КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 486
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • Талант на 2012,2013 г.
Велинград, Батак, Родопите...обичам Родопите... Heart Eyes Hug

# 496
добро утро!!!! Hug А така - така вече е добре.
Луска , ама така ти се радвам. Звучиш ми страхотно - ей така те искам. за козето мляко  и сирене... да - ще ядеш. сестра ми много яде. Прясно козе сирене - повръщаше и се от него чак - ама де ще иде - яде. Майка лишчно всеки ден и правеше - да е съвсем прясно. Резултата е че сега не близва никакъв млечен продукт. Нито сирене , нито мляко, нито сметана. Mr. Green Ама това да е кусура!!!!
За сватбата - тук пък страшно се радвам! Айде , дано това да е едно ново начало.р Нов цикъл от живота ви.

Мери , днес си със страхотна премяна! Hug За мъжо...нормално е да е изнервен. Нормално е след това което преживявате. Мислим позитивно и вярваме , че ТОЗИ път скенера ще покаже нещо различно!!!! Hug

Паце
приятно ти пътуване. Да си изкараш страхотно и да събереш много спомени! Hugзавид, завид... Mr. Green

Зичка - доматки ,а? И аз много ги обичам. Ей така да си ги ръфан насред лехата... без сол и сирене даже. Ама за момента само Рилата е узряла...
Бубе - аз много харесах Старосел. Уединено, затворено, зареждащо.
Иначе съм твърдо за Родопите ако избирате по голяма дестинация! Ако все пак решите тук и Тревненско, Етърско - да се обадите ,ей Mr. Green
Анкъс-че, неприятно да си цял ден по болници , затова ти пожелавам бързо и безпроблемно да мине всичко!
Мастеронче.... Hug кво прайте бе??? Само едни дУматЯ споменаваш нещо... слабо слабо...
Ели - как си момиче - как е при вас? Чакаме и от Английско добри новини! Hug
Фейче, при теб развидели ли се?
Хейли - това е прелест бе! Страхотия! Много ми харесва тая свещ!!!
Жаки, Рози, Теди Hug
Спорен и усмихнат ден момичета!

# 497
Луска, слънчице, ако знаеш само как ме зарадва!  Heart Eyes Браво на теб, точно този твой борбен дух ще те спаси! Няма да ти повтарям да ядеш, защото ти си го знаеш. Обаче ще наблегна на хубавите новини: да са ти живи и здрави щерките, много добре са се захванали с айкидото - хем е хубав спорт, хем те имат нужда от самозащита, защото са страхотни красавици (пу-пу). А идеята за венчавката още повече ми хареса. Ние имаме църковен брак, винаги съм искала - ритуалът в църквата е много по-тържествен и по-романтичен, не прилича на "конвейера" в гражданското.  Grinning

Анкасче, и вие не отлагайте, докога ще живеете в грях с Илиянчо, а?!  Crossing Arms Wink
Хайде, дами, искам да ви видя като булки. Аз освен по бебета, много си падам и по сватби.  Embarassed

Марѝ, искрено се надявам този път скенерът да покаже обнадеждаващи резултати. Въпреки болката. Може пък тя да е знак, че измират лошите клетки.  Praynig
А проблемите със зъбите винаги са много неприятни. Голямата ни дъщеря още от мъничка имаше кариеси, въпреки подходящото хранене и изрядната устна хигиена. Просто й бил слаб емайлът и нищо не може да се направи. И тя мина през много перипетии - четири години носи различни шини заради обратна захапка, но без резултат, накрая сложи брекети и оправи захапката, но кариеси си има почти на всеки 4-5 месеца. Здрав зъб не й остана...  Confused

Ели, какво стана с адашката? И изобщо как сте всички? Hug

Хейли, и аз искам такава свещ, нищо че няма да съм булка.

Мастерче, откак се прибрахте с Половинчо в новото гнезденце съвсем нищо не казваш. Не че сме любопитни, ама все пак ...  Embarassed Embarassed

Зичка, аз само на домати и сирене мога да карам. Е, понякога за разнообразие може някоя краставица или морковче да изгризкам. Пак със сиренце. Ех, как обичам лятото, когато всички тези неща са вкусни, защото не са гледани в парник.

Паце, лек път. Вярвам, че бронхитът ще изчезне с промяната на обстановката.

Не мога всички да ви изброя поименно, но пък за сметка на това ще ви пожелая хубав и щастлив ден. Прегръщам ви.
Hug

# 498
Благодаря ви, момичета! Малко се притеснявам дали ще я харесат, но аз просто се влюбих в нея Heart Eyes

(Ако някой иска, да влезе във фейсбук и в търсачката да напише ръчно изработени карвинг свещи . Нямам фейс в работата и за това не мога да ви пусна линкче към страничката им. Такива красоти имат, аз вече за 2-ри път си поръчвам. И искам още )

И аз напоследък предимно вечерям с домати и сирене, но без хляб. Ама, момичета, отвратителни домати продават на нашия плод-зеленчук, а няма от къде другаде да си купувам, а от центъра не ми се носят... Аз по принцип много не обичам домати, но тази година много ми се ядат и си купувам.

И на мен много ми се ходи на почивка, да ви кажа, но май и тази година няма да успеем да отидем никъде. 2008 последно бях на море Cry Cry , толкова много ми се ходи - на море, и на планина, и въобще навсякъде, където няма да съм си вкъщи Rolling Eyes . Ноо, се надявам поне по една снимчица да пуснете да ви се порадвам на летуването Hug

# 499
....
Хайде, дами, искам да ви видя като булки. Аз освен по бебета, много си падам и по сватби.  Embarassed

АЗ СЪМ СЕ ОТЧЕЛА!!!! НЕ МОГА ПОВЕЧЕ БУЛКА ДА БЪДА... ПОПЪТ КАЗА - СЛЕД 20 години пак да потретим с Галин - ама по рано - НЕ.  Naughty Тъй че чааак след 20 години

Мастерче, откак се прибрахте с Половинчо в новото гнезденце съвсем нищо не казваш. Не че сме любопитни, ама все пак ...  Embarassed Embarassed
НАПРОТИВ smile3521 ЛЮБОПИТНИ СМЕ , И ОЩЕ КАК....

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 11:53 от JuliS

# 500
  • На планетата земя
Мисля си или за Рилските езера или за'' Белоградчишките скали'',пещерата ''Магурата''.Някой ако е посещавал второто моля да сподели впечатления.В средна България навсякъде сме ходили вече навсякъде.
Мисля Жаки беше от него край.

# 501
  • Видин
Велинград, Батак, Родопите...обичам Родопите... Heart Eyes Hug

И аз, и аз!!!Обажавам Родопите! newsm10

Бубе, да, Белоградчишките скали и Магурата си заслужава да се видят, но пътищата в нашия край са много скапани, това да имате впредвид Peace

Люскааа, само така!Много ти се радвам и аз! Hug

Мари, искрено се надявам, че скенера ще покаже добри резултати Peace

Юле, има вероятност да ходим на почивка в Габровския балкан и обещавам да се обадя непременно Peace

Мастеронки, снимчици щеше да ни показваш... Flutterне че нещо...но все пак Blush

Гушки на всички!Отлитам! smile3535

# 502
 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Брееей,чИ любопитни беееее...... Че и помняяят...... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly

шА има,шА има.....И снимки и разкази...От сИчко шА има....Кат му дойде времето....... Mr. Green

# 503
  • Видин
smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Брееей,чИ любопитни беееее...... Че и помняяят...... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly

шА има,шА има.....И снимки и разкази...От сИчко шА има....Кат му дойде времето....... Mr. Green

smile3534 newsm51

# 504
  • Пловдив
Топло... топло.... топлооооо smile3511 smile3511 Едвам се прибрах ... Бях на работа от там да фугирам един коридор и после поливах цветята на двора на кооперацията и сега седнах .

Люскааа ама така обичам като чета такива постове с надежда с борбеност в думите ти прегръщам теееее Hug Hug
Като имаш време разгледай този сайт
Ние сме се венчали с дедко  една седмица след сватбата и то отидахме в село в църквата скришом се венчахме ,нали беше забранено по татово време. Радвам се ,че сте го решили да го направите това за мен е истинската женитба.
Браво на момичетата ,нека да спортуват. Hug

Мари аз не спирам да се моля за съпруга ти и Люси  Praynig Praynig Praynig За зъбите какво да ти кажа всички деца май са много зле със зъбите ooooh!Дано мине всичко спокойно. Hug

ХЕЙЛИ,свеща е страхотна много е красива и5 със сигурност ще им се зарадват. Peace

БУБЕ, ако искате спокойствие и истинска почивка идете на моето село там ще си починете както трябва .Ако искаш ще ти дам и линк в хотелче  или на хижа ако искате ....от хотела  организират екскурзии из района и е много хубаво.

ЕЛИ, КАКВО ЛИ ПРАВЯТ  newsm78 newsm78

Анкасче ЗА КАКВО ПО БОЛНИЦИ newsm78 newsm78

ПАЦЕ, travel lovekiss lovekiss

ЖАКИ, И ТИ НЕ СЕ ОБАЖДАШ ЧЕСТО КАК СТЕ newsm78

ФЕЪЧЕ, ти как си миличка много работа ли пак те е налегнала. newsm78

ЮЛЕЕЕЕ, какво направихте с машината ? Thinking вече настроихте ли я? Thinking

Мастероноооо циция такавааа smile3534 smile3534 smile3534

Не споменатите много многооооооо прегръдки от мен kiss kiss kiss kiss kiss kiss[/b][/color]

# 505
На всички,на които им е топло,а и не само  Wink
Юлеееее

# 506
Луска - БИРЕНО ВРЕМЕ Е! А наздраве!
Зиче
Скрит текст:
по добре да не развалям настроението днес в темата с нашата машина... само с 2 думи , след диагностиката се оказа че "майсторите" ония последните са ни е...мамата на машината. И сега трябва да дадем 2х 520Е за нови глави... но не ми се говори...наистина. ще го преживеем .- ама никой за нищо не носи отговорност в таз държава. закони няма - наказани - няма!
Ай стига толкуз

Наздраве!!!!!!!!!!!! Mr. Green

# 507
Наздраве и от мен....

# 508
  • Пловдив
НАЗДРАВЕ И ОТ МЕН МОМИЧЕТА

# 509

Наздраве и от мен, ама си идвам с пиенето Mr. Green , че бира не пия Laughing .

За съжаление ще е само виртуално тази вечер Rolling Eyes (а как ми се пиееее Embarassed ) , но утре ще се почерпя Flutter .

Общи условия

Активация на акаунт