ЮЛИ 2007- с дъх на лято!!!

• 58 384
  • 648
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Дани, тя догодина е подлежаща. Тъкмо в това училище. Нямат избор да не я приемат. Ако сте си оправили адресната регистрация обаче... аз съм изтървала че сте в Младост - в коя Младост сте?

# 241
  • София
Дани, да, оправете си адресните регистрации. Освен това, нали имаше делегирани бюджети /не знам дали останаха/ всяко училище гледа да привлече повече ученици. А за студа в колата можеш да я завиваш с одеяло или олекотено юрганче. Или направо обличате грейка и събличаш пред градината.

# 242
  • София
Дани, за подаръка не се притеснявай, сигурно ще й става и догодина. Ние сме тук сега, ако решиш да дойдеш насам, ще се видим. Да оздравявате бързо! Ти отказа ли се от омеопатията, че сте давали изопринозин?

И аз си мисля, че им е добре в градината сега.

М. пък не ще биберони, не мога да я накарам, даже съм ги зарязала и не съм ги стерилизирала от три седмици. Хич не ми харесва това, защото заспиването е само с кърмене или разнасяне на ръце до откат, в количката също не ще да стои ако е будна.

# 243
  • Асеновград
Да , помня , че Ема не искаше да яде.Като седна на масата да я храня и почвам да си повтарям като мантра "тя не е като Тедо , не ги сравнявай" , той на втория ден от захранването си изяде пълна купа пюре  Laughing.Работата е там , че и харесва , но по някое време май се изнервя , че става бавно яденето , ще отнеме време то се е видяло.А най-лошото е , че като изяде 20-30 грама пюре и вземе да повърне оранжево на дивана или на бялата покривка на спалнята  Mr. Green.
Тедо си е бебе , умишлено го оставих в градината , рано му е още за училище.Между другото миналата седмица са започнали да идват учителите от външните занимания и докато решат родителите на какво ще ходи детето , те канят всички деца на уроците.Нашия много искал да ходи на художествена гимнастика.Дори каза , че се е записал  Laughing.И не иска на футбол , не знам какво ще го правим.

# 244
  • София
ха-ха, тоз Тедо все ще роди някой бисер! Hug

# 245
  • София
И аз много се смях с Тедо. Интересно е какво мисли баща му по въпроса.  Laughing Иначе може да помолите за съдействие учителките и те да му кажат, че на худ. гимнастика ходят само момичета, че момчета не се приемат. Въпреки че имам спомени, че от групата на С май ходеха и момчета на худ. гимнастика.
Дани, аз като някаква черна станция...  Embarassed Но за да те убедя, че си направила правилния избор да оставиш Вероника в дг. Като тръгнат на у-ще децата /независимо, че това е предучилищна/, ако родителите са имали някакви задръжки да пращат децата си болни на градина, то в училище всичко това отпада. Важното е детето да не "губи материал". И масово децата си носят сиропи в раниците и дори Фервекси и т.н. така че не съжалявай. Една година си е от значение.  Peace

Аз прихванах вируса от Ири, но май ще го изкарам по-тежко. Започва се.  Sad

# 246
  • sf
Аз пък бих го записала и на худ.гимнастика щом иска, само от полза може да му е.  Peace
Виктор тази година пак ще е на плуване и футбол . Предстои борба за място при логопедката  Rolling Eyes

Днес отиде на градина след почти 4 месеца ваканция. Беше много щастлив, в ново помещение са, на втория етаж обаче, така хич не ми харесва, ама кой ме пита  Joy

ко стаа сега с тая среща нашата, ааааа  Rolling Eyes

# 247
Аз исках да пратя Косьо на училище, защото в градината му е скучно и много го тормози това лягане на обяд. Училището, което съм му харесала няма прием за 6 годишни, затова се пробвахме в Шилер - чух добри отзиви. Личното ми мнение е, че не е толкова специално и е малко прехвалено. Също се убедих, че още не е дорасъл за училище. На входния тест май е оглеждал децата и си е бъркал в носа, вместо да си пише упражненията. После ходих да ги разгледам и такива е правил с логопедката си. Освен това имаше позната задача по която не беше написал съвсем нищо. На устното препитване, на което и аз присъствах се притесни нещо и обърка неща, които знае със сигурност.
Та явно още им е рано.

# 248
  • Асеновград
Баща му е против , аз иначе се пробвах да го накарам да го запишем.Също мисля , че е полезно , щом е спорт.Те реално съчетания не правят , само упражнения.Ще разпитам учителките , Тедо настоява , че имало и други момчета , обаче не казва кои , та може и да е бил единствен.А на формуляра за записване пише "от месец октомври започва провеждането на тренировките на малките грации"  Mr. Green.На мама грацията - с голямата глава и мечешките лапи  Laughing.

# 249
  • София
Били, а има ли спортна гимнастика в града?

# 250
  • Sofia
Ама Били, пусни го детето - гледай се какви си значи! Той може заради момичетата да ходи  Heart Eyes
Отказах се и аз от предучилищна в училището (само до обяд са - няма кой да го прибира и гледа). Иначе в петък му дадоха първата официална домашна Simple Smile Определено е порасъл - беше минимална разправията и увещанията кога и как да я напише.
Записах го на "курсове" по забавна математика - за сега му е интересно. Ще видим как ще по-натам.

# 251
  • София
arksi, къде е тази забавна математика?
На много места обявяват, че има целодневна форма за предучилищната и накрая се оказва, че следобедните занимания си ги плащаш.

# 252
  • София,
Аз наистина се отказах - всъщнос тоставих я в ДГ, сега не ми се занимава отново с местене. Още повече че май май и тая година ще си стоим отново в къщи - така ми су струва. .... От вчера уж почна да се оправя и дне ссутринта си беше добре почти и чина хремата, и си помислих ето рацзмина ни се и на нас три дни боледуване, ама уви излъгала съм се ... От следобяда почна да накашля сухо, дишането и е зле и като почва да просвирва .... еми почва се кога ли след хрема сме се лразминали без пристъп.
Кати в Младост 1 сме, но от скоро - вече два месеца! Адресните регистрации още не съм ги оправяла, водим си се в Ст. град все още, а и не съм се решила дали изобщо ще ги сменям скоро. Трябва паспорти да се вадят нови, разправии големи, ще го мисля по натам.
Галенче не съм се отказала от хомеопатията, двам я успоредно и нея, но засега ефект от нищо! А логопедката ми каза лятото че Вероника е готова да я изпише, т.е. че нямала нужда от ходене повече на логопед, аз и затова не съм се обаждала за да я водя , надявам се да си ходи на градина, тя обаче иска и на логопед да си ходи! А като оздравее и я пусна на ДГ ще ти се обадя и ще дойда непременно!
Записах я да ходи на еднодневна екскурзия от ДГ, дано да е здрава и да е хубаво времето - тя много се вълнува и иска да отиде!

Били Тедо е голям сладур! Пусни го да иде няколко пъти - може и сам да се откаже!

# 253
  • Sofia
nonsense веднага ти пускам линк: zabavnamatematika.com

Дани, дано да мине по-леко все пак тази ваша болест ... Но си има нещо по градините - Сашо го прибрах със сополи ... А сутринта - нищо.  Crossing Arms

# 254
И в нас си въртим един вирус и сополи и сега е мой ред  Confused Като парцал съм.
Тази забавна математика и аз я гледах, но ми е много далеч Sad arksi_ сподели после как е.

Общи условия

Активация на акаунт