КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 465
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Момичетааа,спешно се нуждая от съвет-коя марка пералня ползвате?

# 571
  • Талант на 2012,2013 г.
Електролукс

Моята е с горно зареждане

# 572
Марѝ, по премяната ти познавам, че нещата са зле. Sad Можем ли да помогнем някак? Hug

# 573
  • Талант на 2012,2013 г.
Отказват повече химиотерапия, ще облъчват само малък таз. Разсейките са обзели почти цялото тяло. Бял дроб, кости, лимфи, малък таз,/а него ще облъчват с цел да не се счупи костта на бедрото и да остане на легло/ днес четейки изследването видяхме, че има и в червата... Cry

# 574
  • На планетата земя
Луси,да ти е живо и здраво детенцето!Да си здрава и ти!
Мари,не е за вярване направо,толкова много се борихте и двамата.Не знам какво да кажа просто....
Момичета Hug

# 575
Люска....Моята е "Candy" ( с голяма врата и вместимост 8 кг.) ....Около 75 кг е тежка,но е много стабилна и безшумна.....За разлика от други по-леки дето тръгват да те търсят кат почнат да центрофугират......На колегата също е Канди....И забележи от 78-ма година!!! Още работи и нищо не е сменяно за тия години,освен едно гумено уплътнение......То май излезе кат реклама,ама.....Да видим мойта колко ще изкара Mr. Green ....Имам я от 4 години,много съм доволна!

Мари... Sad ...Кураж! Ако мога да помогна с нещо само кажи.....

Момичета,за мен ще пиша друг път! Благодаря на всички за стиснатите палчета!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 576
Луска, да ти е живо и здраво детето! И по-малко палаво Heart Eyes .
Честит празник, мила
Hug

Моята пералня е Беко, много съм доволна от нея. Но имам огромна забележка Crossing Arms - не може да простира сама Crossing Arms .

Мари,  Dizzy Face .... Кураж и сили ви желая, не знам какво да кажа...

Днес са излезнали поредните резултати на братовчедката на мъжа ми (много са близки, тя го е отгледала като малък) и са казали, че рака й е в нелечин стадий... Само могат да й удължат живота с терапии и лекарства. Не знам как да го успокоя и какво да му кажа. Много ******** .

И да ви почерпя за рождения ден на моя мъж. Да ми е здрав и все така добър.

# 577
честит рожден ден на Кико. Да ни е жив и здрав.  Да е палав и здрав. Да расте умен и буден.
за радост и гордост  на цялото прекрасно семейство.
Луси на теб пожелавам здраве и късмет да си до него в живота,  да си упора и майчино рамо. Вярвам че ще е така.

Хейли,  да ти е жив и здрав мъжът.  Все така да те обича и ти него. Весел празник ви пожелавам довечера. С много изненади и приятели.

съжелявам че няма картинки и емотиконки,  но така и не разбрах как става от таб

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 08:20 от JuliS

# 578
Мари,  живота е това непредсказуем. Вие се борихте в тази неравна битка. ..Давахте всички сили и надежди , сълзи,  молитви,  любов... загубихте не по ваша вина - просто такъв е живота. Не се предадохте и продължавате.
Опитайте се да изживеете заедно в спокойствие месеците и дай Боже  да са повече заедно,  не примирявайки се а приемайки нещата. Нека последните ви моменти са ипълнени с мир и хармония. Не сме за един живот и това е само един  миг  който  трява да запомним със сърцето си и да усетим с душата си. Защото сме свързани дълбоко с най - любимите си хора не за един живот а за цяла вечност.
много сили и кураж и на двамата пожелавам.
не сте се предали - просто това е живота

наясно съм че думите ми няма да изтрият сълзите ти,  нито ще намалят болката ти - но ми се иска да намалят отчаяниети и безсилието - да внесат малка утеха в този труден за вас момент

Последна редакция: сб, 13 юли 2013, 08:15 от JuliS

# 579

Момичета чета ви по-малко,но нямах сили и време да пиша-с алергичен пристъп съм и съм на урбазон и калциев глюконат
От понеделник съм вече в отпуск и се надявам по-често да съм сред вас

# 580
Хейли,Честит Рожден Ден на мъжа ти! Да се обичате и подкрепяте цял живот! .....

Люска...За пералните да добавя още нещо.....Каквато и да вземете все ще ви върши работа.....Те сега ги правят все хубави.....И всичките имат една и съща грешка..Дето вика Хе3лито...Не могат да простират сами.... Joy hahaha Но затова има мъже.... Joy

# 581
  • Пловдив

честит рожден ден на Кико. Да ни е жив и здрав.  Да е палав и здрав. Да расте умен и буден.
за радост и гордост  на цялото прекрасно семейство.
Луси на теб пожелавам здраве и късмет да си до него в живота,  да си упора и майчино рамо. Вярвам че ще е така.

Хейли,  да ти е жив и здрав мъжът. 
Все така да те обича и ти него.
Весел празник ви пожелавам довечера.
С много изненади и приятели.

Това са и моите пожелания към вашите близки момичета!

Мари,  живота е това непредсказуем. Вие се борихте в тази неравна битка. ..Давахте всички сили и надежди , сълзи,  молитви,  любов... загубихте не по ваша вина - просто такъв е живота. Не се предадохте и продължавате.
Опитайте се да изживеете заедно в спокойствие месеците и дай Боже  да са повече заедно,  не примирявайки се а приемайки нещата. Нека последните ви моменти са ипълнени с мир и хармония. Не сме за един живот и това е само един  миг  който  трява да запомним със сърцето си и да усетим с душата си. Защото сме свързани дълбоко с най - любимите си хора не за един живот а за цяла вечност.
много сили и кураж и на двамата пожелавам.
не сте се предали - просто това е живота

наясно съм че думите ми няма да изтрият сълзите ти,  нито ще намалят болката ти - но ми се иска да намалят отчаяниети и безсилието - да внесат малка утеха в този труден за вас момент

И аз в такива моменти не знам какво да кажа но Юлето го е казала с точните думи и напълно се присъединявам към тях..

ТЕДИ, ти пък от какво тази алергия, нали вече не е цъфтеж ... Rolling Eyes

Прегръщам ви момичета и се пазете .... Hug Hug

# 582
Хейли, да е жив и здрав мъжът ти, дълги, дълги години да се обичате и да посрещате заедно много празници.   bouquet

Марѝ, прегръщам те. Не мога да изразя с думи съжалението си за страшната диагноза, за безсилието и болката, за нежеланието да се примириш, страха пред бъдещето и неизвестността, безумната надежда, че може би, дано стане чудото..... Минахме по този път с мама и пак не знам как да ти дам сили и надежда, как да ти влея поне мъничко надежда, как да намаля отчаянието и болката ти... Безсилна съм да го направя. Единственото, което мога да предложа, е да ги споделя с теб, да се опитам да ти помогна да понесеш кръста си... И всички тук заедно ще бъдем до теб в този тежък за семейството ви момент... Пък кой знае - има хора, които лекарите "отписват", а те продължават да живеят още години напук на медицината. Животът е непредсказуем........

# 583
Хейли, много здраве, много късмет и безброй поводи за усмивки и празници  да имате заедно дълги години още  bouquet smile3525

Марѝ, прегръщам те. Не мога да изразя с думи съжалението си за страшната диагноза, за безсилието и болката, за нежеланието да се примириш, страха пред бъдещето и неизвестността, безумната надежда, че може би, дано стане чудото..... Минахме по този път с мама и пак не знам как да ти дам сили и надежда, как да ти влея поне мъничко надежда, как да намаля отчаянието и болката ти... Безсилна съм да го направя. Единственото, което мога да предложа, е да ги споделя с теб, да се опитам да ти помогна да понесеш кръста си... И всички тук заедно ще бъдем до теб в този тежък за семейството ви момент... Пък кой знае - има хора, които лекарите "отписват", а те продължават да живеят още години напук на медицината. Животът е непредсказуем........

Peace  Мари,  :hug: Hug Hug

Момичета и от мен за всички вас една голяма прегръдка  Hug

# 584
Много ви благодаря, момичета, за страхотните пожелания!  Hug Hug

Довечера ще сме с приятели на заведение (всички са много разочаровани Laughing , с изключение на мен Mr. Green ). А утре вкъщи с роднини. Голям празник се очертава Party

Общи условия

Активация на акаунт