Повторно излизане в майчинство, след връщане на работа?

• 1 053
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,
Имам дъщеря, която смятам от септември да пусна на ясла, защото ми се налага да се върна на работа. Тогава ще е на година и 3 месеца. Притеснява ме, обаче че е малка и е точно преди зимния сезон и може много да боледува. Няма възможност да я гледа външен човек вкъщи - баби или гледачки, т.е ще трябва аз да излизам в болнични.
Та въпросът ми е - ако видя, че много боледува, мога ли отново да изляза в майчинство до навършването на 2 години?

Благодаря

# 1
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
Имам дъщеря, която смятам от септември да пусна на ясла, защото ми се налага да се върна на работа. Тогава ще е на година и 3 месеца. Притеснява ме, обаче че е малка и е точно преди зимния сезон и може много да боледува. Няма възможност да я гледа външен човек вкъщи - баби или гледачки, т.е ще трябва аз да излизам в болнични.
Та въпросът ми е - ако видя, че много боледува, мога ли отново да изляза в майчинство до навършването на 2 години?

Благодаря

Ако детето посещава държавна ясла, майчинството ви се прекратява.
Не знам, как стои въпросът ако я отпишете от яслата - тогава мисля може да се възстанови.

# 2
Здравейте,
За държавна не сме класирани - на частна ще бъде.
Това също не мие много ясно - дали ако я пускам на частна ясла, веднага отново ми се спира майчинството.

Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт