КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 433
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Аааа.а... Зиче  - чух го аз това за таблетите... че е вирус. Ама белата станала... Да му се невиди.
Луска , а така - ти като ми обещаеш - ще съм спокойна и доволна да те виждам всяка сутрин - пък ако щеш и в 9 ми го сервирай - кайвето Mr. Green
Айде бе.... петък следобед е- няма кой една бира да метне днес.
Аз понеже утре имам повод, а пък няма да вляза да почерпя - да взема от сега да размятам бирите Mr. Green

щото утре имаме годишнина с Галинчо. От първата сватба Mr. Green За туй и барата голяма...и цацата гореща - че пък и на морето...да ви е прохладен следобеда!!!! Mr. Green

# 616
  • Пловдив
Люсито писала, аз не съм видяла Blush Браво Люска само не се преуморявай Hug Hug
ЮЛЕ, ДА СТЕ ЧЕСТИТИ МЛАДОЖЕНЦИТЕ  Hug

Биричката ми дойде много хубаво  Hug  както бях прегряла doh  днеска сигурно 30км съм навъртяла с колелото пак се наложи да излизам и то далече....
Някой може ли да ми каже мога ли да си направя още един емейл адрес за да мога да се регистрирам във ФБ ,че с този старият не става. Опитвах какво ли не с какви ли имена емейла все е заето Rolling Eyes

# 617
Юле, поздравявам ви за годишнината от сватба N1! Grinning
Желая ви да сте преди всичко здрави и все така щастливи!
Да се радвате на деца, внуци и правнуци!
Наздраве!(ама за мен нещо друго, че не я обичам таз' бира и това е)

Зиче, можеш да имаш повече от един мейл, аз имам няколко. Joy Peace

# 618

На всички които хващат пътя към морето Wink знаят се кои са - лек път по новата Тракия! Да се върнат заредени и  отпочинали.

Хихихихи.......Ще ме водят на море.....Така,че ще липсвам другата седмица....Квот ще да е времето.....ПОЧИВКААААААААААА......Уфффффффф........

Зичоно...Можеш да си направиш нов мейл и в АБВ и в gmail ......Дано се оправи тая регистрация,че много е гадно така......И не Фърляй чак толкоз труд тоя път.....Виждаш,че не си заслужава......

Мари....Кураж!

Люска,радвам се!

Момичета,много ви прегръщам всичките!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 619
# 620
Добро утро, момичета!   Hug Hug
Честит Илинден!
Всички  именници да са живи и здрави!   bouquet
Към кафето на Луска(което още не съм изпила) слагам и сладичко, че баща ми е именник!

И морските днес да внимават! Naughty
"Според народното поверие, на Илинден не трябва да се работи, защото гръм може да удари човека.Не се ходи на плаж!!!защото морето взима жертва на този ден.Според народното поверие, какъвто човек влезе първи в дома ви, такава ще е и цялата идна година."

Мастер, приятна почивка и на теб!Нека времето да е с вас! Hug

# 621
  • Пловдив
Вече съм с профил във ФБ намерете ме да се спиятелим ако искате дееееее smile3503 smile3521  Зиче Мъниче съм естестевено  Party

# 622
Зиче ,пратих покана у фейса.

# 623
Леле - мале, колко поводи съм изпуснала...
Да сте живи и здрави, Юле, много годишнини да празнувате и много да се обичате и подрепяте!

Мамче, честит именник! Да си носи името със здраве и нека му носи много щастие и радост!

Луска, браво, момиче! Дано все по-добре започва да става положението! Големи емоции си имате покрай започването на първи клас Party .

Аз през отпуската ще стягам "първолак", ама за детската Laughing . И мен ме подхващат разни емоции, за жалост предимно са на притеснение и страх. Голям проблем ми се оказва това, да обясня що е то детска градина и понеже като започна да му разказвам стигам до един момент, в който хич не му харесва, моментално променя темата и категорично отказва да ме чуе какво искам да му кажа Confused .

# 624
Добро утро!Към кафето ви поднасям и бонбони да се почерпите защото имам имен ден!
Вече трети ден съм толкова изпълнителна към желанието на Юлето,а нея никаква я няма  Crossing Arms
Хейли,аз не стягам първокласник,а големи ученички-осмокласничка и деветокласничка.За малкия още е рано,той е на 5 г.  Wink

# 625
 Blush Извинявай, Луска Hug . Ама така е, като чета по диагонал и набързичко. Ама хич нямам време тия дни.

# 626
Добро утро момичета
Люси,мерси за кафето
Да ти е живо и здраво името и с гордост да си го носиш
На всички имали повод за празнуване да са им честити с малко закъснение ,но от сърце

Хейли,и аз ще съм първа група в детската и е голяма емоция с малчовците

# 627
Луска, честито. Да си носиш със здраве и гордост прекрасното име.

Хейли, не се мъчи да обясняваш, остави нещата да си вървят спокойно. Детето само ще разбере, когато тръгне на градина, ще си намери приятели и своето място сред тях. Опитът показва, че майките винаги се притесняват повече от необходимото, а това неизбежно се предава на децата и ги кара да се чувстват несигурни. Колкото по-малко го мислиш, толкова по-лесно ще се нареди.  Hug

Приятна седмица, момичета. Аз отивам да бачкам, щото съм на работа за разлика от мързелуващата отпускарка Юлето.
Heart Eyes

# 628
а добро утро!  Grinning Луска аз 3  дни го гледам кафето...ама имахгости  от Хасково и няма6е как да пиша.
Благодаря на вси4ки за поздравите.
Хейли , 6те свикне детенце , но наистина е притеснително за родителите в на4алото. 6е се справите,всеки е минал по този пьт. Но градината е неизбежно зло
ЛУСКА, 4естит имен ден. Нека покровителката да те пази. А ина4е ми зву4и6 много свежо и да  знае6 само как ти се радвам Hug
аз сьм в отпуск от днес , след малко отивам в града да се видя с мама.
Имам спешна нужда от  помо6. Утре Мирела става на 18. ИСКАМ ДА И ПОДАРЯ не6о специално , но уви  изоб6о не знам какво. Затова я  се замислете??? Какво може да е специалният подарак за 18 тата годишнина?
Като изпратя мама днес ще пиша пак. За сега спорен ден от мен
Сьс сигурност 6е е прохладен

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 10:01 от JuliS

# 629
 wavey Добро утро момичета   bouquet

Първо, на патерица, честит празник на всички имали повод да празнуват, да сте здрави, късметлии, щастливи и обичани  Hug

Люска, честит имен ден, със здраве и гордост да си носиш името  Hug

Ние снощи се прибрахме много късно от Ст.Загора. Каквото можахме помогнахме, видяхме се и айде обратно. От днес старата песен на нов глас  Simple Smile

Хубава седмица на всички с много поводи за  усмивки  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт