КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 454
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
УНИКАЛНО!!! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201054004570942&set=v … ype=2&theater

Първа брачна нощ. Луда любов, разхвърляни дрехи, нажежен въздух. Към 4 сутринта младоженецът казва:

- Мила, ще ми подадеш ли чаша вода?

От хола свекървата се обажда:

- Петьо, както си са запотил, остава и студена вода да ми пиеш сега!

hahaha Joy hahaha hahaha hahaha hahaha Joy

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 14:17 от ЗИЧЕ

# 586
Добро утро!

Марѝ, съжалявам да прочета новините около вас. Confused
Ние сме с теб мислено и те подкрепяме, но ...
Всеки сам се преборва .. Дори и с цялата подкрепа от семейство, приятели, пак си сам.Защото никой, който не го е преживял, не може да те разбере напълно.  Hug
Пожелавам ти много сили и кураж, макар и вече да са на изчерпване!

Лека седмица и спокоен ден ви желая!  bouquet

# 587
Добро утро дами! Hug Последна седмица преди отпуската...как се надявам само.... Peace
Пожелавам ви една прекрасна седмица изпълнена с емоции и добрини!
Хейли, Луска , как минаха рождените дни???
Мастерче - какво стана в петък?
Жаки - фидях те у фейсо - ма ти направо цъфтиш бе момиче!  Hug
Теди - при теб проблемите не свършват..  Confused
Ели - как е при вас положението
Мамчеее Mr. Green Mr. Greenслабост моя Hugне съм те виждала отдавна душо!
Мари , позволих си да прочета стиховете ти... като бурна река са - изпълнени с емоции с тъга с надежда - опознах един човек , който досега не съм познавала. И се радвам че те запознах макар в такъв труден момент , макар и задочно!В тебе има много сила, много болка и много борба! Hug
Анкасче, Фейче, Рози, Зичка, Паци - задочно по германски Hug  Hug Heart Eyes
Аз сега...на тръстиката , щото иначе шефа каза - нЕма отпуска!!!!

Последна редакция: пн, 15 юли 2013, 12:02 от JuliS

# 588
Здравейте,тези дни не сварвам да пиша,защото си имам гости-мама  Heart Eyes
Юле,рождения ден мина нормално,в домашна обстановка,щото мама/т.е аз/ не може да стои дълго права,седнала и трудно би изтърпяла парти с тупуркащи деца  Sad Нооо догодина живот и здраве,ще се отчетем подобаващо  Peace Надявам се скоро да кача снимки у фейса от градината и къщи.
Да са пуФалЪ-имам нова пералня-Сименс,нов хладилник с фризер и диспенсер за вода.И за да не се заблуди някой,който само чете в темата ни,искам дебело да подчертая,че не са купени с парите,които събрахте за лечението ми,тези пари си стоят непокътнати.
А защо имам нова пералня-бащата на племеницата ми се мести в нова къща.Прави и голям ремонт и видиш ли счупила му се пералнята и той решил да прибере тази,която ползваха със  сестра ми  Wink .Съответно майка ми остана без пералня и аз реших да и дам моята старата,че поне и разбирам и по-лесно ще я науча да борави с нея,отколкото нова,която и аз не знам как се ползва.Та покрай пералнята мъжо реши да купи и нов хладилник,и диспенсъра.
Вече започнах да подготвям ученичките за у-ще.Днес купих на голямата учебници.А остават още толкова много неща,но нищо.Само да съм жива и здрава,и на крака,и това ще стане.
Мари,аз нищо няма да ти кажа,защото като прочетох какво си писала такава буца заседна на гърлото ми...помислих си,че и с мен може да се случи...Мога само да те  hug
На всички ви,мои приятелки,хубав и спокоен ден   bouquet

# 589
Здравейте мили дружки   bouquet

Така са ме завъртяли битовизмите, че....  Mr. Green Компоти от кайсии, освен за нас, за мама, за брат ми, после на най-най-скъпите ни и големи приятели за внучето нектарчета (това го правихме заедно с бабата  де) и все неща от този сорт. Иначе при мен нищо интересно, добре, че сега излезе тази работа консервна, че може и да лудна  Sad, баща ми все по-често получава тъмни петна и става много страшно и лошо, миналата вечер 2 часа говорих по телефона с него, за да се помъча да го върна в нормалното, но...., после бях като изцеден лимон или направо парцал, ох както и да е, стига съм ви занимавала и досаждала  с моите грижи  Embarassed

Люска, много ти се радвам   bowuu и знам, че догодина ще направиш рожденния ден с много дечковци, сигурна съм вече в това  Peace  Hug За отчета -  изобщо не е нужно да даваш такива обяснения мисля аз. Боже, дали наистина има хора, които се интересуват и искат това обяснение  newsm78, не знам може и да има, но аз мисля, че тук между нас няма  Peace

Юле, да кажа и тук, големи красоти пак сте сътворили с Галин. Такава топлина и уют лъха и от снимките се усеща даже да знаеш  bowuu  Hug

Мамче, как си, пооправи ли се  Thinking Вземай се в ръце, горе главата и всичко ще се нареди  bowuu Heart Eyes Hug

Момичета, споменати и неспоменати Hug Hug Hug Hug Hug , а сега изчезвам, че една приятелка пристигна на едно бързо следобедно кафенце  Simple Smile

# 590
  • Пловдив
Люска, да са ти честити придобивките със много ,многоооооо здраве да си ги ползваш! Както Анкасче е казала не е нужно да даваш обяснения това което се е събрало е за теб и ти ще си прецениш как да го използваш! Хора всякакви но не и тук в нашата тема .. Hug Peace
ЗА МАЛКИЯТ ...ГЛЕДАХ СНИМКИ ДЕТО СТЕ СЕ ЧЕРПИЛИ ГОЛЯМ СЛАДУР Е ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!

МАМЧЕ, ЮЛЕ,АНКАСЧЕ, И НЕ ПИСАЛИТЕЕЕЕЕЕ   love001  love001  love001

# 591
Аз съм от днес в отпуск,но с двустранна бронхо-пневмония,до преди малко се чудеха дали да не ме вкарат в болница,но аз съм упорито магаре и казах-засега -не.Шевката цял ден трепереше да не би да си прекъсна отпуската-е ,не го направих.Та сега вече ще започвам да се лекувам наново с други хапове

Люска-мислех,че само аз подготвям от рано за училище,но ето че не съм била сама.
Честито ти придобивки,със здраве да си ги ползваш

Аууу,какво става в темата-много гости на клона има-да не се счупи и да паднат

# 592
Люска, да са ти честити придобивките със много ,многоооооо здраве да си ги ползваш! Както Анкасче е казала не е нужно да даваш обяснения това което се е събрало е за теб и ти ще си прецениш как да го използваш! Хора всякакви но не и тук в нашата тема .. Hug Peace

И аз така мисля! ..Люсенце,честити ви придобивки! Със здраве да си ги ползвате!!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мари къде си ?????? Прегръдка?  hug

Мамееее....Къде си бе момичееее.....Липсваш начИ......

Юлее.....Всичко е наред с нас не се притеснявай.....Благодаря за всичко!   Hug

# 593
Юле, супер мина всичко, ама фалирахме брутално. Щото .... абе, мани, не ми се говори, че така ми е писнало вече.

Луска, честити придобивки дълги години да си ги ползвате със здраве и те да са ви здрави дълги години Hug

Теди, силно гуш да се оправяш бързо! Това е някакъв гаден вирус...  Hug Hug

Нещо много малко време имам за комп. тия дни, а в работата ми спряха нет-а Crossing Arms .

# 594
Много цунки от мензa всякa еднa от вaс, ужaсно ъруднпо се отвaря бг-мaмaтa,,,,зa сефте ми е,  сьедвaщият път ще е от бг....инaче се чувствaмидеaлно, още 2 седмиции съм  сив вкъщи.Вункииииии! сори зa пр.грешки, но пишa от смaртфон

# 595
Честит Имен Ден на Юлетооо!!! Да ти е свято името!Много здраве,любов и късмет!

# 596
Здравейте, момичета!

Аз още си пия кафето, и докато намеря и за вас, то ... Мастера ни съобщила, че имаме именничка. Heart Eyes

Честит празник, Юле!
Желая ти здраве, любов и все повече плам, за да постигаш мечтите си!
Наздраве!

Паце, едвам ти разчетох, но се радвам, че писа.
Поздрави на Дойчланд! Grinning

Луска, честити ви нови придобивки!  bouquet Със здраве да си ги ползвате!

Анкасче, вземам се в ръце, обещавам да пиша малко по-редовно. Blush

Благодаря ви, на всички! Hug Hug Hug

# 597
Привет, привет и от мен  wavey

Сега се завръщам от задачи, бързам да ви видя и какво да видя, имали сме именничка  Simple Smile

Юле, да си жива и здрава и много обичана  Peace Hug   cheers  newsm51

Хубав остатък от деня момичета  Hug  lovekiss Hug

# 598
Благодаря ви момичета! Hug Че сте се сетили... щото аз не знаех Mr. Green Сутринта разбрах че съм именичка. Да съм жива и здрава `начи!!!! Mr. Green
Тук май ще вали Twisted Evil можеше да не вали
тая вечер щяхме басейн да опъваме...

# 599
  • Пловдив
Благодаря ви момичета! Hug Че сте се сетили... щото аз не знаех Mr. Green Сутринта разбрах че съм именичка. Да съм жива и здрава `начи!!!! Mr. Green
Тук май ще вали Twisted Evil можеше да не вали
тая вечер щяхме басейн да опъваме...

по една биричка да беше метнала поне аааааа Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Жива и здрава да си ми мила моя прекрасна   love001  love001  love001

За всички други много

Общи условия

Активация на акаунт