Италия, 138

• 29 039
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
ми най-готиното ще е да си поръчаш етикети за дрехи ( от плат са и се залепват мисля с ютията) с името на детенцето ти. В печатница питай,  където печатат визитки и тн. ще знаят ( ако си навита да си поръчаш една ролка текстилни залепващи се етикети).

# 661
  • в едно миланско село
И аз съм канила класа си вкъщи на Р.Д.- над 30 човека, но не съм изхарчила 8 000 евро, като на споменатата ''festa triste'', kоято е цената за запазване на цялото заведение и в която са включени аперитиви и стуцикини. #Crazy

Естествено, че е нормално да се празнува, но не с тези цифри.

тея да не са от Източна Европа? Mr. Green
една бърза сметка ми говори, че 8 хил. евро са си една скромна сватба, вкл. и 2-3 хил. за роклята  Rolling Eyes
ама, имали-дали, к'во да праиш. аз и 800 евро не бих извадила ей така, за един рожден ден  Rolling Eyes

Аз бях на първа родителска среща. Ще започваме инсерименто на 24-ти септември.

В тази връзка да ви питам идеи за това как да ''надпиша'' нещата за градината - чаршаф, завивка и възглавница?

или някой бродира, или http://www.mynametags.it/?gclid=CM29j42287cCFYuR3godeygAyg, http://www.coccobaby.com/set-asilo/447/etichette и да не продължавам, един куп сайтове има, по мое време имаше само едни ленти, на които пишеш със специален химикал и лепиш с ютия (2 години здрави пранета издържаха без да мръднат).

вариант 3 : евтин и мързелив : pennarello indelebile от тия за компакт дисковете  Laughing

# 662
http://www.sicuramentemio.it/prodotto.asp?id_prodotto=1
ето напр. този сайт предлага 'сикураменте мио" етикети Simple Smile)

100 души 8000 евро са по 80 евро на човек, съвсем прилично  Mr. Green
сравнявам с това комунионе на което бяхме за 4-5 снимки платиха 50 евро.. на всичко отгоре снимките са с доста ниско качество от тези на които на конвеир се снима. Та, нищо не ме учудва мен вече, някои хора ги бият парите, това е

онзи ден съм се замислила за яхта   Laughing покрай един репортаж където тикат микрофони под носовете на богати хора по пристанищата за яхти да ги питат те ... как така:)) та един човек каза, моята лодка е малка 50 000 евро струва. Много по-малко отколкото апартамент на морето.
И е прав човека, тука масово имат апартементи примерно на Чезенатико , Червия които струват по 200-300 000 евро. И то на тия .. курорти смешни. Аз реших че ако спечелим отнякъде яхта е по-добрия вариант:–) Предпочитам сякаш пред кампер за 45 хил. Това сега защо го разказвам. Не знам имаше някаква връзка с празниците... но забравих каква  Mr. Green

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 23:14 от 10 c's

# 663
  • Milano
Благодаря ви. Знаех си аз, че ще сте информирани по въпроса. Laughing

Аз на моята племенница в Бг съм виждала името на подметките на обувките с химикал.

И затова питах, да не ме питат ''откъде идвам'' Mr. Green, ако направя същото?

Лени, топло ти е и си мечтаеш за море?

Щото и аз.

# 664
Ми то сигурно зависи и от количеството на това, което ще етикетираш.
Аз бих дала 20ина еуро, гладя етикети навред и това е:)

Мечтая си за пари аз и морска синева  Mr. Green

# 665
  • в едно миланско село
50 хил евро, плюс гориво, пристанищни такси, храна и разни други салтанати са 10-15 години хубави ваканции в добри хотели, ресторанти и ник'ва мисъл за нищо.

айде интервюирания господин да не ни пробутва разни смешни сравнения. апартамент в курорт си е и инвестиция, яхтичката - каприз и мангизи да си го задоволиш. освен ако не я дава под наем, де.

# 666
ейй, веднага да свалиш Елена на земята Grinning
аз тъкмо се унесох  в мисли как ще си плаваме по брега по брега от тук към гръцките острови и дойде сметката  Mr. Green

естествено че е така, ние преди години сме смятали колко ще струва апартамент на Пукет и за колко години ще сме на почивка без мисли за нищо (храна, чистене, пране и тн)Ако имаме апартамент пренасям слугинажа там. та накратя какво стана - дойде кризата ни апартамент ни хотел!

но честно не разбирам как някой може д аси купи апартамент на морето, около нас ( почти) всички имат апартаменти на морето. не бих се вързала с ривиера романьола по този начин, а и не съм сигурна, че е инвестиция. Инвестиция за мен е нещо което се изплаща и минава на печалба

# 667
Лени, ми ти ако си мислиш, че си открила Америка с хладилната чанта  Joy. Чакай да те открехна, ние от няколко години ходим с електрическа хладилна чанта в колата на пазар, включва се към колата и става на малък хладилник. И на лодката я носим и включваме, и си имаме студени напитки цял ден!
Аз не бих инвестирала в никакъв апартамент на море. Това значи да се вържеш и да ходиш все там, тъпотия. Аз обичам да сменям. Ама нямам пари за инвестиции, така че  Laughing
Хм, за последния РД ан големия дадох за бюфет и торта 230 евра, и мо се сториха  Shocked, това извън напитките, чипсчета разни, и аниматори, любезно платени от суочерите. Та 8000 има да сънува някой за 18 -ти рд...
 Joy хладилниците ми са пълни до дупка в момента, но главно със сокове, вода, и една 15 килограмова диня, направо повръщат   Joy

# 668
но съм се навила на черен ориз да пробвам, пак за инсалата да видя какво ще стане
Черният ориз не сме пробвали да го ядем студен. Той много ароматно ухае на топъл ръчен хляб, така че му отива да се консумира топъл според мен. Simple Smile Но кажи после как е студен.

Joy хладилниците ми са пълни до дупка в момента
Дес, ти вкара цяло едно ново измерение в разговора. ХладилнИЦИТЕ ти!

Аз стегнах куфарите. Grinning

# 669
И аз забелязах 'хладилниците'Simple Smile)) Ми тя народ храни Деси не се шегува.
И в Наполи.. Аз се чудя как поддържат линия изобщо тия хора Laughing

Ани, лек път. Мен ме мързи да си легна Shocked

# 670
момичета, само да кажа, че се налага да си сменя ника защото се записах в една тема и трябва да ме разпознават и във фликр с еднакво име. Все съм си аз връщам най-стария си ник, с една досадна точка, щото стария е неактивен, но още резултира зает. тюх.

Последна редакция: пт, 21 юни 2013, 14:18 от lenilaf.

# 671
  • Италия
Лени, аз те разпознах суббито  Sunglasses...нали чета италианските теми от начало, та затова  Laughing

Офффф, голяма жега ей, акъла ми се взима в таз наш`та мансарда  Whistling Реджи, как е пингвина, работи ли? Топлия въздух как го изкарва, шумен ли е, изобщо доволна ли си?

# 672
Момичета, които сте на север, усетихте ли труса? Всичко наред ли е при вас?

Жега е и тук, стоим със спуснати персиане по цял ден, аз не обичам на тъмно, обаче алтернативата е да се сваря в собствен сос, затова примирено търпя  мрака.  Crossing Arms

# 673
  • Milano
 Калатея, какъв трус, кога, къде? Нищо не съм усетила аз.

пп. сега прочетох, но по това време съм била навън.

При нас вчера не валя, но излезе ветрец, през нощта даже станах да затворя таппареллата, че ми стана хладно и сега е нормално топло.

Мирена, ползвах го първия ден и вчера сутрин. Доволни сме - диша се.

Въздуха няма как да го изкарва навън освен с дебел маркуч под щорите. Шума не ме дразни, повече се усеща вечер, като е тихо, но аз така или иначе не спя на климатик, защото после се разболявям (даже в  колата при няколочасово пътуване).

Но тъй като жегата беше ужасна и той няма как да охлади целия апартамент, на едно място се диша, на друго-не.
Затова вероятно другата година да купя един фиксиран прим. за спалнята, а този да остане в хола или обратно.

Последна редакция: пт, 21 юни 2013, 15:42 от regina di cuori

# 674
Много говорят за това земетресение ,ама и аз абсолютно нищо не съм усетила,нито пък някой от моите.. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт