Към родители на деца 79 СОУ - мнения за начален учител Розалия Хаджийска

• 2 163
  • 2
  •   1
Отговори
  • София
Тази учебна година г-жа Розалия Хаджийска ще поеме един от първите класове в 5 ОУ. Досега е преподавала в 79 СОУ Индира Ганди в Люлин. Ще съм благодарна за впечатления от родители, чиито дечица е обучавала.

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 16:29 от green_dawn

# 1
Да, и аз се интересувам.

# 2
 #2gunfire :2gunfire:http://btvnews.bg/845911565-Uchiteli_Profesiyata_ni_ne_e_nayudovletvoryavashtata.html  "В миналото професията била престижна а сега не.....". Тогава защо продължава да работи тази работа? Има много други области където би могла да отиде и да получава ПАРИ, "прозуча много вулгарно в интервюто". Сега МОН има нови изисквания, а не като в миналото и вероятно на много такива даскали им е трудно да се справят. Може би е по-лесно да се манипулират малчуганите а чрез тях и родителите. Люлин - Павлово си е разстояние, парите ли са причина за смяна на работното място, защото разбирам че отново ще работи същата НЕПРЕСТИЖНА РАБОТА?  #2gunfire   
Тази учебна година г-жа Розалия Хаджийска ще поеме един от първите класове в 5 ОУ. Досега е преподавала в 79 СОУ Индира Ганди в Люлин. Ще съм благодарна за впечатления от родители, чиито дечица е обучавала.

Общи условия

Активация на акаунт