ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 17

• 64 940
  • 724
  •   2
Отговори
# 480
  • варна
Здравейте момичета!
След една неуспешна покупка на продукт на Манхатън не се заглеждах по техни неща,но след упорито настояване на дъщеря ми пробвах пудрата 2в1 в бежавата опаковка номер77.В началото не ме впечатли особено,но след няколко дни по невнимание дъщеря ми я изтърва и съдържанието се начупи.От любопитство и вечно желание за експерименти я направих на прах и я сложих със стиплинг четка върху любимия ми фдт Диор форевър(уточнявам,защото той не е специално за мазна кожа и го слагам само когато скоро ще го сваля от лицето си)Много приятно бях изненадана от факта,че 6 часа по-късно(в тая жега!)лицето ми не беше ни най-малко омазнено!!!Може би и ефекта от нанесения за основа хидратант Клиник  стей мат да е допринесъл,но това,че си стоеше почти незабележимо,изгладено и НЕбрашняно много ме впечатли.Разбире се още на другия ден купих същата пудра и нанесох с гъбичката и върху друг един много любим матиращ фдт Макс фактор 3в1.Ефекта откъм незабелажимост,изглаждане и матиране беше още по-забележителен!Едва,едва кожата се беше омазнила около носа и брадичката.Мисля,че след много,много проби на какви ли не матиращи пудри тази най-добре отговаря на изискванията ми - матиране,дълготрайност,незабележимост,не подчертава бръчки и пори.Не е за пренебрегване и цената-струва само 12лв!Чудесно попадение! Heart Eyes

# 481
За коя точно става въпрос?Моята най-любима пудра е точно на Манхатън 2 в 1 но кутийката е бяла и гъбичката е в чекмедженце на дъното.Повече от 10 години я купувам и винаги имам от нея-страхотна е Heart Eyes

# 482
  • варна
http://shopthebest.eu/product/1225/manhattan-clearface-pudra-i-f … yo-ten-2-v-1.html
За тази става въпрос.Никога не бих и обърнала внимание...а и не навсякъде се намира.Аз взех номер 77Стои тъмен при проба,но на лицето е чудесен за светла кожа с жълтеникав подтон.

# 483
zvezdelina6407 , дали ще ти бъде проблем да постнеш съставките по INCI на пудричката  Blush Предварително благодаря    bouquet

# 484
  • варна
Олеее,много ситни букви! #Crazy

talk,mika,aluminium starch octanyfukcchate,dimethicone,aqua,magnesium myristate,methicone phenyl trimethicone,boron nitride,trimethylslloxysllcate,ciclomethicone,taraktogenoskuzll seed oil,nigella sativa oil,nigella sativa seed oil,potasslum lauroylwheat amino acids,leptospermum scoparlum oil,magnolla grandiflora,bark extract,tocophenyl acetate,lauroyl lysine,dimethilconol,palm glyglicerides,capryloyl,glycine,phenoxyethanol,methylparaben,butylparaben,ethylparaben,propylparaben,isobutylparaben(+/-ci 77891 ci 77492 ci 77491 ci 77499)

Не знам дали съм го преписала съвсем правилно...

# 485
Да дам отзивите си за

Вече от месец съм с него. Очаквах повече, но става. Покритието е доста добро, но много бързо ми лъсва, нищо, че е за мазна кожа. Не ми харесва да ми лъщи лицето, много мразя, побърквам се. #Cussing out Цвета ми пасва, което е рядкост за мен. Кожата ми е много светла, взела съм най-светлия нюанс. Но за мен има маска ефекта, за съжаление. Като цяло 4 от 6. Ще пробвам друго следващия път, но не го отхвърлям като вариант.

# 486
Олеее,много ситни букви! #Crazy

talk,mika,aluminium starch octanyfukcchate,dimethicone,aqua,magnesium myristate,methicone phenyl trimethicone,boron nitride,trimethylslloxysllcate,ciclomethicone,taraktogenoskuzll seed oil,nigella sativa oil,nigella sativa seed oil,potasslum lauroylwheat amino acids,leptospermum scoparlum oil,magnolla grandiflora,bark extract,tocophenyl acetate,lauroyl lysine,dimethilconol,palm glyglicerides,capryloyl,glycine,phenoxyethanol,methylparaben,butylparaben,ethylparaben,propylparaben,isobutylparaben(+/-ci 77891 ci 77492 ci 77491 ci 77499)

Не знам дали съм го преписала съвсем правилно...

Лелеее вече съжалих, че те помолих  Embarassed Извинявай, че те изтормозих и много ти благодаря, много ми е полезно  Hug Hug Hug

# 487
  • варна
Радвам се винаги,когато мога да помогна на някого с нещо!А би ли споделила все пак много ли са вредните съставки?Като гледам(и доколкото разбирам)парабените са доста,но поне са в края...И все пак нали под пудрата има кремче,фон дьо тен или бб...

# 488
  • най-шареното място
2 от парабените са ОК, но има и другите два. Права си, че не са директно на кожата.
Има много /основно/ талк. Втората съставка е слюда - оптично прикриване, което е хубаво.

# 489
Радвам се винаги,когато мога да помогна на някого с нещо!А би ли споделила все пак много ли са вредните съставки?Като гледам(и доколкото разбирам)парабените са доста,но поне са в края...И все пак нали под пудрата има кремче,фон дьо тен или бб...
Ами аз общо взето исках да се ориентирам дали има съставки, които евентуално биха могли да запушат порите, защото това ми е голям проблем и понякога продукти, предназначени за проблемна кожа създават обратния ефект. Обикновено използвам този сайт cosdna.com - там горе долу се ориентирам за съставките, не съм експерт, но горе долу да придобия представа. Могат да се видят евентуални дразнители, причинители на акне и тн. Ето какво излиза за този продукт:
http://www.cosdna.com/eng/ingredients.php
Някои от съставките не излизат, което значи, че или има техническа грешка в изписването, или не присъстват в базата данни.
Още един път благодаря   bouquet

# 490
Здравейте момичета,искам да се допитам до вас,тъй като се колебая каква пудра да си взема като колебанието ми е между Estee Lauder AeroMatte и MAC Mineralize Skinfinish, кожата ми е смесена и искам пудрата да стои незабележимо върху фдт,да не е с брашнян ефект.И още нещо тъй като съм със светла кожа с жълт подтон,а в моя град нямаме MAC кой номер мислете,че ще е добре?Приемам предложения и за други марки от тоя клас!

# 491
  • Бургас / София
Аз съм много доволна от ЦЦ крема на Макс Фактор. Има съвсем леко прикритие, не е забележим стой много естественно, хидратира и прави кожата гладка, точно каквото ми трябва на мен   bouquet

# 492
Тъй като идва есента и съответно носенето на якета , как спасявате яките си от зацапването на ФДТ   ooooh! и въобще има ли спасение , на мен ми писва все да пера якета.аз слагам и по гушата си ФДТ ....не знам не ми харесва само до брадата изглежда като маска.как решавате проблема

# 493
Тъй като идва есента и съответно носенето на якета , как спасявате яките си от зацапването на ФДТ   ooooh! и въобще има ли спасение , на мен ми писва все да пера якета.аз слагам и по гушата си ФДТ ....не знам не ми харесва само до брадата изглежда като маска.как решавате проблема
С шалове Laughing

# 494

Очевидно ФДТ, който използваш, не е достатъчно добър - фактът, че стои като маска, ме навежда на мисълта, че най-вероятно или не си подбрала подходящия цвят, или става въпрос за твърде тежък за твоята кожа продукт.
Избери ФДТ, който да се слива идеално с кожата - като цвят и като консистенция, за да не трябва да го нанасяш толкова обилно на шията.

Общи условия

Активация на акаунт