ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 17

• 64 942
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
....
Благодаря   bouquet Бихте ли предложили бюджетен вариант за мазна кожа ...до сега използвах парюра на герлен ,но вече нямам тази възможност ........
ПС Калър стей на ревлон няма подходящ цвят за мен ,много са ми тъмни и жълти ......

Ей те това нещо го търся от много време!  Laughing
Единственият, който е долу-горе приличен е Макс Фактор 3 в 1, но е възможно да оксидира прекалено на лицето ти. Трябва да пробваш.

# 256
....
Благодаря   bouquet Бихте ли предложили бюджетен вариант за мазна кожа ...до сега използвах парюра на герлен ,но вече нямам тази възможност ........
ПС Калър стей на ревлон няма подходящ цвят за мен ,много са ми тъмни и жълти ......

Ей те това нещо го търся от много време!  Laughing
Единственият, който е долу-горе приличен е Макс Фактор 3 в 1, но е възможно да оксидира прекалено на лицето ти. Трябва да пробваш.
Благодаря ,ще го погледна,дано не оранжевее,защото аз съм с розов подтон ....

# 257
Искам са си взема базата на Герлен, досега не съм я ползвала и четох на първа страница,  че става за мазна кожа. Питането ми е тъй като има светлоотразяващи частици, не увеличава ли оптически порите?

# 258
  • Torino,IT
Искам са си взема базата на Герлен, досега не съм я ползвала и четох на първа страница,  че става за мазна кожа. Питането ми е тъй като има светлоотразяващи частици, не увеличава ли оптически порите?

Ако става въпрос за базата с розовите перли целта ѝ е да свива порите. Аз.я исках точно заради озаряващия ѝ ефект, но после се разубедих тъй като всичко се покрива от останалия грим - фондьотен и пр

# 259
  • Велико Търново
Подкрепям мнението на Lindita   Peace Имам две мостри на Герленската база с перлите,ухае хубаво,има мнооого лек озаряващ ефект,който изчезва след нанасянето на ФДТ и/или пудра;не съм забелязала някакъв положителен ефект върху кожата си-свиване на пори,прикриване на недостатъци и пр. Confused за мен си са излишни пари за тази база.

# 260
За тази база става въпрос:  Meteorites Light-Diffusing Perfecting Primer.

# 261
  • Велико Търново
И аз тази имах предвид Peace

# 262
За сега се отказах от Герленската база, но търся такава, която:
1. да е подходяща за смесена кожа и да свива порите
2. да прикрива зачервявания
3. да изглажда неравностите
Въобще има ли нещо такова?

# 263
  • Пловдив
За зачервявания, ще ти трябва само на мястото , където са те зелена база... или зелен коректор..., за свиване на порите се ориентирай към някое кремче или серумче според мен, база може да ги поприкрие,но да ги свие...  Thinking , вземи тестер на матиращата база на Ести ... аз останах впечатлена от нея, от Герленската ми излязоха пъпки и не ми хареса изобщо нейния ефект, само външния вид и е добър и изобщо колкото и да се напъвам не мога да видя нищо друго положително там.

# 264
За сега се отказах от Герленската база, но търся такава, която:
1. да е подходяща за смесена кожа и да свива порите
2. да прикрива зачервявания
3. да изглажда неравностите
Въобще има ли нещо такова?
Не. Peace

# 265
aH~ , за това ли става въпрос?
Имам зелената база на Kiko, но нещо не съм впечатлена.

# 266
  • Пловдив
Да, тази е  Heart Eyes , дано ти хареса, но с тестер задължително... не си давай парите без проба за да не се разочароваш . Кико е нисък клас козметика, опитай с нещо по-висок клас..., гледах че и Алверде имат някакви зелени коректори, Инглот също имат за покриване на червенини ... скоро като бях в магазина ми показваха точно такъв продукт, Make up for Ever предполагам и те имат нещо добро за тази цел..., твоите червенини - червенини ли са си или малки участъци с белези от пъпчици  ? Дано някой, който  е ползвал такъв продукт се включи, аз пиша само от гледна точка на това от къде бих започнала да търся такъв тип продукт...

# 267
Да ви кажа, аз вече не се връзвам да пазарувам по цена или по марка от "висок клас". Много често при мен се получава от продуктите "висок клас" да получавам алергични реакции, а от тези по-евтините и по-нисък клас, да не получавам такива и да ми влияят добре на кожата. Вчера си взех една пудра на прах на Catrice, която е доста евтина, но точно с ефекта, който търсех. Тъй като я пробвах на съвсем малка област, не мога да дам напълно изчерпателни отзиви, но много ми допадна. Тя е много бяла и ме беше страх да не стои като маска, но напротив - не придава абсолютно никакъв цвят, само матира без изобщо да си личи, че има нещо. Наистина прозрачна, за пръв път виждам такава пудра, която да е наистина прозрачна и да матира и приглажда без изобщо да си личи и без да придава цвят. Става и за тъмна, и за светла кожа поради този факт. Видях, че има някаква база на Catrice, която заличава бръчки и пори. Чудя се дали да не я пробвам, ако не  намеря фон дьо тен с такъв ефект.  Rolling Eyes

# 268
Имам розацея, зачервяванията ми са основно по бузите и скулите. В същото време кожата ми е смесена и имам разширени пори /е, не са кой знае колко големи, но мен ме дразнят/.

# 269
  • Пловдив
Трудна  е задачата  Wink , но не невъзможна..само да имаш воля и известни средства, защото понякога дори и с тестване, чак след като се купи даден продукт му се виждат кусурите Simple Smile , напасване с точните продукти от бялата козметика + добри камуфлажни продукти (които са само 10% от крайния ефект) е ключа, минерален фдт също можеш да пробваш . За разширените пори моята козметичка, която е си е вишистка-козметичка от старата школа ми каза един трик , който спестява пари за скъпи серуми , но се прави само вечер... силен спиртен лосион (анти акне, примерно на Мелмак с червената опаковка) се маже на почистено лице обилно в зоната на порите, а после отгоре тушираш изсушаването с много богат хидратиращ крем, въпреки че си с комбинирана кожа, в този случай кремът било добре да е за суха кожа, за да се избегне неприятното излющване.

Общи условия

Активация на акаунт