Мнения за SCI Company!

• 25 817
  • 116
  •   1
Отговори
# 75
Пак не разбрах, спечели 45 стотинки или сандвича ти излезе с 45 стотинки по-малко?
Т.е. ако отида някъде с тази карта и друг плати сметката, отстъпката от нея, ще влезе ли в моя джоб или просто този, който плаща ще плати по-малко?
Парите от отстъпката ще дойдат на картата ти след месец. В момента на плащането всичко си е на нормални цени. На няколко пъти отбивам атаки за тези карти, те се пръкнаха в Пловдив, а аз там прекарвах доста време в годината и имам познати бизнес партньори. Но аз 10 от 12 месеца в годината прекарвам на места, където SCI нямат обекти, нямам никаква изгода от такава карта. Но те са доста агресивни в зарибявката. Любимото ми е "Нямаш култура на потребление, ще си промениш лайфстайла". Нищо ми няма на лайфстайла, те не знаят как да си продадат продукта. Например в Банско, където аз прекарвам зимата, имат само един обект-заведение. Вярно, хубаво място. Но аз трябва да ходя само и единствено там и ще си повиша културата на потребление? Айде, моля ви се.

# 76
  • out of space
Светулчица,
Виж, не си спечелила 45 стотинки, а си загубила 50 лв. без 45 стотинки. За да си избиеш парите, трябва да си направиш елементарна сметка. При 10 покупки прибираш 4,50 лв, 100 покупки са ти 45 лв., значи излизаш на нула ако направиш около 110 покупки. Това ти е за 2 години.
Въпросът е ще направиш ли 110 покупки за 2 години като средно прибираш по 45 стотинки от всяка една? Простата математика показва, че трябва да правиш по 1 покупка средно на 6 дни.
Ако за теб това е ок, потретвам- по този начин ще си избиеш дадените 50 лв. НО НЕ ПЕЧЕЛИШ НИЩО!
Печелившите в тази схема са по върховете на пирамидата, трохите обират дребните дистрибутори, а закупилите карти са длъжни да пазаруват от определи места, които рядко са в удобство на картопритежателя.
В този ред на мисли- ще си на далавера ако всеки ден обядваш в Събуей или Хепи, но не би била път до там специално заради отстъпката, нали?
Дадените 50 лв. не би избила ако направиш и 5 рождени дни във въпросното клубче, което споменаваш. При похарчени 100 лв, получаваш отстъпка 5 лв.
5 рождени дни по 5 лв. са ти 25 лв. двойно по-малко от дадените 50 лв.
Казваш, че доходите са ти ограничени, така че според моите изчисления си прецакана. Сори, че ти го казвам..

# 77
  • Куциндрел
Ясно, това е начин да ти вземат парите. Предполага, че за превода на "печалбата" се взема и някаква такса. newsm78
Ако ползваш много услуги, включени в списъка на картата, накрая просто си вземаш парите все едно е имало промоция. Трудно ще се намерят много хора, които да пазаруват вместо теб.

Светулчица, дръж си нервите, много лесно изпадаш в истерии.... Whistling

# 78
Всеки трябва да си прецени от колко от местата, включени в списъка пазарува/посещава - проста математика. Не само за конкретната карта, за всички подобни.
Веднъж отидохме голяма компания в заведение от списъка, сметката беше 400+ лв...с върнатите пари на човек от компанията след това се купи нещо общо. Simple Smile Но ако смяташ да си избиваш таксата от хапване в Subway, няма смисъл, да. Simple Smile

# 79
  • Куциндрел
Такива карти те карат да купуваш стоки и услуги от точно определени места, само и само да вземеш тази отстъпка.
Имат смисъл, ако си клиент на заведение X и оставаш там често пари.
Аз имам карта на BeFit магазините, бях натрупала 30-на лева, защото често пазарувам от там, тези пари съм ги трупала в продължение на година и половина. Но не съм давала пари за карта и т.н.
Скоро ги похарчих почти всичките, сега пак си трупам там, но не влизам в магазините им, защото имам карта.

# 80
  • София
И просдължавам да си чакам извинението!!!
За кое по-точно?Че мислим различно ли?

Разбира се, че не. Даже вече вероятно мислим еднакво. Но затова, че ме обвихихте в лъжа!!!

# 81
Отивам в Събуей, купувам си сандвич, вярно, че е веднъж на 5 месеца, но нямаше какво да ям:) И хоп - 45 стотинки. Да, не са никак много, но пък аз така или иначе трябва да ям - защо да не е на място, където и ще спечеля нещо. Дане говорим, че там има хубав вегетариански сандвич, иначе отсреща има пица, ама с месо. Преди няколко месеца бях на ветеринар - оставих над 100лв (кастрации, шини и прочее). 8% от тях за ми по картата - около 8-9 лв. В другата клиника щеше да ми е без тях. В едно квартално магазинче - 10%. И така.

И изобщо не ме вълнува какви далавери си правят там. Както казах - не възнамерявам да ставам безнес деец там, просто си взех карта, от която досега съм си възвърнала  около 4 лв. Но просто е готино - за това клубче, или пицарията. Това е. А мен хич не ме биова да обикалям и да обяснявам на хората некакви такива биознес планове. Много съм далече от това, аз споделих моя поглед.
И да: ядох Събуей. Отстрани имаше пици - НО ВСИЧКИ БЯХА С МЕСО. а АЗ СЪМ ВЕГЕТАРИАНКА.  Поради което... не мисля, че е толкова трудно да се разбере.
ДЪЛЖИТЕ МИ ИЗВИНЕНИЕ!!!

И сега последно колко спечели с картата?Сама си противоречиш,а искаш извинение?!И най-идиотскоте е,че се кълнеш в детето си?!Нямам думи....

# 82
  • София
Влязох, за да напиша следното: Ери написа "сори, че го казвам", ама сега вече заявявам: няма защо да съжаляваш. Прецакана съм! Току-що си писах със служителката, която ме "зариби" и току-що разбрах (заклевам се в детето си), че наистина валидността е 2 години и после нова карта струва 24лв!!! Ужас! Аз си мислех, че е во веки веков!  То наистина 50 лв ще се избият за маса време, но си мислех, че влязат ли БИЛА, КАУФЛАНД„ Т-МАРКЕТ„ ЛУКОЙЛ и прочее, ще успея. Направо съм безмълвна! Е, 24 лв. още вече няма да дам! Направо супер ме е яд!
Но просължавам да искам извинение от хората, които ме упрекнаха, че си измислям!!!
Ето, това влязох да напиша. (кълна се в детето си). Обаче сега ще напиша и друго:
За кое точно нямаш думи, Божидара?!? Хайде, сега и ти да ми се извиниш, ако обичаш!!!

# 83
  • София
  Давайте да се извиняваме вкупом, нищо, че не сме обиждали, а?Че може да и прилошее на жената от нерви!

Аз нямам за какво да се извинявам,че само съм си казала мнението.Ако трябваше да се извинявам за всяко мое мнение, къде ще му излезе края.И да спомена,че отдавна съм минала ученическа възраст,та  да се извинявам по нареждане на Другарката.Извинявам се само когато наистина съм сгрешила.

# 84
  • Куциндрел
  Давайте да се извиняваме вкупом, нищо, че не сме обиждали, а?Че може да и прилошее на жената от нерви!
Мислех същото да го напиша и аз....

# 85
  • София
Мисля, че няма нужда от сарказъм. Нима не е  обида да те обвинят в лъжа?!?

П.С. Между другото още съм бясна, заради подвеждането им! Всъщност, по ирония съм на мнението на всички вас, но съм наистина повече наскърбена от вас. Всъщност, к'во ви пука, а?

# 86
  • София
Тайна, разбира се, че не си длъжна. Просто, когато обидиш някого, струва ми се, е редно!

# 87
  • София
  Цитирай ми къде съм писала думата лъжа и ще се извиня! Peace

# 88
Първо казваш,че само от ветеринаря си спечелила 8-9лв.,а после че досега си възвърнала общо 4лв. това не е лъжа ли?Или аз нещо бъркам?

# 89
  • София

Ето това, Тайна. Това е ирония с подтекст "По-голяма лъжа не бях чувала"

Общи условия

Активация на акаунт