КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 376
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
  • Талант на 2012,2013 г.
Честит рожден ден, Мастер...  Hug:

Не спирам да мисля за Люси... Rolling Eyes

# 346
  • Видин

Не спирам да мисля за Люси... Rolling Eyes

И аз... Sad

# 347
  • На планетата земя
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАСТЕР!  bouquet
Дано утре Люси като се върне от болницата напише нещо обнадеждаващо.

# 348
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МОЕТО МОМИЧЕ!
Знаеш ,колко те обичам и искам най доброто за теб да е факт И ТИ ГО ПОЖЕЛАВАМ ОТ СЪРЦЕ!

Иска ми се да и се обадя на Люси но не знам какво да и кажа Cry и ще ревна и по зле ще стане.
Оффф сърцето ме боли и лягам и ставам с мисълта за нея и мъжа на Мари. Гаден шибан живот ,мамка муууу bash Banghead

# 349

Иска ми се да и се обадя на Люси но не знам какво да и кажа Cry и ще ревна и по зле ще стане.
Оффф сърцето ме боли и лягам и ставам с мисълта за нея и мъжа на Мари. Гаден шибан живот ,мамка муууу bash Banghead

И на мен ми се иска да я чуя, но няма да мога, вместо да й дам кураж, ще ревна и аз  Sad, а само това ми е в главата, както впрочем на всички  момичета тук ...... охх  Sad

Зиче, да вземем да си осветим темичката ли, какво да направим не знам, ега си, какво става напоследък наистина
 Sad

# 350
Мастерче, честит рожден ден! Здраве, късмет, спокойствие и пак здраве ти желая!

# 351
Благодаря приятелчета,за хубавите пожелания.....Много си ви обичам!!!

Явно не сте прочели статията дето ви постнах.......

Не унивайте и не се кахърете....Засега нищо лошо не се е случило....Какво сте увесили носове???? Докато човек диша - има надежда за материалното му тяло да се оправи. Да! Всеки иска докато е жив да изпита радости и удоволствия от живота,но за съжаление не сме дошли тук на почивка.....Всеки преминава през различни трудности,мъки,разочарования и прочие....Не падайте духом!

Между другото....Една източна поговорка гласеше....Ще цитирам по памет...."Ако живота беше лесен - бебето нямаше да се ражда с плач " ......

# 352

И на мен Люси е в мислите ми,нямам думи,незнам какво да кажа-гадно ми е ,тъпо и така

# 353

И ти си била там и си се върнала? Винаги ми е било интересно...

# 354

И ти си била там и си се върнала? Винаги ми е било интересно...

Върнаха(! ) ме.....

# 355
  • Пловдив
Мастерче, аз нямам нерви да го чета това но ми е нервно и се дракам във ФБ с политиците и там си изкарвам притеснението.
Анкасче, темата ще я осветя виртуално ,дано дано помогне Praynig Praynig

Молитва за здраве

(на друг човек)
Господи на Обичта и Любовта, Боже на живота и здравето, ние, Твоите чада, събрани днес в Името на Любовта, идем да Ти благодарим за великата Твоя милост към нас.
Велики Господи, ние се обръщаме към Тебе да изпратиш Твоята милост за нашата сестра Магдалена,  нашия брат Валентин  които  от много време вече страда от тежко боледуване. Господи, молим Ти се, излей чрез нас, Твоите слуги, благостта Си за излекуването им  и изпрати, молим Ти се, Твоите небесни служители да им донесат подкрепа, здраве, обнова в живота, които Ти съхраняваш за Твоите избрани.
Велики Господи, нека отсега този наш брат (тази наша сестра) приеме Твоята велика милост и да се почувствува здрав и жизнерадостен (здрава и жизнерадостна).
Господи, благодарим Ти, че Си ни послушал. Ние с радост приемаме мъчнотиите в живота и с радост ще изпълним Твоята блага Воля.

Амин.

Молитва за изцеление

(лично)
Господи, Ти Си източник на живота.
Изпрати в нас  животворната Си сила в нашата тема -
Духа да ни излекува ума, сърцето, духа, душата, волята и тялото.
Да НИ излекува от всички психически и физически болести, и страдания.
Да НИ дари със здраве, сила и живот, с младост и красота, и да развие в нас  дарби и способности, за да можем  да живеем, да се учим и да Ти служим!

Амин!

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 18:08 от ЗИЧЕ

# 356
# 357
Честит рожден ден, Мастерчеbouquet
Пожелавам ти да си здрава, щастлива и винаги обичана!Весел празник!

Зиче, благодаря за молитвите и освещаването! Hug

# 358
Амин!
Зиче, дано бъдат чути молитвите ти.

Прегръщам ви, момичета. Лека вечер и дано да е спокойна.
  Hug

# 359
  • На планетата земя
Амин!
Даноо всички бъдат здрави и Люската да се оправи!

Общи условия

Активация на акаунт