КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 472
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
Ох, и аз влизам за кой ли път да видя Люси дали е писала. Люска, обади се мила, ох дано днес да си по-добре и не се давай, моля те  Praynig Praynig Praynig  Hug Hug Hug

Мари, Ивлин - добре дошли момичета   bouquet  Hug

Момичета, обичам ви нали си знаете, но наистина ми е много притеснено и не ми се пише, само чакам Люска да се обади. Такъв е момента явно сега, то като гледам всички май сме така, но винаги е така една като нещо не й е наред и на всички гарда ни пада...., само Люска ми е в акъла и на мен..., но затова сме си тук, обичам ви  Hug Hug Hug Hug

# 271
  • Видин
Здравейте, момичета!Чак сега успях да вляза Confused

Люска, моля те, моля те, не се предавай! SadДушата ме заболя като прочетох поста ти Cry
Силно те прегръщам и се моля за теб!Обичаме те всички, чуваш ли не се предавай!
Пише нещо, когато можеш Praynig

Добре дошли на Мари и Ивалин  bouquet

Момичета Hug

# 272
  • На планетата земя
Здравейте момичета!
Отварям и какво да видя....Люси,моля се теб ,дано стане чудото ,дано!!! Praynig
Добре дошли на Мари и Ивлин!

# 273
не съм влизала... сега обаче ми стана много мъчно... като прочетох...
момичета все някой има телефона и - моля ви - звъннете и..моля ви...

# 274
  • Пловдив
ЮЛЕ ВЪВ ТЕМАТА ЗА СЪБИРАНЕТО НА ПАРИТЕ И ИМА ТЕЛЕФОНА Peace
 НО, ми е неудобно да звъня да не я безпокоя Rolling Eyes Rolling Eyes

# 275
ЮЛЕ ВЪВ ТЕМАТА ЗА СЪБИРАНЕТО НА ПАРИТЕ И ИМА ТЕЛЕФОНА Peace
 НО, ми е неудобно да звъня да не я безпокоя Rolling Eyes Rolling Eyes

Зиче, този телефон който е в другата тема не е актуален вече. Тя писа преди да замине за Плевен и ми е пратила на лично новия си телефон. Имам го, но не смея и аз да звъня поради същата причина  поради която и ти не смееш. Ако някой иска нека да каже ще ви го дам на лични.

Люска, знай, че постоянно си в мислите ни  и се молим за теб, не се предавай  Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts Hug

# 276
Здравейте,положението нито се оправя,нито се влошава.Все така ме боли ужасно/не са ония предишните болки/Даже и болкоуспокояващите вече не ми действат,а са вид опиат.Не мога и да се храня...пия само по малко вода.В понеделник трябва да съм на ХТ,но докторката ми каза,че сигурно ще ме остави в болницата за известно време.
Обичам ви и ви  Hug

# 277
  • На планетата земя
Добро утро!
Тъкмо надникнах за новини от Люсето и тя се разписала.
Дръж се мила,от ХТ ще имаш подобрение със сигурност.Но трябва да се храниш по малко за да може да си във форма да ти я правят.Нали се следят разни показатели на кръвта там.Пийвай сокче,млекце по малко.И много кураж ти желая! Hug
Момичета,желая ви спокоен уикенд!

# 278
Люскаааа......Кураж миличка! Благодаря ти,че писа!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 279
  • Талант на 2012,2013 г.
Люси маалко ми олекна като видях поста ти, но не съвсем, защото те боли... Не зная какъв точно вид опиат са ти дали. То при нас и вас е различно. Защото и мъжът ми е на опиати, но сега от тези пластири, които започнахме да слагаме, поне казва, че болката не е така ужасна, а притъпена и то доста...

До понеделник приемай течности, а те като те оставят ще ти вливат сигурно нещо за да те облекчат и подхранят. Ще те позакрепят и ще направят химиотерапията. Последния път и при нас нещата бяха страшнички... паднали показатели и... Но след няколко дни нещата се нормализираха и направиха химията.

Прегръщам те. Hug

Мария

# 280
  • Пловдив
Здравейте,положението нито се оправя,нито се влошава.Все така ме боли ужасно/не са ония предишните болки/Даже и болкоуспокояващите вече не ми действат,а са вид опиат.Не мога и да се храня...пия само по малко вода.В понеделник трябва да съм на ХТ,но докторката ми каза,че сигурно ще ме остави в болницата за известно време.
Обичам ви и ви  Hug

Оххх олекна ми че писа Hug
Дано да не те боли повече и да почнеш химеотерапията за да се стабилизираш Praynig
Силно те прегръщам миличка!

# 281
  • Видин
Обичам ви и ви  Hug

Силно те прегръщам, Луси!Кураж и търпение ти желая! Praynig

# 282
  • На планетата земя
Мари,Люси ,много кураж ви желая! Hug
Минало ми е през главата такова нещо с много близък човек и знам през какво минавате. Praynig
Момичета! Hug

# 283
Люска, кураж, мила. Карай на течности тия два дни, пък дано в понеделник, като те вземат в болницата, да нормализират по-бързо състоянието ти. Ще ти влеят хранителни вещества, нещо болкоуспокояващо и нещо укрепващо и след това химията. Дано да го уморят вече това животно! Прегръщам те, миличка. Успех и пиши, когато можеш или пък помоли някое от децата да ни драсне два реда.  Praynig Hug

Марѝ, много се моля и мъжът ти да успее да пребори ужасната болест.  Praynig Тя отне петима от най-близките ми, не искам никога вече, никъде да не побеждава. Ти си невероятно силна жена, а семейството ви е много сплотено и пълно с любов, подкрепа и разбиране. Много ви се възхищавам и се моля да успеете.
  Hug

# 284
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ви, момичета. Hug Heart Eyes

Уютно е при вас. И като си помисля, че Люси ме доведе със страданието си... Confused Rolling Eyes

Дръж се, момиче... Виж тука колко много те обичат. Heart Eyes Не се предавай, миличка Люси... Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт