КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 481
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Люска,браво за освещаването! Отдавна е трябвало да го направите...... Hug

Мари,какво стана с вас? .....Пиши,моля!  Hug

# 541
 wavey  Добро утро момичета   bouquet

Тук почти цяла нощ валя, ту се усилва, ту намалява, сега ръми. Днес мислех да правя компоти от кайсии, но няма как да стане, жалко е, че сега след този дъжд падат и гният даже и на дървото както са  Mr. Green

Люска, хубаво е, че сте направили освещаване  Peace Ние навремето като влизахме в къщата, родителите ни не ни пуснаха да  спим и една нощ там преди да е осветено, много държаха на това, не знам, но и аз  вярвам, затова и не се противихме. Никак ли не отшумяват болките  newsm78, кога ще започнеш новото лечение дето ходи последно ? Пращам ти силна прегръдка и дано се получат нещата, ще стават бавно явно, но важното е да стане  Peace Hug Hug Hug

Мари, и аз чакам да се обадиш какво става  Crossing Arms  Hug Hug Hug

Хейли, ти как си, установи ли причината за състоянието си  newsm78  Hug

Мастерче, с тоя виц рано рано ме разсмя  Laughing  Heart Eyes  Hug

Хубав ден момичета и се обаждайте когато можете  bowuu Heart Eyes Hug Hug Hug

# 542
Анкасче,аз започнах новото лечение.То се провежда веднъж месечно в рамките на 6-8 месеца.После според преценката на доктора на известен период от време,като след 3-4 прием се правят изследвания да се види на къде вървят нещата.

# 543
Анскаче Hug , разбрах мила, дойде ми снощи, цели 2 седмици по-рано. Днес се чувствам прекрасно, явно това е било...

ЛускаHug Hug дано болките намалеят Praynig

# 544
добро утро! Hug
При нас мрачно , дъждовно... цяла нощ валя из ведро..писна ми с тези дъждове - искам слънцееее!!!!!! Настроението ми едно подтиснато хич не ми е светло нещо. Все проблеми и май ще изляза в отпуска. Явно имам нужда от няколко дни почивка, щото взе да ми идва горница и не се знае де ще изгърмя...Така съм се стегнала от гайлета.
Луска , браво за освещаването. Психическото удовлетворение и равновесие е част от лечението - знаеш!
Мери -  Hug

момичета - желая ви спокоен ден.  С по-малко тревоги и проблеми.

# 545
Луска, дано изчезнат вече злите сили от дома ви и това бъде началото на един нов и по-добър цикъл от живота ви.  Hug И дано има добри резултати от новото лечение и болките да намалеят и изчезнат постепенно.

Марѝ, какви са новините от скенера. Искрено се надявам да са по-добри от досегашните.  Praynig

Хейли, не знам дали само това е била причината. И аз бях три дни с главоболие, а кръвното ми беше ниско с много близки граници. Какво ли не изпих и какво ли не направих - няма и няма подобрение. И изведнъж днес се събудих като нова...

Юле, по-добре си почини малко, защото напразното хабене на сили и нерви изтощава много повече от напрегнатата, но ползотворна работа. Изпусни малко парата.  Hug

Жаки, да е жива и здрава майка ти и още дълги години да празнувате на този ден.   bouquet

Успешен ден, дами. Ще мина следобед да пием по едно кафе заедно. Ако не ми мине котка път, де.
  Wink

# 546
Фейче, с това смотано време всичко може да е. Явно е комбинация от времето и всичко останало. А и не успях да си премеря кръвното. Но важното е че ми размина, днес имам работа и трябва да съм в кондиция.

Юле, и моят съвет е като на Фейчето - като си уморена и изнервена нищо не става.

Ние не сме си осветили още дома, много искахме, но ни поискаха 80лв, а така не го заделяме тия 80лв. А по други църкви нещо не ми се ходи (аз съм съм харесала един поп, който кръсти малчо). Но се надявам да го направи и това в скоро време.

# 547
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте, момичета. Скенера трябваше да е вчера ,но се счупи и не стана. Направиха го тази сутрин, но резултата ще е готов чак в четвъртък. Тогава и с ъс него ще отидем до уролога.Нооо ...човека има бактерия в урината, чувства се отпаднал, няма никакъв апетит за хранене. Не зная.
Започнаха венозно да вливат антибиотика, защото миналата нощ е бил и с температура. Довечера ще го изпишат и продължаваме да го пие през устата. Ще го изпишат, защото престоят му там е 85 лева на вечер...

Когато имаме резултати ще пиша. Хич не съм обнадеждена. Изплашена не съм, по-скоро отчаяна ли и аз не зная. Просто не знам какво да очаквам... Rolling Eyes

# 548
Здравейте!

Люска, много хубаво сте решили да си осветите дома!

Мари, дано резултатите са по-добри този път. И друг път съм писала, че баща ми е опериран от рак... спомням си няколко месеци подред след операцията често му откриваха някаква бактерия в урината, съпроводено с температура. Изпи една торба антибиотици докато накрая някой лекар не му препоръча нитрофурантоин. Няма го в Бг, намерихме го от Гърция (за 4-5 евро)... мисля, че направи 2 курса лечение и досега, вече 4 години няма такива проблеми.

Жаки, жива и здрава да в майка ти!

Оставям ви, че имам доста работа...

# 549
...Все проблеми и май ще изляза в отпуска. Явно имам нужда от няколко дни почивка, щото взе да ми идва горница и не се знае де ще изгърмя...Така съм се стегнала от гайлета.

....Tва все едно,че аз съм го писала...... Rolling Eyes Confused Лошото е,че май вече съм "гръмнала" .....Да видим......В петък ще помоля за стиснати палчета,че сме на доФтур с ПоловинЪт....(не съм бременна,ако тва на някой му мине  през акъла! )....Ще ни правят цялоста диагнастика,че......Таковата де...... ooooh! Tired

# 550
  • Видин
Минавам само да ви гушна, че нямам време Hug

# 551

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 20:11 от Анонимен

# 552
Голямо съм ку ку ама  hahaha

Като влязох да  поднеса биричката и трябваше да предам поздрави и от Пацето, амаааа  а де  кукурук Twisted Evil, та - етооо

Spaska Boianova мерси, поздрaви нa момичетaтa, бгмaмa, не ми се отвaря лесно aдресa нa смaртфонa, цунки Aнкaсче

Много добре й се отразява чужбината, една такава грее грее на снимката, отидете да я видите после Simple Smile

# 553
Добро утро, Слънчовци!
И днес денят очаква да ви прегърне! Тръгнете по пътя на своите желания с много вяра, оставете радостта да изгрее на лицето ви в широка усмивка, нека надеждата засияе в поглeда ви, късмета да следва всяка стъпка, щастието да е в ръцете ви, а любовта да не напуска сърцето! Вълнуващо да Ви е!

# 554
  • Пловдив
Чак сега сколасах от работа и седнах да ви видя какво си правите. Hug
Люска със страхотно пожелание тази сутрин. Hug  bouquet

МЕРИ, Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Анкасче, видях я аз Пацето сияе и е много хубава. Peace
ЮЛЕ, при такива ситуации се прекъсва процеса за няколко дни или седмици за да спрат лошотиите ...направи го и вземе да си осветиш работното място и да си осветиш къщото ако не си го направила.Попа да ви пее и за благоденствие. Hug
Мастеронки, аз стискам палци от кога още охооооо #Silly всичко ще е наред ти си "гологан"  hahaha hahaha hahaha hahaha

Вижте момичета какво намерих във ФБ Hug

мамчееее Heart Eyes

[/b][/color]

Общи условия

Активация на акаунт