ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013, финал / (тема 15)

• 22 913
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Вотвам за  Ryan Dolan  - Only Love Survives.
Също харесвам и Lipstick,но доста дълго време си припявах So be love, be love.Just be love, only love.We are love ,only love Mr. Green

# 511
Аз тук не мога да избера, никоя не ми харесва.  Rolling Eyes

# 512
  • DE
Колебаех се между 2009 и 2011  newsm78 Ryan Dolan ми се струва, че пя по-добре. Гласувам за него, все пак шоуто с барабаните беше страхотно.

# 513
Ирландия 2010 - Niamh Kavanagh   "It's for You"  Peace              Харесвам и представянето на Ирландия 2013, но не ми допада тембъра на гласа на Ryan Dolan.

# 514
  • MJF
Хм, не знаех за рекорда на Ирландия. Ryan Dolan   "Only Love Survives" по принцип не е лоша мелодия но от електрониката нито чувам барабаните нито вокала пасва с това звучене и така крайния резултат зле, даже много, жалко за мелодията.
Гласувам за  Niamh Kavanagh   "It's for You" не че особено ми харесва а че на фона на останалите 4 прилича на нещо.
 Laughing аз се чудя защо ми си струва че Ирландия все с Jedward  участва а то защото 2 поредни години а и двете ме  af ooooh!.
 Mr. Green

# 515
  • Norge
Исис, една голяма благодарност за добрите думи относно избора на песен и въздействието, което музиката като цяло оказва върху нас.  Hug Hug Hug

Тук гласувам

Ирландия 2010 - Niamh Kavanagh
(Не бях я чувала досега.)

Задължително обаче трябва да кажа, че харесвам онези две симпатични пружинки!  Grinning

# 516

Задължително обаче трябва да кажа, че харесвам онези две симпатични пружинки!  Grinning
И аз ги харесвам, но през 2011 още не се бяха научили да пеят. Wink Много бяха фалшиви, през 2012 май пяха по-добре, но песента им не беше кой знае какво. Знаеш ли, че са с хиперактивност /ADHD/, Bee беше писала.
Niamh Kavanagh е печелила Евровизия през 1993 с песента "In Your Eyes". Песента и от 2010 е по-хубава, въпреки 23тото място.
http://www.youtube.com/watch?v=jHE8a-D9Zb4

# 517
Морфи, благодаря за песента "In Your Eyes" (1993). bouquet     Беше ми любопитно как ще звучи в по-ново време и за мой късмет намерих Niamh Kavanagh(In Your Eyes) 2011   Супер е, с по-плътен вокал!

# 518
Морфи, благодаря за песента "In Your Eyes" (1993). bouquet  

Моля, моля, пак заповядай! Wink

Има новини за Asiavision тук. http://eurovisiontimes.wordpress.com/2013/06/15/asiavision-abu-t … ng-festival-2013/ Само не разбрах в превода за втори път ли ще се организира.  Rolling Eyes Разбирам, че ще има 15 участнички, ще бъде в Ханой от 23 до 29 Октомври.

# 519

Чудесна новина HugМорхи,много ме зарадва!Самият концерт ще се проведе за втори път.Миналата година е първото издание и събитието се е провело в Сеул.
Най ми хареса,че страните ще бъдат задължени да участват с популярен соло изпълнител или група.

дането,въпросът е да смеяли да мечтая за Big Bang или ще ми натресат  newsm56

# 520
  • DE
Скъпа, аз само си мечтая да ги видя на живо откакто съм V.I.P...има няма 4 години  Cry . Още ме боли сърцето заради Лондон миналата година.
Малките подкачащи ми бяха много посредствени, изобщо не ми харесаха и двете им представяния, а съм ги гледала и в Х фактор. И там не ме впечатлиха. Ето нещо тематично.
Скрит текст:

ПП Сега разгледах сайта от линка, Big Bang май не са за там, а ако се появят ще спечелят, така че по-добре не. Да дадат път на младите таланти. Нашите момчета нямат работа там  Peace

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 22:27 от дането

# 521
  • MJF
Брей и тези ли спретнали -визия. Браво. дането , даваш път на любимите ми айдълчета  Mr. Green

# 522
дането ,ама е уточнено,че трябва да са популярни изпълнители.
 ooooh!Ама логично,че няма да ги пратят,все едно японците да изпратят Arashi.
Страхотен фотос.Сигурно по прическите са осъзнали,че са от една кръвна група hahaha

... любимите ми айдълчета  Mr. Green
Шшшш тихо,че ще е поп песен,ще е,ама не ми го казвай така направо.

Я и аз нещо евровизионно Израел 2010 и 2012 (вокалиста на Izabo).
Скрит текст:

# 523
  • DE
Шош, не ме бъзикай, знаеш че повечето ги гледам  Blush , отколкото да ги слушам. А тези които слушам са наистина талантливи.
Tuon, те ирландците може да са им фенове, пък и Дакона май страда от хиперактивност  newsm78 та вероятно са от една кръвна група макар че класата е различна. И въпреки, че харесвам шантави близнаците не са ми приятни.

Бе момичета не ме подкачайте, че оплетох темите тотално  #Crazy

# 524
  • Norge
..... Знаеш ли, че са с хиперактивност /ADHD/, ......
Не знаех. Ама то си им личи на момчетата. Joy Joy

Имах една позната с тази диагноза (в някаква степен). Беше истинско изпитание да се комуникира с нея. Впрочем, тя си комуникираше сама, де; за останалите не оставаше поле за изява.  Laughing После ѝ назначиха разни лекарства и положението се оправи.

Иначе тези двамата аз защо точно ги харесвам не знам Laughing. По правило са ми чужди подобни щуротии, но точно това дуо ме печели с нещо.

(Все още не ми е минало за Куула  Blush)

Иначе в норвежкия форум съм престанала да влизам. Там интересът намаля драстично. Веднага след финала се изписаха сума страници с обосновка на това защо норвежката песен всъщност е била най-добрата. Laughing И след като нещата се изясниха Sunglasses, актовността спадна до почти несъществуваща.

Общи условия

Активация на акаунт