чудесна новина беше това определено.второ с малко закъснение се включвам да ви кажа, че на 13 юни се роди малкия ни син, не дочака планираните дати и сега от 20 юни вече сме вкъщи и се гледаме.
в резюме, на 10 юни влязох в болницата, понеже се притесниха заради единия доплер на бебето, който отчита дали мозъчето се храни с достатъчно кислород. правиха ми изследвания и ме надупчиха с какво ли не, вкл. и тези инжекции за разгръщане на дробчетата и планираха нова дата за секцио на 16 юни. но беб си имаше мнение и водите ми изтекоха на 13ти вечерта, вече в 37 седмица слава богу, и така по спешност се роди малкото златце три седмици преди термина.
след като го извадиха, почна вече да наддава и сега съм супер щастлива че сме си в нас, още не мога да повярвам колко бъзро стана всичко. операцията беше ок, мина бързо, аз се вдигнах учудващо бързо за мен, нямам никакви болки от няколко дни и не се движа като робокоп.
много целувки от мен

ЧЕСТИТООО!!!!
Много да го слушате - пък той в замяна много да не плаче...

Кати, съчувствам ти много! Нали каката си чупи и ръка и крак.
При С не можеше заради поставените в лакътя игли. Манипулацията се извършва в Пирогов. Може да попиташ на приемния кабинет /за да те упътят точни/, но по принцип на повечето им ги слагат на 3 ет. в детска травматология в манипулационната. Не е страшно. И ще може и на море да отидете даже. Сега му нарисувайте едно хубаво гипса, че да се радва. Той уплаши ли се много?

А една нейна приятелка 5 пъти си чупи раце и крака и дори единия път докато била със счупената ръка си счупила и крака - това за 4 път примерно вече и всеки път попадат на един и същи доктор. И той като ги видял казал: "Някои хора станаха постоянното присъствие тук".