Arrow - в очакване на втори сезон, тема 3

• 57 830
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Гласувах с "да". Финалът предложи от всичко, което очаквах да видя.
Младежа ме "зариби" с този сериал и за две седмици всяка вечер по една-две серии - и го изгледахме.
Вие от къде го гледахте, докато го излъчваха?
Сега го изтеглихме от Замундата, но после?
Ще чакаме октомври.

И малко клюкини:
Нашият Робин Худ май ще става татко-http://www.tialoto.bg/a/119-novini/29849-stivan-amel-shte-stava-bashta/

Нов противник на Оливър Куин в бизнеса:http://scifi.bg/statii/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D1%8A%D1%80-%D0%B3%D0% … 0%BB%D0%B0%D1%82/

# 46
  • на кого му пука
Тая мацка много ме кефеше като терминаторка.

# 47
  • КиТ
Вие от къде го гледахте, докато го излъчваха?
Сега го изтеглихме от Замундата, но после?
Ще чакаме октомври.

От замунда теглим като излъчат епизода в САЩ,те веднага ги качват на другия ден в Замундата  Peace Hug

# 48
  • гр. София
Я, бебче-стреличка!  Heart Eyes
Сигурна ли е информацията?

# 49
много сигурна Розе, за тва че е бременна жена му, не знам кога ще ражда, но на всички снимки напоследък много й личи Peace

# 50
  • гр. София
Мерси, сватя!  Hug
Гледам ти подписа и макар и с 8 дневно закъснение честитя годинката на снахата. Жива и здрава да е, с безгрижно детство, да е усмихната и палава, а вие да я слушате и добре да ми я гледате, ей!
  bouquet

# 51
Мерси, сватя!  Hug
Гледам ти подписа и макар и с 8 дневно закъснение честитя годинката на снахата. Жива и здрава да е, с безгрижно детство, да е усмихната и палава, а вие да я слушате и добре да ми я гледате, ей!
  bouquet

мерси, сватя! Сега ще й намачкам бузите и ще я намляскам от ваше име, че от мен мляски не иска hahaha И вие да ми гледате момчето, че снахата вече ходи- ще дойде да се разправя hahaha

# 52
  • гр. София
И вие да ми гледате момчето, че снахата вече ходи- ще дойде да се разправя hahaha

hahaha

Гледаме, гледаме. Човекът вече е и озъбен  tooth

И да не е само спам:

# 53
преди около седмица го изгледах. глсувах с "можеше и повече",защто можеше и да не затварят в затвора майката на Оли. аз я харесвам:) томи дали наистина го умориха или ще се съживи някакси в другия сезон?  newsm78 аз всъщност май предпочитам да са го уморили,защото м исе струваше,че ще стане като баща си.всъщност много бих останала учудена,ако не го съживят,защото ми се струваше,че ще е ключова фигура,ама знам ли..... на главният злодей ми прилича:) много подтиснати чувства имаше в него,от които повечето негативни м исе струва. обаче чакам сега другия сезон с нетърпение:)

# 54
на мен пък много ми е тъжно за Томи, особено след като така се открои актьорски в последните епизоди...определено сериала ще загуби без него, но пък и той ще загуби ако остане Laughing

# 55
  • на кого му пука

# 56
  • Разпиляна във въображението
Много добър трейлър. Може би най-добрия по отношение на сериалите /според мен/ - http://www.youtube.com/watch?v=Nkl8cmfXEOo

# 57
  • София
да, наистина.

но най-добрия си остава на Червата.

# 58
  • КиТ
О не ми харесва това с Томи  Crossing Arms

# 59
  • Разпиляна във въображението
да, наистина.

но най-добрия си остава на Червата.

Леле, права си. Вчера го въртях няколко пъти ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт