КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 504
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
  • Талант на 2012,2013 г.
Един прекрасен букет от бели рози за рожденничката на Луси...И нека мечтите и станат реалност! Hug Heart Eyes

На всички останали: Привет! Hug  bouquet

# 526

Масеронки, Рози да ви я пратя таблата ,покана ......и може да играем Peace

Зичоно бе! .....Аз на играта на табла нищо не знам.....Ни правила,ни принципи.....Ич ме няма там....Шах знам как се играе(тате ме е учил),мА ми е скучно....Аз обичам дейните игри....Тия дет много се мисли и се развиват стратегии не са за мен.....Играхме тука с ПоловинЪт веднъж шах......Ама ми се "отели вола"...... Mr. Green Laughing
Табла играеше много добре моят свако(Бог да го прости!).....Ама бях малка и така и не се научих....После нямаше и кой да ме научи на тая игра.......

Зиче, къде е Тони да ти полекува главоболието?  Twisted Evil

smile3532 smile3533 smile3534
А,тъй! Кажи й !!! .....

# 527

Рози във ФБ приятели ли сме с тебе? newsm78 newsm78 Че много хора имам и им изпуснах края. ooooh!

Не сме Зиче, спокойно! Ама след малко (ако приемеш) може и да станем! То аз много не съм активна там, ама ако ще е за таблата ставам!

Мастеркони, таблата хич не е стратегическа. За шаха съм съгласна. То аз уж се пиша математик и имам желязна логика, но на шах така и не се научих. Синът ми се научи на 6-7 години, не разбрах как точно, задобря, ходи и на тренировки и все ме кара да играем, ама като не съм му в категорията не му е интересно.

Лека и прохладна вечер!

# 528
 wavey

Люска, да е живо здраво порасналото ти момиче, да е много щастлива и да сбъдне мечтите си  Peace  Hug

и за прекрасната МАМА ЛЮСИ

Ние тъкмо се върнахме от село, гроги съм  Sad, ма шъ съ упраим  Laughing

Хубава и спокойна вечер на всички  Hug Hug Hug

# 529

Мастеркони, таблата хич не е стратегическа.

Бе нали казах,че съм профан по таз игра......Нищо не ми е ясно......Ни правила,ни защо се играе даже.... Laughing

Голям съм балък......Ако трябва някой да ми обяснява - в чудо ще се види......Щото няма да схвана и ще има едни тъпи въпросиииии.......Дето вика тука Половина....Трябват си уроци "на живо"..... Mr. Green

# 530
Здравейте!!!

Луска, да ти жива и здрава принцесата! Много щастливо и безгрижно (за теб Laughing Flutter ) тийнейдърство!

Сватбата мина прекрасно, за съжаление само не успяхме да дочакаме тортата, защото в 23ч малчо вече беше ужасно уморен. Но той специално беше много послушен! Булката беше великолепна - много красива, нежна и премерена. Младоженеца... е, ясно е - мъж е все пак Laughing .
Много красиво беше всичко. Аз по едно време много исках да се разплача, даже на няколко пъти Blush , сдържах се, но ми беше прекрасна емоция! Дано дълги, щастливи години са заедно!
И много харесаха свещта Heart Eyes . Снимки ще пуска като ги качат, че ние нямахме фотоапарат и нямаме нито една снимка Whistling .

Embarassed Четох ви по диагонал, за това няма да коментирам, да не се излагам, много гушки и сладки сънища на всички. Утре, ако успея да се добера, ще пиша повече Party

# 531
# 532
# 533
  • Видин
Привет, банда! Hug
Гледам почивните дни добре са минали при вас Peace
И при нас беше същото, вчера празнувахме на мама рожден ден, да ми е жива и здрава още много години.Черпя на патерица:

Люска, много здраве, къмет и прекрасна младост на дъщеричката ти!

На теб много прегръдки за волята и духа, които имаш Hug Hug Hug Hug

Хубава седмица, дами!  bouquet

# 534
Жаки, да ти е жива и здрава мама дълги години!

Кой имаше повод назад? Embarassed Embarassed Embarassed Поздрави  bouquet

Момичета, хич не ми е добре тия дни (от вчера след обяд). Главата ми е пастет и каша, лошо ми е, трудно пазя равновесие и се чувствам много отпаднала. Добре, че нямам днес много работа, та си се моткам нещо. Ама ми е много зле Tired

# 535
 wavey

Жаки, много здраве и безброй поводи за усмивки на майчето ти  newsm51 smile3525 newsm51

Хейли, да не ти е паднало кръвното  newsm78 Направи си   равни количества захар и вода и го изпий (половин чашка кафяна захар и догоре с вода) ако е такова - на първо време де. Ободрява да знаеш  Peace  Hug Hug Hug

Момичета мили, как сте    newsm78 Thinking

lovekiss lovekiss lovekiss

# 536
  • Пловдив
Жаки ,жива и здрава да ти е майчицата!

Хейли преди да пиеш нещо си примери кръвното и тогава ,сигурна съм ,че е от него . Ако ти е ниско или сближени границите пий кока кола и шоколад яж , ако ти е високо дъвчи билка здравец и гълтай сока и или ако имаш хапчета за високо кръвно пий.Дано ти мине бързичко! Praynig

Анкасче аз съм добре за сега ,ходих на работа и се прибрах пооправих из къщи изпрах и така все една и съща.

ЛЮСКА, гледах снимките във ФБ и много  ви се радвах като гледах цялото ви семейство .Моля се винаги да сте така  Praynig Praynig Ти как си  ,сложи ли още някое килограмче  Hug Hug

Това същата болница ли е където щеше да се лекуваш? newsm78

http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=13600

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 19:44 от ЗИЧЕ

# 537
# 538
ДОБРО УТРООО!
Мари,вчера беше понеделник,какво стана със скенера?Дано тоя път всичко е наред  Praynig
Жаки,жива и здрава да ти е майчицата и още дълги години да се радвате една на друга!
Зиче,точно това е центъра където ми отказаха процедурата.Инак аз съм все тъй,с болки кога по-леки,кога по-силни,но постоянни.За съжаление трудно се качват килца когато искаш...и не съм качила още,но не спирам да се надявам.В неделя осветихме дома ни,че от 8 г. живеем там,а не го бяхме направили.И сякаш той светна,стана по-уютен.
На всички ви пожелавам хубав вторник  lovekiss  Hug

# 539
Стои един полицай на магистралата и чака да мине някой, да го зарадва, обаче - суша. По едно време гледа - в далечината се задава някаква таратайка, ама едва се движи. Дочакал той количката, вдигнал палката и ги спрял. Навежда се, представя се и иска документи за проверка, а от шофьорското място, една седемдесет годишна баба пита:
- Какво съм направила г-н Полицай, та ме спираш?! Всичко си ми е редовно...
- Е да, ама карате с 20 км/ч при минимално ограничение 60 км/ч.
- Ха, че така пишеше на знака ей там - 20 - и аз така си карам, както показва знака...
Навел се полицая да обясни по-добре: Онзи знак там, показва номера на пътя - това е шосе № 20, а не е знак за ограничение на скоростта ....
В това време поглежда зад шофьорката и вижда на задната седалка още 3 баби - побелели, пребледнели, кръстят се и шепнат нещо под нос. Зачудил се и попитал:
- Какво ви е на вас дами? От какво сте се уплашили така?
А те една през друга почнали да се жалват:
- Аааах чедо, до сега се движехме по шосе № 210 .... и ако знаеш колко страшно беше .....

Общи условия

Активация на акаунт