ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013, финал / (тема 15)

• 22 933
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Много харесвам 2010 Chanée & N'Evergreen (студиен запис) и 2011 - A Friend in London (New Tomorrow), но все пак трябва да избера една от двете.
Глас за 2011 A Friend in London  Peace

# 481
  • DE
Защото Емили пя по-добре. Не защото е победила. За мен е важно и самото изпълнение на конкурса.
Другата просто си я харесвам

# 482
Isis, понякога разликата между студиен запис и живото представяне на песента е тооолкова голямо.  Hug Нарочно избирам записите от полуфиналите и финалите, а не официалните клипове. Да имат всички равен старт в оценяването ни.  Simple Smile

# 483
Обичам датската селекция,много я обичам. Heart EyesПък след това е другата ми любов-Естония Heart Eyes Heart Eyes
Гласувам за A Friend in London - New Tomorrow Mr. Green,но ако можех щях да дам глас и на Soluna Samay.
А най-любимата ми датска песен е Rollo & King - Never ever let you go

Морхи Hug докрая на тази игра ще измислиш още няколко.Лошо няма,важното е да ние забавно.

дането,2011 е наистина силна година,толкова прекрасни песни.Пък и ми е първата год. в темата Mr. Green
Обичам и 2010.

# 484
Isis, понякога разликата между студиен запис и живото представяне на песента е тооолкова голямо.  Hug Нарочно избирам записите от полуфиналите и финалите, а не официалните клипове. Да имат всички равен старт в оценяването ни.  Simple Smile
Морфи, съвсем си права за равния старт, като поставяш песните с изпълнението им на живо. Но понякога, когато песента е хубава, трябва да сме снизходителни към фалшовете в сценичното изпълнение - поставих студийния запис за да се чуе изчистената песен.

# 485
  • MJF
 Thinking почвам да се съмнявам дали съм гледала конкурса 2011 иначе не е възможно да забравя тези шапки от Молдова, шапки запомням   много   Laughing.
От датските участници се оказа че помня сравнително много-2009 - Brinck, Believe again, 2010 - Chanee & Tomas N'evergreen ,  2012 - Soluna Samay - Should've Known Better и разбира се последната  . Съгласна съм с казаното от Morphea "Нямам предвид лоши, даже са си много симпатични, но всички ми звучат така, сякаш вече съм ги чувала."
Трудно ми е да излъча една.  Thinking. Помня че Chanée & N'Evergreen - In A Moment Like This ми бе от фаворитите в съответното издание и беше точно така както каза Isis  . Emmelie De Forest - Only Teardrops също.
Но понеже пак ми се предизвика хроничното мърморене за техническото обезпечаване на конкурса  Close  Mr. Green,  давам глас за Chanée & N'Evergreen - In A Moment Like This-2010

# 486
  • Norge
Uf, ама че работа! Истински съм затруднена, не мога да избера! Confused
Този път защото всичко ми харесва.
Битката е между първите три, ще преспя на тях, да видим утре какво ще реша.  newsm78

# 487
# 488
  • Norge
Моите терзания криво-ляво се ограничиха до две песни, първата и втората.
Неудобно ми е да ви карам да ме чакате да преспя още веднъж  Joy
Пиша, че избирам

ДАНИЯ -
2010 - Chanee & Tomas N'evergreen

Но финалният резултат наистина беше въпрос на фотофиниш. За жалост, няма как да избера две песни. Confused

# 489
nelka.nelka, моля те да бъдеш арбитър при излъчването на песен за Гърция. Избери между двете песни, които са с равен брой гласове - Гърция 2011 и Гърция 2013. Те имат по 3 гласа.

# 490
  • Norge
Аййй, Морфи, защо така аз  Embarassed...каквото и да избера, все на трима човека ще доставя неприятно усещане.  Confused
На мен нито едната, нито другата ми е точно любима, но при така поставения избор ми е сравнително лесно да избера втората, т.е. тазгодишната, 2013.
Много съжалявам  Praynig, че се налага да посоча само една - днес на два пъти се изправих пред подобен избор.

---
А сега, за награда за арбитража Wink нали може да поздравя всички ни с още едно папагалче Embarassed. Дори със съпровод този път!!! Flutter  Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=9xd4kniHJqw

# 491
Аййй, Морфи, защо така аз  Embarassed...

Защото само ти беше гласувала за различна песен и защото няма кой друг да ни се хване на хорото. Mr. Green Даже се учудвам, че цели 7 човека са гласували. Благодаря за което! Hug Hug
Равносметката за Дания:
Емели Горска 2013 - 3 гласа
Евъргрийн 2010 - 2 гласа
Приятел в Лондон 2011- 2 гласа  Wink
Много оспорвано гласуване. Да не вземе още някой да се накани, ще изчакам до утре.
Утре пускам, ъъъ, коя е следващата държава? Rolling Eyes

# 492
Нелка, папагалчето е уникално. Не е за вярване как това малко мозъче възпроизвежда  мелодията.   bouquet

Между другото, според http://wiwibloggs.com/2013/06/11/cascada-wins-ivi-adamou-award-f … ive-vocals/28168/ Каскада печели наградата "Ivi Adamou" за най-лош вокал на живо в Евровизия 2013.  Ето класацията:
1. Germany’s Cascada: 324 votes, 31.03%
2. F.Y.R. Macedonia’s Esma: 289 votes, 27.68%
3. Bulgaria’s Elitsa Todurova and Stoyan Yankulov: 193 votes, 18.49%
4. Britain’s Bonnie Tyler: 169 votes, 16.19%
5. Albania’s Adrian Lulgjuraj and Bledan Sejko: 69 votes, 6.61%

# 493
Според мен Елица не пее фалшиво, тя просто има неприятен глас. Това са две различни неща, ама с еднакъв резултат - нехаресване.

# 494
  • София

Цитат

Утре пускам, ъъъ, коя е следващата държава? Rolling Eyes

Естония?

Общи условия

Активация на акаунт