Рисуване за начинаещи и не само -8

• 159 323
  • 798
  •   1
Отговори
# 180
Самоука съм, още от малка все си рисувам разни неща. С масло започнах преди десетина години, като направих една две на хартия  Mr. Green - лавандуловата къща и едно тигърче, което обаче вече не знам къде  е, а по-миналата година реших отново да си нарисувам нещо, но този път на платно. Купих си боички, четки и платна и започнах- детенцето на кофата ми е първото.
Много ми харесва акварела, но никога не съм рисувала с него, като изключвам детските мацаници, а и молив не съм пипала от дооооста отдавна- последно в гимназията  Mr. Green
 Обичам да рисувам и много ми се иска да мина някой курс, за да мога да понауча нещичко.
Качвам още нещо, за да не съм извън темата  Grinning

# 181
  • Sofia
Какво повече би могла да научиш?Имаш невероятен талант,дерзай!

# 182
евриала, страхотни неща! И детето на кофата и рижото коте през прозореца - чудесни са! И заека с ястреба Simple Smile
И аз качвам няколко, които са от тази година:

# 183
Елинор страхотни са, направо се чудя как го правите това, с маслото като сбъркам винаги мога да го поправя, но с акварела имаш само един шанс.
И аз имах намерение да рисувам лисиче, но все още се мотая  Mr. Green

# 184
  Акварела е жестока магия - хване ли те - няма отърваване. Simple SmileКолкото до грешките ..ами хвърлям картини, какво да се прави, наистина няма шанс за корекция или е съвсем малък.
Благодаря ти.

# 185
евриала, страхотни неща! И детето на кофата и рижото коте през прозореца - чудесни са! И заека с ястреба Simple Smile
И аз качвам няколко, които са от тази година:

Много ми харесват! Peace  bouquet

# 186
  • София
евриала, добре дошла в темичката и адмирации за прекрасните работи, които показваш! Наистина не знам и аз какво повече можеш да научиш - всичко е невероятно!  Crazy Hug

Ели, супер готина лисичка!  Heart Eyes

# 187
Eлинор, страхотни акварели! Евала момиче, останаха ми очите по перцата и птичето на клончето в снега!   bouquet

# 188
Самоука съм, още от малка все си рисувам разни неща. С масло започнах преди десетина години, като направих една две на хартия  Mr. Green - лавандуловата къща и едно тигърче, което обаче вече не знам къде  е, а по-миналата година реших отново да си нарисувам нещо, но този път на платно. Купих си боички, четки и платна и започнах- детенцето на кофата ми е първото.
Много ми харесва акварела, но никога не съм рисувала с него, като изключвам детските мацаници, а и молив не съм пипала от дооооста отдавна- последно в гимназията  Mr. Green
 Обичам да рисувам и много ми се иска да мина някой курс, за да мога да понауча нещичко.
Качвам още нещо, за да не съм извън темата  Grinning

От къде си? Peace

# 189
  Благодаря ви за милите думи, момичета  Hug Май взех да се убеждавам срещайки толкова самоуки и невероятни художници, че образованието е наистина хубаво нещо, което на мен лично ми липсва, но без всеотдайност, хъс и талант ... нещата не се получават.
Ето още нещичко от мен - Снежна песен

и още една червеношийка

# 190
  Благодаря ви за милите думи, момичета  Hug Май взех да се убеждавам срещайки толкова самоуки и невероятни художници, че образованието е наистина хубаво нещо, което на мен лично ми липсва, но без всеотдайност, хъс и талант ... нещата не се получават.
Ето още нещичко от мен - Снежна песен

и още една червеношийка

Лично аз съм пленена от нещата които правиш!!! А иначе няма значение дали си учил или не рисуване, има хора които учат и нямат талант при тях се иска много работа и пак не могат да стигнат този който си има талант.  Peace

# 191
  Благодаря ти, Съншайн!!
Почнах нова серия - жени в симбиоза с природата. Първата е готова, но признавам, че не само има грешки, но и по-трудно нещо май не съм правила...по-лесно ми е да "плета дантела" с бои.
Honey bee

# 192
  • Добрич
Отново страхотна Елинор!   bouquet

# 193
Елинор страхотни са, направо се чудя как го правите това, с маслото като сбъркам винаги мога да го поправя, но с акварела имаш само един шанс.
И аз имах намерение да рисувам лисиче, но все още се мотая  Mr. Green
  И аз днес тъкмо това  обяснявах на колежките- какъв е кеф маслото, че всичко се оправя с него. а на акварелистите им свалям ШАПКА, че  го правят от първия път  bouquet

# 194
Елинор, разкошно е дървото, пейзажа, обожавам такива самотни пейзажи, има малко обекти, но с толкова силни емоции.Ето нещо и от мен в същия стил

Общи условия

Активация на акаунт