SUPERNATURAL:I Need a (Supernatural) Hug

• 31 331
  • 686
  •   1
Отговори
# 150
  • В средата на времето
Нова тема, нов късмет Simple Smile

Импала, честита ти рожба.   bouquet Да ви е жива и здрава, да расте с много радост и късмет заобиколена. Simple Smile

Честито и на сем. Екълс.  Simple Smile Ще бъде красива като баща си и фръцкава като майка си, сигурна съм  Heart Eyes Иначе не ги разбирам хАмериканците с техния избор на имена. Добре, че не я кръстиха Precious, защото всеки път като и казват My Precious и някой ще прави препратка към Властелина Crazy

По повод анкетата - моята тройка за всички времена е - ангели, демони и конниците. Simple Smile

# 151
# 152
  • # супернатурална #
Юхуу  Hug

Да си признава коя е отдолЮ  Flutter

# 153
# 154
Ох,убихте ме  hahaha
Малко спам ама  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 155
Лисе честито   bouquet Много е сладко кученцето  Hug Как се казва  Mr. Green

# 156
Лисе честито   bouquet Много е сладко кученцето  Hug Как се казва  Mr. Green
Скрит текст:
Мерси , сладурка   bouquet, още не е моя,че е бебе ама другата седмица си я взимам  Crazy
Кръстили са я Анабел ама казаха,че мога да й сменя името та за момента няма име  hahaha

# 157
  • гр. София
Не сменяй името, казвай й Бела и така ще е свързана и със СПН  Grinning

# 158
Не сменяй името, казвай й Бела и така ще е свързана и със СПН  Grinning
И моят мъж така вика   bouquet май така ще стане накрая  Wink

# 159
  • гр. София
Great minds think alike.  bowuu

# 160
# 161
Ох, Лисе, така грозно ти завиждам Blush Laughing
Пожелавам ти прекрасни мигове, когато си вземеш кучо, просто е разкош. И аз мрънкам постоянно за такова, ама засега не ме огрява Cry

# 162
  • гр. София
Фейче, две деца и мъж не ти ли стигат, та и куче искаш? После сама ще си говориш  Laughing

# 163
  • # супернатурална #
Аа, понякога кучетата са много по-разбиращи от децата и мъжовете  Laughing

Лисе, страшно ще и припка името, хем е бела, хем е красива. Хем е супернатурално Wink

Ах, каква е тази прелест  Heart Eyes

# 164
Фейче, две деца и мъж не ти ли стигат, та и куче искаш? После сама ще си говориш  Laughing
Абсолютно не Naughty Laughing Най-интересното е, че на въпроса добре де, кой ще го разхожда това куче, жертвоготовно отговарям с Аз.  Joy Обработвам децата те да мрънкат за куче, та татко им да не може да им откаже. Обаче те, гадините малки, искали заек ooooh! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт