КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 431
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
А, Мари писала... докато аз се напиша.

За зъби не ми се говори - преди 3 дни ми падна...познайте - коронка със щифт. Ей това не знаех че може да се случва - при мен обаче се случва.  #Cussing out

# 436
  • Талант на 2012,2013 г.
Коронка, че и със щифт-много неприятно... ooooh!

И аз много обичам котенцата, ма пусто като съм в апартамент, а и синът има алергия към тях. Пробвахме се преди време.. не става. А ги обичам. Много...

Ние ходихме на пазар, на детето му дават ваучери от работата и в Кауфланд ходим веднъж месечно та най-необходимото си вземаме. И нищо не съм правила, а ми е едно такова уморено...

Мъжът ми спи в момента. Може пък увеличаването на мг.-те на пластирите все пак да подейства...а дано.
Аз блея тука. Няма да готвя, едно зеле и леща висят от дни. Докато не ги изядем, няма да готвя.

# 437
алергии+котки = несъвместима история

аз сам обременена с куп алергии : от ухапвания, сенна хрема, от сено дори и косана трева. Обаче... нали съм инат до безкрай - аз кося у дома- то щото галин ми коси и китките де, ама подувах се първите 10-15 пъти, после по малко, та по малко... та сега само се зачервявам и до другият ден ми минава. От пролетните цъфтежи най ме е морила липата - сега имам по стечение на обстоятелствата огромна липа до оградата. Не мога да я махна - на комшията е- плача, кихам ама и на нея ще и свикна... надявам се.
миналата година и към котките направих... микоза...котешка. ... много зор я излекувах. Ама съм упорита - то... това е глупост не е упоритост...ама аз така си се оправдавам
Мари - дано да подейства увеличаването... дано Praynig

# 438

Добро утро, момичета! Hug
Някак нямам тонус, така да се каже да пиша и споделям напоследък.Дала съм си малко почивка от това, от всичко ...
Чета ви и преживявам всичко с вас - радвам се и тъжа, но засега ще съм леко встрани!
Прегръдки за всички до една! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 439
  • Видин
Ехоо, как сте? Hug

Маги, споделих една рецепта във фейса Peace

Мамче, почини си и когато си отново във форма пиши Hug

# 440
Здравейте!И аз колкото повече чета за тоя център в София,все повече и повече се разколебавам.Записах се за понеделник да ида,но...ще видим.Получих друга оферта от приятелка, работеща от дълги години като мед.сестра.Розали ми беше споменала,писала за това.И понеже не ми се обяснява ще ви постна това http://www.spartakhadjiev.com/
Имам записан за утре сутрин час при професорката,да видим какво ще каже тя.Ако даде надежди,оставам си тук и ще ходя при тях.Приятелката ми работи от 2 г. с тях като втора работа и ми каза,че с очите си видяла как преди време пациентка с рак на гърдата била мн зле,с някакви рани по самата гърда,отказала хт,много слаба...мъжът и я водел,идвали от Добрич.След 3-4 мес. жената видимо била много по-добре,даже пътувала и сама отишла на преглед без мъжа си.Имало хора,които вече 18-20 г. ходели при тях,профилактично.Достатъчно ще ми бъде дори и болки да нямам,ако пък ли Господ реши и ми помогне лечението,хвала нему и тях.
Днес мъжо отиде да запише дъщерята в новото у-ще,после да видят за униформа...
А аз си лежа.На всички ви хубав ден  Hug

# 441
Да почерпя,днес моята Поли има имен ден-да ми е жива и здрава и все така да ни радва
Честит празник и на тези ,които празнуват днес

# 442
И аз да почерпя за моята именница. Да ни е жива и здрава.
Теди, целуни вашата именница от нас.

Луси, успех, каквото и да решиш. Ние сме с теб и ще те подкрепяме винаги.

Мамче, липсваш ми.  Hug

Юле, събота е, къде е напоителният пост?  Wink

Къде сте, дами? Пожелавам ви хубав, слънчев и усмихнат ден.
Hug

# 443
Честит имен ден на всички, които имат повод днес! Да си носят името със здраве, да бъдат много щастливи, много обичани и много късмет във всяко начинание да имат Hug

# 444
  • Пловдив
Честит празник на всички именници!!!
 Да са живи и здрави,да носят името си с гордост и достойнство!!!

ТЕДИ ЧЕСТИТА ТИ ИМЕННИЦА !ОТ  ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕ!

ФЕЙЧЕ И ЗА ТВОЯТА ИМЕННИЦА ДНЕС ЕДНА ПЪЛНА КОШНИЦА СЪС ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА!

ЛЮКСА ХУБАВО СИ ГО РЕШИЛА НИЕ СМЕ С ТЕБ И САМО КАЖИ АКО ИМАШ НЯКАКВИ НУЖДИ ,НАСРЕЩА СМЕ! Peace Peace

Мамче и на мен ми липсваш  когато не пишеш Rolling Eyes Hug Прегръщам те горещо! Hug Hug Hug

# 445

Да са живи и здрави всички именници!  bouquet
Весел празник, и наздраве!

Момичета, благодаря ви.
Някои знаят моите терзания .. и те са нищо в сравнение с това, което Люската и Мари преживяват. Blush
Обаче ..
Откакто започнахме с опитите следях всичко, изнервих се, постоянно съм във форума..., искам да променя нещата.Много ви обичам, вие сте чудесни и неведнъж сте ми били опора и подкрепа!
Желая ви здраве и късмет, бъдете себе си и се обичайте и уважавайте.
Пожелавам на всички мечтите да се сбъднат. Hug Hug Hug

# 446
Теди и Фейче, честити ви именници!

http://
 Hug Hug

Люсе, действай, мила! Каквото си решила, само не се моткай! Прегръщам те!   bouquet

Мамче, желая ти по-скорошно разрешаване на проблемите!  Hug

Зиче, Хейли, Мари, Анкасче, Юле, Жаки, Мастеронки, Ели и т.н. любими дружки ... Hug!!!

На 4 заминавам, до тогава ще ви наглеждам набързо. Цунки, отивам на работа.  bowuu

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 00:07 от Паца

# 447
Честито на всички именници! Да им е свято името! ....Почерпих се!  Animal Pig

Мамееее.....Я,горе тиквата!  Laughing  Hug Нали знаеш?!....Ако има нещо да става ще стане!!! ....Я се успокой и се наслаждавай на живота.....Всичко ще си дойде на мястото.....И на мен ми липсваш,кат не пишеш.....То не,че е задължително,нооо.....бЕ кеф ми е кат сме всички тук!  Hug

Момичетаааа......Много ви обичаааам така да си знаете!  Hug

# 448
  • Талант на 2012,2013 г.
Честит Петровден на всички празнуващи! Hug

# 449
 wavey

Теди, Фейче, да са ви живи, здрави и щастливи малките принцеси, да растат в радост и заобиколени с много обич Peace Hug

Люска, какво стана днес, нали днес имаше записан час сутринта за една професорка  newsm78   Hug

Хубава вечер на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт