КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 425
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Юле,на прима виста първото,което ми хрумна е бижу.Други идеи-ако има собствена стая,нещо за нея.Като картина,голяма ваза,колаж със нейни и ваши семейни снимки.Ти можеш да твориш и би и направила чудесна чаша за чай/кафе/мляко,която ще е специална и само нейна.
Дано съм ти била полезна.

# 631
Юле,аз съм за колаж от снимки нейни от раждането и до сега ,плюс някое камъче Сваровски и един огромен букет от 18 червени рози

# 632
  • Видин
Ехоо, как сте банда? Hug

Първо на патерица да честия на всички имали повод за празнуване!
Живи, здрави и късметлии!

Маги, честит имен ден, душко!
Да ти е живо и здраво името и да го носиш с гордост 100 години!

Почивката ми свърши и сега с нови сили на тръстиката.
Току що ми изпратиха, че трябва да правя едни справки /цели чаршафи/ до петък, та няма да скучая Crazy

Целувам ви, момичета и ви желая хубава седмица! Hug

# 633
момичета...какво да ви кажа...луд умора няма. Mr. Green  След като Мимка ми отказа златно бижу решихме да и подарим море.. тъпо - ама много се зарадва. Естествено морето с нас.. ама като се има в предвид че не сме я водили на море от 6 години... Аз мразя да ходя на море, Галин също.. ама ще изтърпим. Направих резервация в хотел днес и утре като мине РД пътуваме. За утре поръчахме торта,  ще поръчаме и храна  от заведение - че тя иска при нас да си празнува и в сряда пътуваме за Черноморец.  Та това е...
Не е най -добрия подарък,  ама на нея много и хареса.

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 19:35 от JuliS

# 634
Луска, честит имен ден! Да си носиш името с много здраве и да ти носи само радости и щастие!

ОО, Юле, подаръка е прекрасен Hug . Тъпо ти се струва, щото не обичаш морето Rolling Eyes

# 635
Юле,аз винаги съм си мислила,че в най-простите неща се крие смисъла и ето,че дъщеря ти го доказва.Идеята за море хич не е тъпа,още повече,че девойката се е зарадвала.Останалите неща винаги можеш да и подариш,дори и без повод.Пожелавам ви незабравими морски изживявания.Ще чакам снимки.Иии,  newsm78 да разбирам ли ,че известно време няма да ти сервирам кафе  Mr. Green ?

# 636
Луска,  кафето е традиция - сервирайки го знаем че си при нас и си добре - тъй че отърване няма Mr. Green
а да ти кажа и в черноморец ще пия кафе  Heart Eyes

# 637
добро  утро мили приятелки.
Тази нощ.преди 18 г. се роди моята умна, прекрасна, борбена,  самоуверена и единствена дъщеря.
Пожелавам и да преследва мечтите си ,  да преодолява препятствията и да живее истински - защото го заслужава.  Здравето да и е карма,  късмета пръв другар. Да е все така упорита и амбициозна. Искам да и пожелая един прекрасен живот изпълнен с радости и щастливи мигове.
Обичаме те миличка - Честит Рожден Ден!

сега бих искала да ви почерпя с кафенце и тортичка...но...уви - от таблета не става,  затова ще изчакам Луси с благодарност да ми помогне със сервирането!

# 638
Добро утро момичета   bouquet

Юле, честит празник във вашето семейство  Simple Smile На Мима пожелавам много здраве, щастие, късмет и най-вече любов! Нека всяка нейна съкровена мечта стане реалност!  Peace

за прекрасната МАМА  Heart Eyes Hug

Спорен и хубав ден на всички  Hug

# 639
Тъй като денят днес е специален,едно специално кафе
и понеже Юлето не може,черпя ви и  с торта.Дано рожденичката я хареса.
А на девойката, дала повод за всичко това,пожелавам здраве,здраве,здраве!Много щастие,късмет!Да сбъдне сегашните си мечти,но и да има нови,които да преследва!Да обича и бъде обичана!
На цялото семейство-весел празник!
На мама
Момичета,Мари не пише,какво ли става с тях  Sad ?

# 640
Честит рожден ден на Мирела. Да бъде здрава, борбена и преуспяваща, да следва сърцето си и да прелива от любов и щастие. На добър път в света на възрастните.

Юле, прегръдки за теб, която си родила и възпитала това прекрасно момиче.

Прекрасен ден, момичета!  Hug

# 641
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Мимка с пожелание за много здраве, щастие, късмет и много  любов!

Момичета ,аз се туткам във ФБ да си оправям профила . Crossing Arms
 Липсват ми Мари и Мастерче  newsm78 къде стеее newsm78
Люска радвам се че звучиш добре. Hug Hug Hug Heart Eyes

# 642
Мастеронки си пече дупето на морето, а Марѝ, предполагам се бори с отчаянието и безнадежността ...  Confused
Марѝ, ако имаш нужда от приятелско рамо, аз съм насреща.  Hug

# 643
добро  утро мили приятелки.
Тази нощ.преди 18 г. се роди моята умна, прекрасна, борбена,  самоуверена и единствена дъщеря.
Пожелавам и да преследва мечтите си ,  да преодолява препятствията и да живее истински - защото го заслужава.  Здравето да и е карма,  късмета пръв другар. Да е все така упорита и амбициозна. Искам да и пожелая един прекрасен живот изпълнен с радости и щастливи мигове.
Толкова хубаво си го написала, че нямам какво още да пожелая на дъщеря ти, Юле!
Радвайте  ѝ се, и бъдете  ѝ опора и приятелско рамо!
Честит празник!   bouquet
Много хубав подарък е получила Мирелка.Няма по-хубав подарък от желаният!А и щом тя е искала това, значи всичко е както трябва да бъде. Grinning

Честит имен ден, Луска!(на патерици)
Нека си жива и здрава още дълги години, и името да ти отваря вратите на късмета навсякъде! Hug

# 644
Юле, да ти е жива и здрава прекрасната девойка! Да ти дава поводи само за радост и гордост! А на нея й пожелавам прекрасен, пълноценен, щастлив живот, изпълнен с добри хора и верни приятели!
Весел празник на цялото ви семейство и незабравимо море!

Общи условия

Активация на акаунт