КОЗУНАЦИ 2013г. - сезон пореден, тема 4

• 29 217
  • 276
  •   1
Отговори
# 45
  • Балчик
А, то за можене и аз мога. hahaha

# 46
Е то преди яденето нали е правенето   Mr. Green

# 47
  • Балчик
Е то преди яденето нали е правенето   Mr. Green

Имам предвид,че за моженето, мога, ама после д...то къде да го крия по празниците? hahaha Тъй чеее- на диня в тоя сезон.

# 48
Аааа, за д...то е друга приказка  Laughing Аз и домочадието засега нямаме такива проблеми.

# 49
  • Варна, морето и сините вълни!
Добър ден дами Simple Smile Не помня от кога не съм писала в БГ мама. Но се отзовах тук по покана на Мама Цоцолана, след като рецептата си за козунак видях във ФБ Simple Smile
Та така ей ме на сред вас - автора на традиционния козунак на Джемма   bouquet
Тази година мисля че няма да изневеря на идеята за козунаците Simple Smile Още е много топло, но като захладнее ще има козунаци Simple Smile
Миналата година моите хора много им хареса идеята за козуначена фунийка. Правя я като както се правят фунийките, но без крем и от козуначено тесто. У дома като ида ще мога и снимков матриал да приложа Simple Smile

# 50
  • Балчик
Mimito, добре дошла отново. Hug
Половината форум благославя твоята рецепта, дето несправедливо я кръсти моя, защото просто я похвалих. Hug Аз само нея си и ползвам. Peace

# 51
влизам в темата да си поръчам козунак Joy много ми се е доял, а нямам време Crazy Нали имаше едни висящи, висят ли още hahaha
Иначе на мен също много много ми харесва традиционни козунак, на който и да е  Heart Eyes

# 52
  • София
влизам в темата да си поръчам козунак Joy много ми се е доял, а нямам време Crazy Нали имаше едни висящи, висят ли още hahaha
Иначе на мен също много много ми харесва традиционни козунак, на който и да е  Heart Eyes
Ох....ти хубаво, че искаш да поръчаш, ама много жега бре, жена...ще изгоря в този пек. Козунаци на късна есен. Поръчката за момента се отменя.  Simple Smile Няма страшно, ей я къде е есента.

# 53
Ох....ти хубаво, че искаш да поръчаш, ама много жега бре, жена...ще изгоря в този пек. Козунаци на късна есен. Поръчката за момента се отменя.  Simple Smile Няма страшно, ей я къде е есента.

Познай защо имам 1 малка кофичка заквасена сметана в хладилника Whistling Whistling Whistling.....

Добре дошла, дано се чувстваш добре при нас!

# 54
Доообре,забавям,но не забравям. шЪ изчакам Crossing Arms Crazy Heart Eyes

# 55
  • Балчик
 А моят висящ козунак вися, вися и накрая пропадна в дън земя. hahaha

Онзи ден правих не козунак, но пирог, от почти козуначено тесто. Ама и той свърши, нищо висящо нямам, за съжаление. Sad

Скрит текст:

# 56

Whistling Whistling Whistling Козунак със заквасена сметана, маскарпоне и шоколад.......

# 57
  • София

Whistling Whistling Whistling Козунак със заквасена сметана, маскарпоне и шоколад.......
Кога го направи бре, жена.?  Ти умора нямаш. Прекрасен е!! Аууууу, ще взема да се спретна и да врътна един... Simple Smile Захладня вече.

# 58
ауууу страхотен е. Шоколада как не ти се разтече. Аз от цялата работа имам още да уча за плетки и фитили

# 59
ауууу страхотен е. Шоколада как не ти се разтече. Аз от цялата работа имам още да уча за плетки и фитили

Тинки, за пръв път опитвам козунак с шоколад....Точно това ме е спирало - да не изтече шоколада и да стане мазало....Но...имах едно пакетче шоколадови капки, точно тези - http://naturalefoods.com/language/bg/uploads/img_original/produc … f0e28e1fe1b2c.jpg - от Кауфланд, на цена 1,19лв/0,79лв. - според зависи дали са на прИмоция......И реших да опитам....Страхотен козунак, много вкусен.

Направих компилация между рецептите на Еликсир и Мереленда - http://naturalefoods.com/language/bg/uploads/img_original/produc … f0e28e1fe1b2c.jpg и http://vkusenden.blogspot.com/2013/05/blog-post_6636.html - доволна, много!

Изляхоза ми 2 малки и този по-голям. Малките бяха без пълнеж.
Разрез -

Общи условия

Активация на акаунт