Краси, обичам те.
Боже, как имах нужда от малко смях. Защото нашият случай е "По време на сесия ни избива на агресия"
) около себе си.

Боже, как имах нужда от малко смях. Защото нашият случай е "По време на сесия ни избива на агресия"
) около себе си.

Всички сме били така....Минава! Със сигурност!

Както и останалите от клона.

. Вяра и надежда миличка, и кураж.Още мъничко остана

Радвам се, че си взела решението за себе си.Много положителна енергия изпращам и дано нещата скоро се подредят 

Ама се радвам, че са ти предложили.Знаеш ли какво може да излезе от шапката 
А още не съм започнала и курса
След 3 месечния пробен период започвам и курса и тогава съвсем ще лудна.Ама ще се оправя.
...

Привет, привет, ама нещо съм се забатачила и много работа, ужас направо
, ма така е ЕГН-го си казва голямата дума 
Гарнитурата ни ще е задушени зеленчуци (френски замразени от Лидъл) това пожелаха комсомолците и тараторче - тва ще е, ракийка бирка и както се полага 

,после се къпах ,че от фугирането бубарак станах

Той за това показва табела с браво за 2000 калории изгорени
ма аз съм за там ,че така съм се ошишкала 

.. Абе нещата се понареждат, щом след толкова бачкане бързаше да играе тенис на маса! ^ Другото важно при мен е, нашият директор си подаде оставката- не е добре хич със сърцето- и половината колектив(хор, солисти, балет) скокна по медиите да го плюят. Ние от оркестъра , обаче направихме контра пресконференция и го защитихме. Ама как може да разправят такива лъжи и то по всички медии! Тези кирливи ризи дето си ги развяхме по медиите с нищо няма да ни помогнат, напротив, ще си отблъснем публиката! 
Подписа ти е трепач! 
Направо се окапах! 

За ягодкоте..обещала съм на Жорко да му направя компоти от всички плодове, дето ще изпусне до средата на септеври. Другият уикенд се каним да ходим на вилата и може да минем през борсата за по-солидно количество ягодки . Това дето го описваш ..и моят половинчо е на тая диета- ракийка със шопска салата, скара, бира и т.н.. Пък като не му правя компания се сърди

Зичето ми има телефона, следващият път кажи на време, да се организираме! 

Вече се усмихнах широко.

Основното почистване е отпочнато, но кога ще му видя края не се знае 

но няма да ви изброявам, извинете ме