Мислех да не пиша, ама не ме свърта и викам я да го напиша и да се оплача сега, че да остане за тази вечер, а утре да не започваме деня с такива неща

Та, нали сутринта ви написах, че днес ще съм по болници. Баща ми нали е с няколко инсулта вече и го наблюдават и не всеки месец ама през месец през два трябва да го вижда кардиолог и невролог, та миналия ден отидох да взема часове за тия специалисти. Първо между 30 и 40 минути чаках да ми дадат час за кардиолог, след като влязох обясних всичко, че човека е с инсулти, че е подвижен, но трудно ходи все пак тътри крака и трудно и седи дълго затова искам час, второ, че са на село и трябва да организираме транспорт и т.н. Уж ме разбраха и ми дадоха час за днес за 9.30, отиваме там по-рано и какво се случва - чакахме до 10.30 - 10.30 сестрата го покани направи му кардиограма и каза сега ще чакате с това номерче вече за доктора, и чакаме и благополучно в 12 ч. влязохме при кардиолога, оттам ни праща на изследвания и т.н., после при невролога и ..... прибрах се в късните следобедни часова, ама бясна ви казвам. Ега си организацията ега си чудото и да не си болен ще се разболееш. Няма да говоря колко народ имаше, коридора пълен, как въздуха не достига в тая жега и т.н..... Та така, оплаках се
Юле, нямам думи за вашия случай с новата машина
Момичета, няма да ви изброявам, че направо пак запалих сега докато писах, но на всички пожелавам една спокойна вечер и да започнем утре един хубав хубав ден за всички нас

Цял ден са ви мъчили значи по тия болници.Ужас е. Дано се закрепи татко ти.