КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 363
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Много топло sweating sweating sweating sweating

ЛЮСКАТА как си? Rolling Eyes
ЕЛИ КАКВО СТАВА С ТЕБ И МАЛКАТА? Rolling Eyes newsm78
Къде сте зачезнали не знам Mr. Green
Айде изчезвам

Писмото

Доче!
Вярно е, че съм умрял, душице моя, ама като те знам каква си притеснителна порода, и реших да ти драсна два-три реда, че да не се тровиш за мене. От Пъклото ти пиша, душке, и да знаеш, че тук е рахат и половина. Не само защото тебе те няма, гълъбче, да ми трополиш на главата като керванджийска кобила. Изобщо обстановката тук е перфектна и хората са много добри, нищо че са рогонсци до един. А и да си кажа честно, от моите рога, пиленце, никой няма по-големи. Освен това е все тъмно и мрачно, тъкмо ракиено време, та си къркаме с колегите денонощно. Откъм данъци и сметки – господ здраве да им дава, ама съвсем сме облекчени. Не знам каква им е системата, ама вече два месеца откакто съм тука, една стотинка никой не ми е поискал. Това НОИ, ТЕЦ- МЕЦ, Здравна каса, Правна каса... даже и не са чували за тях. А пък е хем топло, хем сме здрави като чукове, само дето малко сме умрели. Питам вчера един Дявол:
– Как, бе колега, се оправяте със сметките за тока и парното?
Обаче тоя тарикат зъб не обели, душко, та по тази линия не мога да съм ти полезен. Дочке, пиле, ако съм знаел, че тука е толкоз хубаво, да съм умрял още на втората година, като се оженихме. Отначало аха-аха – да ме запишат в Рая, ама като разбрах, че и майка ти е там, напцувах свети Петър и свети Илия и набързо ме изритаха в Пъкъла.
Едно само не харесвам – няма кьорава партия. И като се натаралянкаш до ушите, няма кого да напопържаш.
Да знаеш, Дочке, и да не търсиш парите от лозето, дето го продадохме тази пролет, защото съм ги изпил всичките. Обаче като те знам каква си чума, казах ти, че съм ги скрил.
Имаш много здраве от Иван и от Пешо – и те са тука. И недей да се чудиш откъде ги знам, гълъбице моя, нали от тях са ми рогата. Ама са големи пичове и пият като за последно, особено Иван. Пешо ме помоли да ти кажа да не се пръскаш много с Арманито, дето ти го подарил за рождения ден, защото е отсипал повечето от шишето и го долял с чист спирт и като нищо може да те удари в главата.
Бъди жива и здрава и не бързай да умираш, че още си млада и хубава и да не се мъчиш тука. Ние с Иван и Пешо криво-ляво ще се държим. И недей да раздаваш на гробищата разни сладки работи, ами сложи малко кисели краставички и по-дебело мезе, щото много трудно върви ракията с лукчета.
Целувам те, пиленце, и да се пазиш поне още двайсет години!
Твой завинаги: Танас

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 14:13 от ЗИЧЕ

# 391
Зичееее......  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 392
Добър вечер момичета  Hug

Цял ден, голяма жега и много работа, но все надничам да видя Маги  дали е писала и как е изобщо. Маги дано да си на разходка и после да си почиваш от разходката  Praynig  Hug  В другата тема видях, че още момичета са писали и са дали  линкове които мислят, че ще са от полза - ще ги копна и тук

W'A'S'P'  -  извинете, че се намесвам в толкова тежка тема, но бих искала да споделя ето това:
http://rdfeinman.wordpress.com/2012/10/15/targeting-insulin-inhi … -advanced-cancer/

и

http://www.dietdoctor.com/cbs-using-a-ketogenic-diet-to-starve-cancer

и началото: http://en.wikipedia.org/wiki/Warburg_effect

най-общо идеята е, ако тялото все още има собствен метаболизъм, да се отрежат всички въглехидрати в храната, за да не се доставя гориво на раковите клетки под формата на глюкоза и хормони на растежа под формата на инсулин и Insulin-like growth factor

в първия линк има 10 изследвани с ПЕТ-скенер пациенти - преди промяна на храната и месец след това, с доста добри резултати
 Praynig

NBM - Много добре, че има идеи. Само да напомня да пишете по-скоро, ако има нужда от парички (а сигурно ще има). Сигурна съм, че ще помогнем  Hug

Аз поствам една статия, която ме впечатли, заедно с координати най-долу:
http://www.eva.bg/categories/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B … %D0%BA%D0%B0.html

Люска, пак да кажа, ако трябва казвай веднага ще започнем да събираме още парички, моля те изобщо не се притеснявай, много е важно за нас и най-вече за семейството ти - всичко всичко трябва да се опита. Силно те прегръщам и чакаме да се обадиш  Hug Hug Hug Hug

# 393
Добро утро!Голяма жега и при нас-по 20 пъти влизам в банята за душ,като си имате в предвид,че съм само 30 кила.Иначе,боли ме,мамка му,и на моменти така както трябва.Лежа,пия хапове и така.Не съм много за разходки,нямам сили,едвам се движа,а и в лице съм толкова страшна,че предпочитам да не плаша хората.Не мога често да ви пиша,защото не мога и дълго да стоя на лаптопа,а в легнало положение ми е трудно.Мисля да звъня на дадените телефони на тая клиника по Интерактивна медицина,да видим от там какво ще ми кажат.
На всички ви-хубава седмица  Hug

# 394
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро, Люси и на всички останали... Hug

Радвам се, когато прочитам твой пост. Аз гледах по телевизията едно предаване имаше за тази клиника...добри отзиви бяха. Провери, човек никога не знае... Hug

# 395
  • Видин
Привет, момичета! Hug

Лека и успешна седмица ви желая!

Маги, ще чакаме да кажеш за клиниката Peace

Днес е Еньов ден и Свети дух!

Мойто мъж има курбан.Почерпка да ми е жив и здрав, прав...:

# 396
Добро утро.
Люси, провери навсякъде, винаги може да изскочи нещо подходящо. Ако сметнеш, че има нещо, с което ние да помогнем, пиши.  Hug

Марѝ, и за вас си мисля непрекъснато. Сметката, посочена на първа страница в темата за мъжа ти, актуална ли е? Не мога да помогна по друг начин  Confused , но поне малко парички мога да изпратя, а също така и цялата си подкрепя за теб и семейството ти.  Hug

Между другото, новата ти "премяна" е страхотна.  Heart Eyes

Хубава седмица, момичета.
Толкова ми се иска това да е началото на нов, по-добър период за всички ни.
Praynig

# 397
Привет, дами!  Hug Цитирам Фейчето: Хубава седмица, момичета!
Толкова ми се иска това да е началото на нов, по-добър период за всички ни. Praynig
  Hug

Люсе, в тази клиника може да е твоето спасение, не пропускай! С каквото можем да помогнем, веднага ще се отзовем!  Praynig
Жаки, взимам си от курбана на мъжа ти и да е жив и здрав, прав...: Heart Eyes

Мастерче, Зиче, Анкасче, Мари, Рози, Хейли, Юле, Мамчеее... Сто целувки от мен!

Аз след десетина дни заминавам за Германия за 25 дни, където няма да имам нет. Само един обществен компютър, където се плаща на час. Ще ви наглеждам, макар и още по-рядко.
Отивам да пооправя вкъщи. До скоро!   bouquet

# 398
Добър Ден Hug
Започнахме новата седмица Hug
Луси - първо на теб да пожелая да е по-добра от миналата. Обади се в клиниката - човек никъде не знае къде му е скрита надеждата!!!!!Обади се!!!!
Момичета днес е Еньовден. Моите Янковци имат имен ден. Да са ми живи и здрави и двамата , и този големият на 85 и онзи малкият на 7 Mr. Green това най важно - да са ни здрави!
Момичета - да покажа машината в действие!
Скрит текст:
и един неподстриган печатар
Скрит текст:

На всички ви много хубава седмица желая!! Hug
по малко жеги, повече хубави и усмихнати дни!

# 399
Момичетаааа,много съм обнадеждена.Звънях в клиниката,по всяка вероятност още др седмица ще пътувам за София.Тук обаче имам нужда от помощ,най-вече на софиянки.Трябва да намеря подслон на приемливи цени,за двама-аз и мъжо по всяка вероятност,за една седмица.Ако може да е в района на клиниката,че и без това София ми е като тъмна Индия.И ако може да ми обясните по какъв начин да се добера от централна гара до клиниката.
Офффф,добре че е Юлето,да ме подсети.И аз имам именичка,малката дъщеря-Яница.Да ми е жива и здрава,и все така мила и грижовна!Съжалявам,не мога да слагам картинки,но се чувствайте почерпени с каквото искате.
Юле,да са ти живи и здрави имениците,и с гордост да си носят името!
Жаки,жив и здрав да ти е Данчо,и много семейно щастие ви желая!

# 400
  • Пловдив
В НОЩТА ПРЕДИ ЕНЬОВДЕН
Маргарита Зидарова

Тръгна си слънцето.
Нощта се отвърза,
бременна с лудост, магия и тайнства.
Утре, за пръв път, то няма да бърза.
Утре, дълго и сластно,
много дълго,
ще люби земята…
Ала, преди да пристигне при нея,
в таен извор, снага ще измие,
ще поръси омая
и с росата ще грее,
а земята,
с пресъхнали устни,
ненаситните ласки ще пие

Утре!
Тази нощ ще се вихри луната,
ще танцува,
ще пие оман и въртига,
със магьосници-бродници ще нагази в житата –
житомамница гола –
тя безсрамно и дръзко,
чужда любов ще задигне.
Край реката, сред нощ,
в запустялата къща,
ще нарича:
змей да люби мома, а ерген – самодива,
над мълчана вода, луната ще ръсне,
за любов и раздяла,
от най-лудото биле.

В най-потайната нощ, се лекувало всичко,
а за болест – и билка,
за една не остана,
за невярната болест на име „Обичам те!”.
…питах стари билкари
и луната-магьосница…
И в нощта преди Еньовден,
пак я търся,
а нея я няма...

Честит Еньовден!
Нека огряващото Слънце днес, да освети домовете ни!
Нека росата и билките събрани днес да ни дарят със здраве!
Честито и на всички именници, с пожелания за здраве, щастие и късмет!

ЮЛЕ да са здрави именниците  старши и джуниар  .Още много години да си посрещат именният ден.

Машината ви и онова не подстриганото именниче  до нея ,да ви  носят радост и много доходи!

Люска колкото по бързо се обадиш и задействаш въпроса с клиниката толкова по добре Peace Чакаме добри новини . Hug Hug

ЖАКИ, много здраве за Данчо и да е прав и корав винаги Mr. Green

ПАЦЕ, пак ще ни изоставиш ама е за хубаво поне. Hug Как е сина ти справя ли се? Hug

ЕЛИИИ  ВИЕ КАК СТЕ??? newsm78

Мастерче,Фейче, Анкасче, Мари, Рози, Хейли, Мамчеее ,Бубе, Мери ,Теди, силни прегръдки за вас   kiss kiss kiss kiss kiss и за вече не пишещите СИС и МОНИ също  kiss kiss kiss kiss kiss

НАЗДРАВЕ!

# 401
Привет и от мен   wavey

Люска, действай по най-бърз начин, не отлагай, ние сме с теб, веднага се обади, ако имаш нужда от помощ  Peace  Hug Hug Hug

Мари, вие как сте? Ти, ако имаш нужда от нещо също пиши, с каквото можем ще помагаме  Peace  Hug.

Паце, приятно изкарване в Германия  Peace, обаждай се когато можеш, поне с една емотиконка  Heart Eyes Hug

Жаки, да е жив и здрав Данчо, лошотиите да са останали назад и много хубавини да ви се случват вече  Peace  Hug

Юле, честити да са ти именниците, живи, здрави и късметлии да са  Peace  Hug

На всички лека и спорна седмица  Hug

ПП Хеййй Люскааа, много ме  зарадва, охх дано дано дано Бог чуе молитвите ни  Praynig  Hug и да ти е живо и здраво и твоето именниче, другото ще се нареди Peace  Hug

ПП Ами за  докато се натуткам  Embarassed и Зичката е писала - Зиче  Heart Eyes Hug

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 15:57 от Анонимен

# 402
  • Пловдив
Люска, писали сме заедно- АХХХХ КОЛКО СЕ РАДВАМ НА НОВИНАТАААААА newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
 Момичетата ще ти помогнат за спането няма начин да няма наблизо хотелче за спане. Hug Hug
Ехаааааа браво ,бравоооооооо smile3501 newsm44

ЖИВА И ДРАВА ДА ТИ Е ЯНИЦА!
Много да те радва и да ти бъди помощничка в този труден период!

# 403
Момичета.....Някой да ми напише адреса на клиниката,та да знам къде и в кой район на София е....Нямам време да търся адрес...А линка дето е пуснала Анкас с контакти - не ми се отваря

Наборе,ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е МЪЖо ТИ! Взимам си и аз от курбана...

Юле,Люска да са ви здрави и щастливи именниците!

Паце,лек път до Германия!

Момичета,нямам много време,затова съм толкова кратка.....

# 404
  • Талант на 2012,2013 г.
Гугъл ми дава това... Rolling Eyes

http://www.integramed.org/NewAddress.htm

Общи условия

Активация на акаунт