КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 461
  • 724
  •   1
Отговори
# 480

Липсваше ли ви сутрешното ми кафе  newsm03 ?

ПРИЗНАВАМ - МНОГО!!!!! Blush
Хубав ден момичета Hug

И аз така Hug

Hug Hug HugПрекрасен ден, момичета  bouquet

УРААААА!!!! ....... newsm44 newsm68

лЮСКАТА СЕРВИРАЛА КАФЕТО тази сутрииин......Тин-тири-ти ти тииииии....... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 481

Липсваше ли ви сутрешното ми кафе  newsm03 ?

ПРИЗНАВАМ - МНОГО!!!!! Blush
Хубав ден момичета Hug
и на мен ми липсваше...много благодаря за прекрасното кафенце, мила Люси!  Hug

Момичета, утре заминавам, а съм с бронхит и още не съм си стегнала багажа. Все пак цял месец няма да ме има, би трябвало малко по-сериозно отношение от моя страна, ама съм хаймана, сега пък и с кашлица..

Много здраве за болните и положителна емоция изпращам! Хубав ден и от мен!  Hug

# 482
  • Пловдив
 newsm68 newsm44Люска се завърнааааааа  Hug Hug не пия кафе но сега с кеф ще го гаврътна! Peace

Паце пази се мила какви са тези кашлици? Rolling Eyes Лек път! Hug

Аз ходих на работа от там до болницата да видя племеника ,че нали се лекува там от пиенето добре е за сега като го изпишат ще видим newsm78 newsm78
От там на пазара ,купих си розови домати по 80 ст. и тъкмо си направих една голяма салата та се наплюсках като попско дете на задушница. Mr. Green Joy
Бях и на протест пред областната управа ,повиках малко и се прибрах. Mr. Green Joy bowuu
Добре ,че е колелото та си джъткам, из града   . Peace
Прекрасен да е денят ви момичета!

# 483
Момичета,помагайте.Имам пуешко прясно филе и искам да си го направя на фурна,но да не стане сухо.Не трябва да е с много мазнина и подправки.Инак за домашните ще врътна свински кебап  Mr. Green
Зичее,кви са тия цени бее???При нас доматите,червените, можеш да ги намериш от цена на 1лв. до 1.70лв.А розовото-1.70-2.00лв.  #Crazy

# 484
  • Пловдив
Люска пуешкото като пилешкото си го направи, както си го харесваш. Peace

Иначе за доматите ми една баба имаше с едни домати от големи до малки от 4лв до 50ст. ги е разделила. Аз си взех от 1лв и от 80 стотинки но са по големи доматите от червените. Така да обичам розови домати ,че мога само тях да си ям по цял ден.Сега ще взема да заслабнааааа Mr. Green Mr. Green

# 485
Сега ще взема да заслабнааааа Mr. Green Mr. Green

Ще заслабнеш ти! ....Трънки!.....Колкото мене.....Откакто има розови домати съм качила килата......Домати ,сирене и хляб.....И ела да ме видиш..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Люска....Пуешкото всякак може на фурната.....Зиче ти е казала...Като пилешкото се готви,малко повече като време,че месото е по-едро от пуешкото и има друга структура....(с картофи,с ориз,със сос от заквасена сметана,пуешко роле също е вкусно....Може и като винен кебап да си го сготвиш,ама без виното........Абе варианти хиляди....) ....

Паце,лек път!...Кви са тия бронхити по никое време бре! Офффф.....Гадория!

# 486
Аз вече вечерях и да ви кажа какво чудо сътворих.Нарязах филето на хапки.Осолих го леко и го залях с прясно козе мляко/мъжо ме кара само такова да пия вече  Twisted Evil /.Бутнах у фурната,не  засякох колко го пекох,пробвах дали е готово и стана мммм,божествено крехко.
Розовите домати са по-сладки от червените.Помня свекървата/Бог да я прости/ на децата само такива пращаше от село заради по-сладката жилка и липсата на киселинност.И аз ги обичам,но ще чакам да ги намалят още.Тия червените,макар и български нещо не мога да ги ям откак се разболях,киселят ми,нищо че домашните казват,че били вкусни.Яжте вие салати,пък аз трябва да наблягам на мляко,сирене,кашкавал и месо  Crossing Arms А,кажете в тия жеги как се яде  Rolling Eyes Ама тъпча,да вдигна малко кг и маса.Нищо,че резултата за сега е тццц.
Паце,лек път и хубаво изкарване в Германия!

# 487
..
Паце,лек път и хубаво изкарване в Германия!
Благодаря ти, мила Люси! Ще надничам от Германия и се надявам на хубави новини от теб! Много ще ти се радвам на всяка една хубава новина за подобрението ти!  Hug Hug Hug

Аз стегнах куфара..отивам за 4 път на това място, но този път няма да съм с моите колеги от Пловдив, а с колеги от Добрич, където съм поканена като гост. Надявам се освен добрата работа и почивката да ми се получи приятна. Целувки на всички ви, ще ви наглеждам чат-пат.  Hug

bouquet

# 488
  • Талант на 2012,2013 г.
Приятен път! Hug

# 489

Добро утро Hug

Паце, лек път и много, много хубаво да си изкарате  bouquet

Луска, много се радвам на борбения ти дух! Пий си илачите и отварите, все нещо ще даде резултат Praynig Hug Hug

При нас нищо интересно. В събота сме на сватба и младоженците поискаха пари да им дадем, обаче аз искам все пак и нещо малко да им вземем, да им остане за спомен и им купихме такава свещ

Много й се радвам Heart Eyes , а на живо е още по-красива Party

# 490
Аааааа,Хейли ме е изпреварила  Crossing Arms  smile3534 Айде и от мен ДОБРЮТРОООО !
Ставайте поспаланкиии!Днес трябва да е един прекрасен ден  Hug
Хейли,много ми хареса свеща!
Момичета,отдавна не съм ви споменавала нищо друго освен да говоря само за болежките си,та да са пУфалЪ-каките ми от няколко дена тренират айкидо.Мнооого въодушевени,голям мерак,голямо чудо.И друго.С мъжо обмисляме,всъщност сме решили,де,но трябва и с кумците да го обсъдим,та да си дойда на думата-с мъжо ще сключваме църковен брак.
Чао за сега,отивам да мисля кво да сготвя днес,а на вас слънчев и усмихнат ден   bouquet

# 491
 wavey Добро утро на всичкиии  Heart Eyes

Люска, Хейли, тенкю за кафенцата и хубавите пожелания, а дано  Peace Hug Hug Hug

Хейли, много е красива тази свещ и наистина ще им е спомен  bowuu , ааа да и весело изкарване на това тъй щастливо събитие  Simple Smile

Люска, браво на децата ти, страхотни дечица си имаш, ама ти си знаеш де  Hug Браво и за църковния брак и ние все се каним, но нещо все не можем да се организираме, а този месец имаме перлена сватба, но пак няма да стане и тая година. Нищо здраве да е, може и да стане един ден най-неочаквано и без много канене  Simple Smile

Паце, лек път и приятно изкарване и на теб  Hug

Мари, как сте Thinking   Hug Hug Hug

Момичета, изчезвам, че май даже и закъснявам. Днес  сигурно цял ден ще съм по болници.

Хубав ден на всички и много много  Hug Hug Hug Hug от мен Simple Smile

# 492
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро, момичета.

Нищо ново покрай мъжът ми освен това, че се изнерви много от неизвестноста сега преди скенера. Ами защото то до сега нямаше скенер след който да ни кажат, че резултатите са добри...

Ние със сина ходим по зъболекари. Навремето детето носИ шини и дадохме повече от две хиляди лева на ортодонт за да му се изправят долните зъби. Оправиха се, но започнаха да се развалят, вече има две пломби, а той е много млад...
Онзи ден се направи снимка и се оказа, че има голям кариес, за който записахме час за днес следобяд. Него обаче трудно го хващат упойките да не кажа, че почти не искат/сливиците му ги бяха махали почти на живо, детето почти беше припаднало преди години ooooh! ooooh! ooooh!/И сега много ме притеснява дали ще го хване упойката, защото иначе...не знам. След обяд сме там... Rolling Eyes

Това е при нас за сега. Пожелавам ви слънчев и спокоен ден на всички! Hug

# 493
  • На планетата земя
Добро утро!
Люска,браво ,браво за църковния брак.Може пък след като го направите и нещата да се оправят,да тръгнат към по-добро.И ние нямаме църковен брак,но мъжът ми не искаше и така.Иначе идеята е чудесна. Simple Smile
Мари,този път дано скенера покаже добър резултат при мъжът ти,толкова се борихте и вие.
Това с нехващането на упойките е много гадно,но все си мисля,че един кариес колкото и да е дълбок се изтърпява,не е като сливиците.Мен не ме е страх от зъболекари и никога не съм си правила кариес с упойки.Даже и не ги предпочитам въобще.
Паца,лек път към Германия!
Хели,много хубав е свещника и оригинален.
Ходи ми се някъде на планина с децата да сменим обстановката.Всеки ден едно и също много омръзва.Давайте идеи за хубави местенца из БГ.
Хубав ден ,момичета! Hug

# 494

Ходи ми се някъде на планина с децата да сменим обстановката.Всеки ден едно и също много омръзва.Давайте идеи за хубави местенца из БГ.
Хубав ден ,момичета! Hug

Девин Flutter - много ми се ходи на мен там и все разглеждам разни оферти.

Общи условия

Активация на акаунт