КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 417
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • Талант на 2012,2013 г.
Пролетна фея го е написала много точно. Това правя...

13 ден мъжът ми вече е на легло. Ставане няма да има... Cry

# 646
# 647
 wavey  Добро утро на всички   bouquet

Люска, мерси за кафенцето  Hug

Мари, приеми и от мен една силна искрена прегръдка  Hug

Момичета, ние днес имаме годишнина от сватбата - цели 30 години  Embarassed Да сме живи и здрави само се моля  Praynig, та по тоя повод почерпете се за наше здраве

# 648
  • Пловдив
Анкасче, още 3 пъти по толкова години да сте заедно! Hug

МАРИ, знам какво е ,гледала съм трима такива близки ,за това ти съчувствам искрено.Бог да е с вас! Praynig Praynig

ЛЮСКАААААА kiss kiss kiss kiss

# 649
Анкасче,
п.п.Много се нервя,програмата ми за качване на снимки нещо се е...а и ми ги прави такива малки,пфууу  #Cussing out

# 650
  • Пловдив
Анкасче,
п.п.Много се нервя,програмата ми за качване на снимки нещо се е...а и ми ги прави такива малки,пфууу  #Cussing out

Защо със програми се занимаваш.... направо с десен бутон върху снимкака кликаш и копираш URL адрес и го пейсваш между[ img]тук[/img ]

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 21:00 от ЗИЧЕ

# 651
# 652
 Добро утро дружки   bouquet

Люска, Зиче, благодаря за милите пожелания  bowuu, трогнахте ме  Hug

На всички пожелавам

# 653
Добро утро от Черноморец.

настанени сме в руски хотел,  с руска кухня,  чай от самовар и приказлива домакиня разказвайки ни надлъж и на шир за русия и руските хора.На фона на руските песни .
вече успяхме да опитаме пирожки, блини,  чебуреки,  и още тестени чудеса  трупайки активно на талията за ужас на банските ни ни костюми. Но здрави да сме - ако ще и дебели Simple Smile
Анкасче Честота годишнина. Все така заедно и с любов още много години.
Хубав и слънчев ден ви желая

# 654
Анкасче, честита годишнина! Още дълги години да сте заедно, много любов и разбирателство да има в дома ви!

# 655
  • Пловдив
Люска,аз кафе не искам но сладка ще си взема. Wink

ЮЛЕ,хубаво и приятно да си изкарате. Много да се забавлявате и да си почините добре! Hug Hug

Аз съм с едни бъбречни болки от три четери дена на НОШ-ПА съм ама нещо не ми се получава още си ме наболява ,но ще видим newsm78

Хейли,Анкасче Hug Hug Hug другите отпускари и не писали също ги прегръщам. Hug Hug Hug Hug

Хайде изчезвам че готвя пълнени чушки и да направя тараторче за тях.

# 656
# 657
  • Пловдив
Влизам да честитя рожденият ден на СИС ,че не ме е приела за приятелче още във ФБ та ...
Скрит текст:
и ако чете изобщо още тук.... Thinking
СИС  Hug

[/b][/color]

# 658
Добър вечер момичета  wavey

Първо, искам още веднъж да ви благодаря за пожеланията, дано дано дано от вашите уста в Божиите уши, и на вас да ви се връщат стократно  Praynig  Peace  Hug Hug Hug

Лятото явно дава отражение и всички са или по задачки, или релаксират.
Аз отворих консервната фабрика и действам с пълна сила  Embarassed Тази година със скъпия сме много горди от постигнатото в градинарството, като за амтьори си е направо върхът  Embarassed Laughing

Зиче, как са бъбреците  Thinking Пий липов чай, вместо вода го пий няколко дни, при мен досега винаги е помагал много при такива случаи  Peace Hug

Люска, как си?  Hug

Мари, при вас какво става?  Hug

На всички споменати и неспоменати лека вечер и спокойна нощ, а когато имате възможност явете се в изповедалнята и драснете 2-3 реда  Praynig Heart Eyes Hug

# 659
  • Пловдив

Анкасче вече поотшумя болката но пия още лекарствата ... ще се оправя  Wink

Общи условия

Активация на акаунт