КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 505
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Ха сега добър вечер и от мен и наздраве и от мен  wavey cheers

Мислех да не пиша, ама не ме свърта и викам я да го напиша и да се оплача сега, че да остане за тази вечер, а утре да не започваме деня с  такива неща  bowuu
Та, нали сутринта ви  написах, че днес ще съм по болници. Баща ми нали е с няколко инсулта вече и го наблюдават и не всеки месец ама през месец през два трябва да го вижда кардиолог и невролог, та миналия ден отидох да взема часове за тия специалисти. Първо между 30 и 40 минути чаках да ми дадат час за кардиолог, след като влязох обясних всичко, че човека е с инсулти, че е подвижен, но трудно ходи все пак тътри крака и трудно и седи дълго затова искам час, второ, че са на село и трябва да организираме транспорт и т.н. Уж ме разбраха и ми дадоха час за днес за 9.30, отиваме там по-рано и какво се случва - чакахме до  10.30 - 10.30 сестрата го покани направи му кардиограма и каза сега ще чакате с това номерче вече за доктора, и чакаме и благополучно в 12 ч. влязохме при кардиолога, оттам ни праща на изследвания и т.н., после при невролога и ..... прибрах се в късните следобедни часова, ама бясна ви казвам. Ега си организацията ега си чудото и да не си болен ще се разболееш. Няма да говоря колко народ имаше, коридора пълен, как въздуха не достига в тая жега и т.н..... Та така, оплаках се  Embarassed  Сори момичета  Embarassed

Юле, нямам думи за вашия случай с новата машина  Mr. Green

Момичета, няма да ви изброявам, че направо пак запалих сега докато писах, но на всички пожелавам една спокойна вечер и да започнем утре един хубав хубав ден за всички нас Peace Hug  lovekiss lovekiss lovekiss

# 511
Бряяяях Shocked Shocked Shocked Shocked....'нЕска никой не е писал.......Я ВСИЧКИ БЪРЗО В ИЗПуВЕДАЛНЯТА........Да'н вЪ изплющя!!!!.......

newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66

# 512
  • Пловдив
 smile3533 smile3533 smile3534 smile3534

Боли ме скафандъра и се моткам във ФБ играя табла  Mr. Green

# 513
  • Видин
Ей, мЪ Mr. Green
Днес наистина е ден на мълчанието Crazy
Аз влизам да видя Юлето дали е писала, че като гледах новините в Севлиево реки вървяха по улиците CrazyУжас!
Юле, дано сте добре всички! Hug

Анкасче, позната картинка.И в нашата болница е същата трагедия Crazy
Иначе татко ти как е?Дано се закрепи човека, че това ходене по болниците е цяло изпитание Crazy

Мастеронки,  Hug

Зиче, аз съм на биричка, наздраве! Flutter

Лека вечер, мили дружки! Hug

# 514
AAAAAA...Почнахте начи полека-лека да пишете...... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Зичееее....Аз табла не мога да играя....Иначе с кеф бих опитала.....

АЙДЕЕЕЕЕ........ТУКА НА "спявка" молиииммм....... Laughing

# 515
  • Видин
AAAAAA...Почнахте начи полека-лека да пишете...... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ко речИ, че не тЪ видЕх? hahaha hahaha hahaha

# 516
 #Silly #Silly #Silly

Ей на така съм днес.Такъв график ми бяха спретнали като за петък, че следобяда не знаех къде съм.
Ама мина де.

Чета ви момичета, съвсем редовно, но за писане време не остава.
Добре сме.Две седмици сами с Мартинчо.Утре отиваме да вземем свекитата от летището и после и шошлето от Лондон.Та в неделя ще се приберем.
Дата за операция нямаме още.Чакаме.

Юле да се явиш бързо да кажеш добре ли сте.Наводнения ли има там, какво става.
За машината ви направо нямам думи.Как може толкова скъпа техника да няма кой да я инсталира и поддържа после.Че то даже трябва да е включено в цената бе, какви са тия техници дето на час взимат  #2gunfire

Люска  Hug Hug Hug Така те искам мила-борбена и решена на всичко, за да се оправиш. Браво на каките, нека спортуват. За венчавката какво да кажа.И аз като Фейчето имам слабост към сватби.Много хубаво звучи, и нека всичко ви тръгне в по-хубава посока след венчавката

Анкасче
  ooooh! Цял ден са ви мъчили значи по тия болници.Ужас е. Дано се закрепи татко ти.  Hug

Зичонка, сменяй скафандъра тоя като те боли, слагай другия  Crazy Hug
Не е ли опасно с колелото бре.Аз като помня какви са шофьорите в БГ и ми настръхва косата.То не че тук са много по-добре де, ама поне си има вело алеи на много места.Та по-безопасно ми се струва.
Аз съм на бяло винце тая вечер.Ей сега преди малко ходих да пазарувам и съм си купила.Наздраве  newsm24

Паце лек път миличка, и дано ти се получи и почивката  Hug

И още щях да пиша ама забравих какво.

Целувки на всички  Hug Hug Hug

# 517

Добро утро с едно 3D кафе Heart Eyes  Heart Eyes.

аз мойто си го изпих и отивам да помагам на булката,

# 518
добро утро  
благодаря ви че ни мислите : -))
Наистина дъжда не спря с часове. изливаше се из ведро Галин почти през цялото време отпушваше шахтите.  Аз егоистично да спомена, че бях супер довола, че още сутрина минах да си купя последните 4 рози за това лято от пазара...щото о икновено го правя в обедната почивка : -) Не че днес в тия блата мога да ги посея...Днес обаче мисля да заведа детето при баба му,  да постои поне 1 седмица, че то цяла ваканция става наранина с нас за работа -примък -отмък. Естествено то иска да се мъчи ама да не ходи на село...но в случая няма думата - една седмица почивка.
а ако по сутринта се познава деня - повярвайте ми - денят ще е прекрасен : слънцето проби през облаците,  мократа трева отразява всеки негов лъч,  във въздуха малки перлички - от дъждовните изпарения премрежват погледа ти ....Птичките се надпреварват да пеят, а котето се опитва с нокти да се качи по какът ми... идилия...
Желая ви прекрасен свеж и зареждащ ден!   bouquet

# 519
Добро ви утроооо!След тая идилия на Юлето как няма да е прекрасен деня.А и не само заради това-днес моето голямо-малко момиче навършва 15 г.Кога минаха  Rolling Eyes ,сякаш вчера беше...Още помня всяка секунда от раждането и,а днес вече се вълнуваме от мода,гаджета...Та по тоя повод ви черпя с любимата и еклерова торта и по едно коктейлче

Ииии като съм започнала с хубавите новини,да ви сЪ пУфалЯ-за две седмици съм качила 1кг и вече съм 31  bowuu Започнах все повече да се движа и на малко по-дълги разстояния.Вчера дори ходих на фризьор,да сменя малко главата  Mr. Green Ам тъй де,може и да сме болни,ама трябва да изглеждаме добре  Mr. Green ,дори и ноктите на краката си лакирах  Flutter
На всички пожелавам слънчев и усмихнат ден  Hug !

# 520
Честит Рожден Ден на дъщричката ти Люска!....

Браво за каченото килце! То така трябва да качваш.....Постепено,иначе не е полезно за организма.....За външният вид няма да говоря...Направо съм възхитена! Браво Люска!!! САМО ТАКА !!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Юлее..... Hug Детето на "Баб-дом" ,а?  Laughing .......На работата (в двора де) и ние имаме котенца.....ОСЕМ! Познай какво е ..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ко речИ, че не тЪ видЕх? hahaha hahaha hahaha

Чуеш ти....сИчко чуеш..... Laughing Joy hahaha

Хейли,Еле Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зичоно кво стана със скафандъра?  Hug

# 521
Нека да е лято, само да е лято,
топло и зелено като горски мъх.
Да струи тревата - силна, некосена -
искам да е лято до последен дъх.

Да е тихо, тихо, тихо над земята -
на кравайче свито времето да спи.
Да звъни в нивята зреещото жито,
нека да е лято милиони дни.

http://www.vbox7.com/play:fda5d023

# 522
Добро утро!

Люска, честита ви рожденичка! Жива и здрава да е, много късмет да има!

Браво и на теб за килцето, за разходките, честито за прическата и изобщо  Peace Peace Peace!

Юле, чак ми се прииска да съм там!
Ели, приятен уикенд - всички заедно!
Hailie , чудесно да си изкарате на сватбата!
ЗИЧЕ, някой път трябва да се уговорим онлайн на табла. Много ми е любима!
Мастерче, много е хубава тая песен (нищо, че лятото не ми е любим сезон)!

Днес сме сами с децата, татко ни е на работа. Мислех да отидем сутринта на плаж, докато не е станало прекалено горещо, ама пак не можахме да се организираме. Май ще оставим за късния следобед. Аз иначе никак не си падам по тези летни занимавки, ама заради децата...И тъй като през седмицата съм на работа, сега гледам да компенсирам.

Хубав ден на всички!

# 523
  • Пловдив
Браво бе Люскааааааа...оххх как ми е кеф като те чета така  веселка.
Много да е здрава  рожденичкете! Само щастие и късмет в изобилие да има през живота си!

ЮЛЕ, мамка им и прасета ...за машината деее.. bash bash bash
Как хубаво си го разказала чак се пренесох до теб... Hug Hug

Масеронки, Рози да ви я пратя таблата ,покана ......и може да играем Peace
Рози във ФБ приятели ли сме с тебе? newsm78 newsm78 Че много хора имам и им изпуснах края. ooooh!

ЖАКИ, много ми е голям скафандъра и такива номера няма за мене  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
Мина ми пак почва ,така е с това променливо време налягането ме тормози явно. Peace

# 524
Луска, да е жива и здрава и много, много щастлива дъщеричката ти.
И много здраве и късмет на цялото ви семейство. Hug

Браво на теб! Поздравления за духа, куража, каченото килце, прическата и т.н. Все такива новини да има около теб.

Хейли, ти днес имаш много приятни задачки, ако може после и с някоя снимчица от сватбата да ни зарадваш.  Laughing

Юлето е такава вълшебница, че може да види красотата дори в дъжда и облаците.  Heart Eyes
Нека хубаво започналият ден да бъде наистина прекрасен за всички.

Аз пък имам гости -една братовчедка, с която много често играехме като деца, но която не съм виждала то 20 години, заедно със сина й. Снощи ги приказвахме с нея до 3 часа, а моя Гого с нейния син (който също е Георги, макар че не са кръстени на един и същи човек  Laughing ) също се заприказваха, намериха си общи теми и беше много хубаво. Сега две не виждам, ама съм доволна. Е, ще трябва и да поработя, ама няма как.

Зиче, къде е Тони да ти полекува главоболието?  Twisted Evil

Целувки на всички ви и хубав ден от мен. 
bouquet

Общи условия

Активация на акаунт