КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 443
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Хей, къде сте?
Май всички са имали доста натоварени дни??..  Confused
Моето момче пипна гадния стомашно-чревен вирус(повръщане и диария) с ужасни болки в корема .. но вече е по-добре.
Надявам се днес да минете да изпием по кафенце със сладичко.

Луска, Мари, зная, че не ви е до писане много-много, но .. ви мисля и ви прегръщам горещо! Hug Hug Hug

# 601
Ей мЪ! дОБРюТРО!

Маме,мерси за каЙвето!  Hug

Айде от мен едни кексчета към кафенцето....

# 602
Аууу, Мастерче, едно от любимите ми изкушения, мъфините ..  Heart Eyes

# 603
Аз съм на тръстиката - нали от понеделник ще съм в отпуск...та сега не си вдигам главата много много Mr. Green Спорен ден дами.
мамче - да се оправяте бързичко от този гаден вирус!
Мастеронки - кексче Mr. Green Mr. Green кексче - аз имам само един кроасан на бЮрото Mr. Green

# 604
  • Пловдив
Identify Your Account
These accounts matched your search.
Информацията на профила е била наскоро променена.
Current info:

Зиче Мъниче
Facebook потребител
This Is My Account
Previous name: Зиче Кокиче

Не мога да си влезна в профила момичета иска ми телефон иска ми емейл иска ми лични данни от лична карта... Не мога да  разпозная от приятелите си поне за да ме пусне да влезна в профила си? Някой има ли идея? newsm78

# 605
 wavey

Привет момичета   bouquet

Отново ме е завъртяла еднаааа  Mr. Green Утре пътуваме за Стара Загора - до неделя ще сме там и нямам грам време.

Зиче и аз разбрах, че нещо става с твоя профил, влязох да пиша  дето пита за едно цвете и нещо  май не се получи, по това разбрах, че нещо става с профила ти - така беше се получило и при  кандидат снахата - два пъти й затриваха профила, беше бясна, но за съжаление нищо не можа да се направи и си направи нов профил, загубиха й се всички снимки, е все пак си ги има нали на компа но .... Както и да е, та и  при теб може да е нещо такова. Иначе за цветето - мисля че се казва "Грамофонче" - имах такова преди години и ма го и в други цветове - моето беше тъмно тъмно лилаво.

Момичета пържа един патлажан и може и вече да е изгорял  Laughing, отнивам да го видя, ако е наред и не ме бият после пак ще  надникна тук, чаф за сега  Heart Eyes Hug

# 606
  • Пловдив
АНКАСЧЕ ПИСАХ ДО ФЕЙСБУК И ДАННИТЕ СИ ДАДОХ ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ newsm78 Дано не се затрие профила ,че много неща имам в него.Впрочем и друг път така е ставало и ми даде да разпозная 5 човека от приятелите си и си влезнах в профила тогава.Сега това го прескача с разпознаване на приятели newsm78
А за цветето не е Грамофонче  newsm78   стеблото и листата му са много крехки и не е увивно а така на грозд стои   Peace

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 21:38 от ЗИЧЕ

# 607
Зичоно....Опитах се да вялза в профила ти но ми даде тпова.....

"За съжаление няма такава страница

Може би сте последвали повредена връзка или страницата е била премахната."

newsm09

# 608
Май някакъв вирус е нападнал профила на Зичето. От два дни публикува някакъв линк за игра като коментар под най-различни постове, даже я ругаха, че коментарите й не били на място. Явно че сега е блокиран и профилът й, защото днес ФБ ми съобщи, че Зичето вече не ми е приятелка. Sad Дано й го оправят.

Ха, добър ден. Къде сте, дами? Надявам се, че не пишете, защото имате по-интересни занимания, предимно на открито. Laughing

Но най-много искам да чуя, че положението при Луската и Марѝ се подобрява.  Praynig

Доскоро.  
Hug

# 609
  • Талант на 2012,2013 г.
При нас се влошава... Cry

# 610

Много, много ми е мъчно. Марѝ, не знам какво да ти кажа ... то и няма правилни думи..... просто те прегръщам ....  Hug 

# 611
Добро утро момичета  Hug
Днес ми е последният работен ден - надявам се... ако успея да устискам и да изпълня поръчките Mr. Green довечера стягам багажа и дим да ме няма. 2 седмици релакс , почивка, бира ...и отливане на бетон Mr. GreenНа края на 2 те седмици трябва да имаме готово барбекю/ лятна кухня Mr. Green С печка и хладилник и мифка и маса за цял батальон... планове , планове!
Ама сутрин ще пия кафе и ще идвам да ви се отчитам и досаждам.
Затова държа Луска всеки ден да ми приготвя кафенцето - като разнообразява - в тревата, под дървото,  на люлка, до котето... бе където на Луска и е добре. Луси - чакам да ми обещаеш - така ще знам че всеки ден ще имам новини от теб!!!
На всички които хващат пътя към морето Wink знаят се кои са - лек път по новата Тракия! Да се върнат заредени и  отпочинали.
На всички момичета дето още са на тръстиката - спорен и хубав ден желая.
Зичка, дано го оправят профила ти. Че толкова много информация... ще е много неприятно да се затрие

Мари  Hug прегръщам те мила... дано поне ви дават достатъчно успокоителни за да облекчат мъките и болките...

# 612

Много, много ми е мъчно. Марѝ, не знам какво да ти кажа ... то и няма правилни думи..... просто те прегръщам ....  Hug  
hug hug hug

Аз пък съм с лека температура, отпаднало ми е, гади ми се, нямам никакъв тонус ..
Кафето си не можах да изпия тази сутрин.

Юле, приятна почивка!И да ни покажеш след това красоти. Heart Eyes

Зиче, съжалявам за профила ти.Наскоро бях чела за друг хакнат профил(ей затова нямам профил във ФБ) ... Rolling Eyes

# 613
Ехооо,тук съм.Чета ви най-редовно/стига някой да пише де  Mr. Green / При мен нещата са /чук-чук/ срвн. добре.Все повече се отпускам да ходя/е,не винаги пеша/ на дълги разстояния.Вчера направо не се спрях.Първо ходих с дъщерите да пазарим тетрадки,химикали,абе ученически пособия.Прибрахме се в къщи да оставим покупките и айде пак наново.Метнахме се на автобуса и на центъра.Туй дето търсихме, не намерихме,било защото или не им харесва,било защото още не са заредили.И да не си мислите,че се върнахме с празни ръце,неее  Mr. Green обзаведох ги с ново много готино бельо,за ужас на баща им като видя сметките  Twisted Evil
Юлеее,грижи нямаш за кафето,макар че напоследък ставам малко по-късно,към 7,но то е защото и вечер късно заспивам.Много ми е топло беее.При нас не е валяло  Rolling Eyes Дано познаят за неделя,че малко да се поразхлади.
Мари, Hug
На всички споменати или не,хубав и прохладен ден.
П.П.По въпроса с профила на Зичката не вземам отношение,щото съм на вие с нет-а и компютрите,но дано се оправи  Praynig

# 614
  • Пловдив
Пребрах се от работа и сядам да видя какво стана с профила ми въвФБ нъцки така са ме хакнали че язък за всичкият труд дето съм хвърлила в него.
Както си четях нещо и изведнъж ми даде че трябва да влезна във профила си ама нъцки нищо и никак не става.
Фейче вярно ли се е публикувало нещо такова от моя профил ooooh! ooooh! баси  ooooh! ooooh!

Мен ме съмнява че вчера имаше много публикации кой спечелил телефони и аз взех та отворих един такъв линк и ми запецна всичко може би от там е станало. Не отваряйте нищо и вие да не стане като с моя профил. Сега ще се регистрирам наново да видим newsm78
Мастерче и аз влизах в на Вики профила и там ми каза ,че не съществувам  Mr. Green Mr. Green
Както и да е само да сме здрави бял кахър е това.... Peace

Мари искрено съжалявам за състоянието на съпруга ти...моля се за вас! Praynig Praynig

ЛЮСКААААА ....ДРАСНИ ДВА РЕДА ....Rolling Eyes Rolling Eyes smile3516 smile3506

Общи условия

Активация на акаунт