пловдив
Здравейте ,милички!
Нямах физическата възможност да ви пиша.
Нали съм си тъпа и упорита по рождение та така си го нхендрих на работата ,че ми излезна през носа.
Заредихме храната за клиентите и докато стоя отидох да помагам на жената дето мие чинии ,че ми стана жал колко купчини има да мие. ooooh! Даааа ама шефа като видя вика айде оправете ги тъкмо се почнала да помагаш. Twisted Evil
Ми то хиляди чинии ви казвам 50 купчини по метър високи чакат на една миялна машина ooooh!
И понеже сърце юнашко не трае лудата овцЪ почва да мие на ръка а едната чиниия тежи килограм теглих я ooooh! Crazy
Та до 6 часа сутринта се оправихме със жената.
Прибрах се спах 2ч. че имах други задължения да си върша.
Вечерта пак с начале същата процедура само ,че до 7 часа сутринта този път. Mr. Green Mr. Green
Прибрах се и ни се обадиха да отиваме до едно село да пируваме  Mr. Green Joy Ми аз тъй и тъй за 48 часа бях спала 2  ми що да не си направя кефа яяяяяя Joy hahaha Joy hahaha
Прибрахме се към 18ч и се тропясах та до сутринта до 6 ч . и тръгнах за работа да си поливам градинките ,че три дена не са поливани. hahaha
Та чак сега се поосаферих вече ,честно ви казвам такава умора през живота си не бях изпитвала.  Кяра от цялата тази процедура е ,че съм по лека с 4-5 килограма. Mr. Green bowuu bowuu

Та това е мили ми приятелки за това ме нямаше два дена и компютъра не бях пускала нямаше време.

Честита леля  Фейче, живо и здраво да е новороденото детенце! Много късмет в живота си да има!

СИСКА,честита да ти е абитуриентката! Попътен вятър в живота и желая! newsm51

ЛЮСКА,СТИСКАМЕ ПАЛЦИ ПОСТОЯННО ЗА ТЕБ НАЛИ ЗНАЕШ !!! Hug
Всичко ще мине добре вярвай в това мила ВЯРВАЙ!
Пиши в темата дето за събирането на средства моля те ,че момичетата пишат още там. Hug
Не се тормози за отценките на детенце, всичко ще си дойде на мястото . Peace

ЕЛИ, бързо да оздравявате, ама и аз бях с болки в ухото някакъв вирус ходи.Аз също използвах Фураталгин като Анкасчето.  Виж няма ли там да купиш? Дано ви мине по бързо и да не е нещо сложно . А за парите ,явно си си ги заслужила Peace Hug

МАМЧЕ,дано си намери мъжлето хубава кола. Praynig
ЮЛЕ, пейчица аааа... Joy hahaha Голям си шемет  hahaha hahaha hahaha
За градушка когато си в къщи взимаш ножа и отиваш на двора и го забиваш там и казваш градушката да не вали в двора ти. Бабите по селата така правели и в техните дворове не валяла градушка а съседните помляни. Опитай аз не знам дали е така и дали е вярно но нищо не ти коства да опиташ. Peace

Мастерче, Жаки, Теди, Мики, Хейли,Паце,Анкасче,  Бистре, Мери,Мони, и пропуснатите  kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss

Общи условия

Активация на акаунт