ЮЛИ 2007- с дъх на лято!!!

• 58 311
  • 648
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Не, в никакъв случай не пробвай канела!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върти ми се нещо че предизвикваше контракции.  Peace

Аааа, съжалявам, това не съм го знаела изобщо и не съм го и подозирама...  Embarassed
Впрочем, за това, че се сваля с нея кръвно научих доста след бременността, така че... и да го е знаел някой, не е имал повод да ми каже...

Е, освен нея естествен лек за високо кръвно май е само хоризонтално положение на сянка...  Mr. Green

В 134то го записахме, пък... да видим. Много ми е криво дето вече няма да е малко детенце градинно...

Иначе се оправи - не знам дали от антибиотика, или просто си изтече "срока" на вирусното, но... предвид смяната на цвета на гърлото, по-добре да не пробвам хронифициране на бактериална инфекция - дори и температурата да не е била от нея, както подозирам. Благодаря!

# 541
  • София
Браво на Давид. Весело лято и много игри. И на мен ми е криво, че бебето ми е вече пораснало. Много бързо ми мина градинското време с нея. Някак не го усетих, покрай каката може би. С голямата по-бавно ми минаваше времето и някак по му се насладих.  Thinking

# 542
  • София
nonsense, И аз така имам чувството, че сега времето ми минава по-бързо и че не успявам да му се отдам и насладя както първия път. Вероятно занапред все по-бързо ще ни се завъртат годинките...

elpet, аз ходих един път да подам заявлението и после да я запиша. За условията - стаята, в която приемаха документи май беше на 1ви клас, изглеждаше прилично. Охраната на входа те спира и пита къде отиваш. Малките са в отделен коридор, само първа смяна са до 5-ти клас, занималня има за всички. Ще има родителска другата седмица и тогава ще знам повече и се надявам да имам преки впечатления от учителките.

# 543
  • София
кати браво на давид, а за порасналите бебета, не ми говорете, сигурно пак ще обикалям като койот около двора както като го дадох на ясла, много ми е терсене...... Confused
айка супер звучи това, пиши като мине родителската среща за повече подробности Hug
аз чакам списъците за 12то онлайн, вико виждала ли си ги наживо? няма как да е дотъркалям сега до там, че се опитваме да приключим ремонта, че милото бебче ще дойде а ние още се подмотваме Laughing

# 544
  • sf
Ааа Ели, преди няколко дни писах във фейса, спешъл те логнах даже,за да го видиш  Joy
На сайта на 12то има списъци още от 6ти. Моят е там , в немската, а ако не бъркам имената, твоя е писан с английски, но са изброени по азбучен ред, а не по класове. Но важното е ,че са там  Mr. Green

# 545
  • София

12то училище записани в 1ви клас:
с английски: http://12sou-sofia.info/2/files/spisak_AE.pdf
с немски: http://12sou-sofia.info/2/files/spisak_NE.pdf

# 546
  • София
първо благодаря ви за инфото за 12то Simple Smile Hug чудесна новина беше това определено.
второ с  малко закъснение се включвам да ви кажа, че на 13 юни се роди малкия ни син, не дочака планираните дати и сега от 20 юни вече сме вкъщи и се гледаме.
в резюме, на 10 юни влязох в болницата, понеже се притесниха заради единия доплер на бебето, който отчита дали мозъчето се храни с достатъчно кислород. правиха ми изследвания и ме надупчиха с какво ли не, вкл. и тези инжекции за разгръщане на дробчетата и планираха нова дата за секцио на 16 юни. но беб си имаше мнение и водите ми изтекоха на 13ти вечерта, вече в 37  седмица слава богу,  и така по спешност се роди малкото златце три седмици преди термина.
след като го извадиха, почна вече да наддава и сега съм супер щастлива че сме си в нас, още не мога да повярвам колко бъзро стана всичко. операцията беше ок, мина бързо, аз се вдигнах учудващо бързо за мен, нямам никакви болки от няколко дни и не се движа като робокоп.
много целувки от мен  Hug

# 547
  • София
Ехеее, Ели!!! Тъкмо днес всички питаха във форума за теб! Честит втори син, да ви е жив и здрав и много щастлив, да се обичат много с Коки, а на теб - бързо възстановяване! Чакаме снимков материал. Между другото, баща ми също е роден на 13 юни, петък Simple Smile

# 548
Честито и от мен! Да е здравичък и много да ви радва!
Как се казва?

# 549
  • sf
Ели, честито, да е жив и здрав!
 Hug

# 550
  • София
Еличко, честито и от мен.  Hug Да ви е жив и здрав и много да се обичат двете братчета, да са ви радост и гордост.  Heart Eyes
Подозирах аз, че сте получили изненада.  Hug
Пиши за Коки как е? Радва ли се на бебето?

# 551
  • Асеновград
Тъкмо днес се чудих, Ели, какво става и дали не си родила.  Да е жив и здрав, много щастлив и гордост на мама, тате и бате. Как се казва? Гордия батко как е?

# 552
И аз да кажа честито, Ели   bouquet  bouquet Много да ви е здрав и да ви радва  Hug

# 553
  • Sofia
Ели, честито!

# 554
  • София
много ви благодаря момичета за милите думи за малкото ни момченце. Hug кръстихме го калоян, а коки много му се радва (засега) Simple Smile сега гледаме да качва лека полека, определено имаме напредък, аз се цедя, но и дохранвам, че не стига кърмата за всички манджи, а той още е доста мързелив и суче дълго и ако го оставя така, едва ли ще изяде достатъчно преди да заспи и така Simple Smile
а за петък 13ти, ами той си го избра, нямаше особен пръст от моя страна, освен че не исках да е на 16ти в понеделник и то детенцето си тръгна да излиза Simple Smile
снимков материал скоро, да се осъзнаем още малко вкъщи, а да не казвам, че ремонта свърши, но подреждането ми остана на етапа към 9 юни и сега е малко на вили и могили всичко Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт