ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 17

• 63 774
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
anbibian, имам номер 12 :peace:13 може и да ти е тъмно, щом ползваш по-светли цветове.А от другите фдт в момента 3 in 1 /50/, 2 in 1/50/, CC /50/.

# 691
Може ли да ми препоръчате някакъв коректор за тъмни кръгове под очите ,но да не е скъп в момента не мога да си го позволя.

# 692
  • виртуално
Може ли да ми препоръчате някакъв коректор за тъмни кръгове под очите ,но да не е скъп в момента не мога да си го позволя.
Alverde от ДМ, цена около 5-6лв, има го в 4 цвята, доволна съм  Peace

# 693
Alverde от ДМ, цена около 5-6лв, има го в 4 цвята, доволна съм  Peace

Благодаря , този течен ли е като консистенция аз май искам нещо по-течно

# 694
  • USA, Steak State
Това с нова тема е напълно излишно.  Peace

Има си тема за размяна на декоративна козметика, лакове и шаблони, козметика за коса. То направо да направят подфорум "На размяна" ако тръгнат да се правят теми за всеки вид продукт...  Whistling

# 695
Здравеите,темичката е много хубава,четох доста но така и не успях да си избера подходящ фондютен,ще ви бъда много благодарня ако ми помогнете във избора.Кожата ми се води мазна,търся нещо което да не стои изкуствено като маска и по възможност да не е от наи скъпите марки Embarassed,благодаря предварително за отговорите ви  bouquet

# 696
Здравеите,темичката е много хубава,четох доста но така и не успях да си избера подходящ фондютен,ще ви бъда много благодарня ако ми помогнете във избора.Кожата ми се води мазна,търся нещо което да не стои изкуствено като маска и по възможност да не е от наи скъпите марки Embarassed,благодаря предварително за отговорите ви  bouquet
Аз трета година ползвам този:
Скрит текст:

# 697
Аз трета година ползвам този:
Скрит текст:
       Благодаря Peace

# 698

Здравей аз съм  ползвала доста фон фьо тени и никога не са ми пасвали на лицето ,моето също е мазно.От месец ползвам ето този https://www.google.bg/search?q=catrice+%D1%84%D0%BE%D0%BD+%D0%B4 … .html%3B736%3B500  много съм доволна и не е скъп 10 , 20 лева.До сега не съм ползвала база за грим ,но днес си купих на същата серия https://www.google.bg/search?q=catrice+-+%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B … 46867%3B200%3B130  и този коректор https://www.google.bg/search?q=catrice+-+%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B … .html%3B400%3B400  надявам се да остана доволна още не съм ги ползвала ,но ще пиша утре ,когато се гримирам.Струват ми се хубави нещата на тази фирма и са на достъпни цени Simple Smile Надявам се да съм била полезна

# 699
Освен база за грим ползвате ли някакъв крем преди да нанесете фон дьо тен.

# 700
  • София
Освен база за грим ползвате ли някакъв крем преди да нанесете фон дьо тен.

Кремът ми е задължителен ритуал, без който не ставам и не лягам от/в леглото  Grinning
Базата е в зависимост от това колко серума съм накупила и наслагала по лицето си. Ако слагам серум и крем, малко множко идва да сложа база, фон дьо тен и пудра Simple Smile

# 701
  • София
1991,от доста време търся тази марка козметика,моля те да ми пишеш на лични за да не е като реклама къде ги откри като магазин.

# 702
  • виртуално
1991,от доста време търся тази марка козметика,моля те да ми пишеш на лични за да не е като реклама къде ги откри като магазин.
Сatrice се продава в магазини Лили и в Елитис в Халите

# 703
Аз имам въпрос за базите със силикон - може ли да ми обясните дали и защо са вредни за кожата?

# 704
  • Пловдив
Аз имам въпрос за базите със силикон - може ли да ми обясните дали и защо са вредни за кожата?
Най-общо силиконът прави един слой на лицето, който не позволява на кожата да диша.

Силиконът е неорганичен полимер, комбинация от силиций и петролни продукти. Той е хидрофобен (водонепромокаем) и не позволява влагата да се изпари от кожата, но пък същевременно с това блокира навлизането на овлажняващите съставки от дневния крем. А когато кожата не може да диша, става лошо: естествено отделящия се себум не може да излезе на повърхността на кожата, натрупва се в каналчетата на порите и ето ви черните точки и гадните пъпки. Аналогичен е ефекта и когато се ползва шампоан и/или балсам със силикони: лъскав и гладък косъм, но суха коса след време Peace

Общи условия

Активация на акаунт