КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 58 723
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и хубав ден на всички.
И успех на децата, които днес са на изпит!  fingerscrossed

Нещо за закуска в 10 часа?

# 76
Добро утро!
Анкасче, Фейче - благодаря за кафенцето и закуската.А гледката е невероятна!  Heart Eyes
Успех и стиснати палци на матурковците и от мен! Flowers Four Leaf Clover

Фейче, Бог да прости племенника ти!Светла му памет. Flowers Rose Flowers Rose

А моето момче не е на матура, и след малко отиваме да купим някоя празнична дрешка за утрешния празник и букет цветя.
И тази година завърши с пълен отличен, и отново ще има лента отличник и грамота. Grinning
Много съм горда и щастлива!

Хубав и ползотворен ден, приятелки мои! Hug Hug  bouquet

# 77
Добър ви ден!Изпреварихте ме с кафето и закуската,но ходих да заведа малката кака на изпит/не че не може и сама да иде,но си имаме ритуал  Wink / Моля ви,стиснете здраво палци дори и на краката  Mr. Green ,че сме малко на вие с математиката  ooooh!
Моите момичета тая година няма да ходят на шествие по случай 24 май  Tired На голямата уч-щето я бойкотира,защото общината от доста време не може да разреши проблема с материалната база на сградата,в която учат две училища.Има големи спорове,дебати...Малката,пък е решила трите почивни дни да ги оползотвори в учене за следващите три изпита от външното оценяване,които са веднага в понеделник,вторник и сряда,и то по време на учебните занятия  Rolling Eyes Така че бойната задача за купуване на цветя отпада.И трите дена ще е пълна лудница в къщи-сама с трите деца  #Crazy-кой ще учи/малката/,кой ще дивее/малкия/,кой ще се момее/голямата/ , а аз помежду им- рефер в решаването на спорове  Twisted Evil Като дойде това време и ми се стяга душата.На25.05 стават 4 години откакто тате си отиде.На26.05-една година от втората операция на голямата кака...
Отивам да мисля какво да наготвя,че нищо не ми идва на ум.Даже може да дадете идеи,вие какво готвихте вчера или какво ще готвите днес?
На всички ви хубав и безпроблемен ден  Hug !

# 78
  • Пловдив
КАКВО НАПРАВИХА ДЕЦАТА с матурите? Rolling Eyes Rolling Eyes

Аз днес се скапах от умора не от работа а от каране на колело. Първо до работа и обратно после обиколих града  да търся един плат ,ама намерих същият какъвто исках. Peace
Сега почивам ,че утре съм нощна и на крак 12часа . Peace

ТУКА ЗАПОЧНА ДА ДУХА ДОСТА СИЛНО И РАЗХЛАДИ МАЛКО,че от сутринта беше голяма жега.

Хайде да ви оставям ,че нещо ми се приспа.

Какво казал Адам, когато получил първата си ерекция?
"Ево, пази се, че не знам т'ва колко големо ще стане." Simple Smile

smile3508 smile3532 smile3534 smile3534 smile3534

# 79
  • Видин
Ха добър ден!
Аз днес общо взето се мотая...До обяд валя, трещя, а сега духа силен вятър.
Сложих да задуша едни картофки с копър и чесън, ще направя и таратор и това ще е за довечера.
В 18,30 заминавам на танци.
Ха, честит ни нов "кабинет" ако може така да се нарече...
Стария бардак с новите к...и Crazy

Един виц, който чух по БТВ:

Яни Янев казал, че ако успее да влезе снеговата партия в парламента , ще вкара всички корумпирани зад решетките от А до Ю  Mr. Green

# 80
Добро утро мили дружки    bouquet  Да ни е честит най-светлия празник!

На всички пожелавам един хубав ден, изпълнен с красиви емоции [/b] Peace Hug Hug Hug

# 81
Честит празник,приятелки!

# 82
Честит празник! На всички учители и ученици!
Честит празник на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

Днес бяхме на празник на първокласниците. Получихме първото си свидетелство- с отличен!
Яни е много доволен от подаръкът -книжка...но е недоволен от 7те книжки за летен прочит... Е, то угодия няма Mr. Green Празника мина набързо в столовата, защото лошите метеорологични условията не позволяваха да се състои в училищният двор , както е по традиция!

Днес моята свекърва има празник. Става на 80 години
Да ни е жива и здрава. Да ни ядосва и да ни радва!

При нас нощес към 4 се изви страшна буря. Дъжд, гръмотевици светкавици... спряха тока... ужас...
По големият ужас беше като слязохме тази сутрин в града... имаше 10 см.сняг/ ледени топчета Лозницата само пръчки - ни гроздове , ни листа...
Благодаря на Господ , че не удари градините при нас. Болна щях да се поболея. След тази мор... нищо нямаше да оцелее...

Още веднъж - честит празник мили момичета!
Нека се гордеем със своята писменост и култура!

# 83
Честито първо свидетелство на Яни-все така през годините с отличен!
Честит юбилей и на свекито,на Юлето!Жива и здрава да е,и по-малко да ви ядосва  Mr. Green отколкото да ви радва!

# 84
 Embarassed на патерички

Зиченце, да си жива и здрава много години, да си обичана, много уважавана и заобиколена от верни приятели  bouquet

Честит имен ден на всички, които имаха имен ден! Да си носите името със здраве и да ви донесе много успехи и щастие!

Честит прекрасен празник - 24 май!

Юле, честит юбилей на мама свеки! Да ви е жива и здрава и много да ви помага! Браво на отличника първолак! Дано все така до края  bouquet

И моята свеки днес има рожден ден. Да ми е все така добричка и дълги години да ни е в помощ.

# 85
Хммммм  newsm78 това ми замирисва на заговор от страна на свекитата  Mr. Green ,хммм...ама шшшт,че ако е рекъл Господ и аз един ден ще бъда такава...
Хейли,да е жива и здрава и твоята свеки!Още дълги години да ви помага,да се уважавате!

# 86
Едва преди малко се прибрахме ... т.е. аз, щото синчето вече е командирован у село(по свое желание). Flutter

Честит празник, мили ми приятелки!

Хммммм  newsm78 това ми замирисва на заговор от страна на свекитата  Mr. Green
И на мен на това ми замяса ..  Laughing

Юле, Хейли - честито на свекитата ви!
Да са ви живи и здрави!Да се разбирате, уважавате и да си помагате!  bouquet

Исках да ви кача някоя снимка на моя отличник, но нещо snimka.bg бавно обновява ..
По-късно ще се редактирам, обаче. Crossing Arms
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 17:42 от Mam4е

# 87
Зичоно -
приятелко моя. честит рожден ден. Да си ни жива и здрава. Зло да те подмине. Да ни радваш  с усмивката си, с таланта си и със златните си ръце и  голямото си сърце.
  хейли - честит рожден ден и на твоето свеки. Разбирателство и  доверие пожелавам.
  мамче - честито и на твоят отличник. неможах да видя с имки - но то е от настройките на таблета сигурно. Утре ще ги видя на сутрешното кафе.
Моят мъж отиде на среща - 30 години от завършването а аз с децата отивам  а РД  а свеки
лека вечер желая милички - и да  утре - на съботно кафенце

# 88
Дзяяк  да ви нагледам  newsm53

Юле, Хейли, да са живи и здрави свекитата ви, леки старини и разбирателство с вас им пожелавам Peace  smile3525 smile3525 smile3525

Мамче, Юле, да са ви живи и здрави отличниците, все така напред и нагоре към успехи да вървят  newsm10 smile3501. Мамче, аз видях снимките - сладур и любимата му е  хубавка, разбира детето от мацки  Wink

Днес аз го писах дъждовен  Laughing  Бях замислила велики дела, нооо на мързеливия и Господ му помагал   smile3503  Излизахме със скъпия да купим нещо за готвене и общо взето после се помоткахме из нашия иначе пък красив град. Още можех да ходя, но  ме заболя кракът и се прибрахме. Ще го налагам след малко с компрес - има полза от риванола и дано ме оттърве от ходене по доктори.
Тази вечер децата са по купони на вили извън града и ние ще сме младоженци, та да ви предупредя да се вържете нощес  smile3534

# 89
Добро утрооо!Цяла нощ не можах нещо да спя  Tired То бяха едни трусове,едно люлеене  ooooh! Малеее 9 ли 10 ли степен по скалата на Рихтер, бе това земетресение  #Crazy /Анкасче,  Hug smile3533 smile3534 /
На тази дата преди 4 години си взех последно сбогом с тати.Бог да го прости и дано е светло на душата му!Мъчно и плачещо ми е!

Общи условия

Активация на акаунт