Рисуване за начинаещи и не само -8

• 159 315
  • 798
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Елинор 777, страхотни неща! Особено ми харесват пеперудката и огъня.  Heart Eyes

Аз нали си наумих, че ще си взимам таблет, е, речено-сторено. Сдобих се вчера с Wacom Intuos Pro и досега си играх с него и го разучавах. Ето нещо стартово с таблета от мен:

# 166
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Здравейте всички и честита Коледа и от мен. Grinning Ели, наистина къде се загуби? Страхотни неща си създала, най- ми харесаха кошницата с цветята и маковете.  bouquet  bouquet

Oniyuri, честит да ти е новият подарък Hug много яко ти се е получило като за начало! Hug  bouquet  bouquet Peace Wink Прилича ми едновременно на дракон, бик, прилеп (по крилата), и на крава (по муцунката) Laughing hahaha

От мен няколко картички Hug

# 167
Рисувате си вие тука  smile3533
Аз съм силно зарибена по рисуването върху какво ли не, но не и върху лист  hahaha
Малко мат'рял
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/529216_66 … _1847566316_n.jpg

# 168
  Важното е да се рисува - кой където му е кеф Simple Smile) Аз и бои за коприна си взех, пробвах нещо, но засега ми е още тъмна Индия. Не съм се изгубила, ама ми стана неудобно аз да бълвам картини, тъй като рисувам често и много. Темата е за всички  Hug
Oniyuri, честит ти таблет. Все хубави неща да излизат от него Simple Smile Розовото летящо нещо е митичен герой или фантастичен Simple Smile

# 169
  • София
Така е, рисуването е важно, къде е само подробност.
Аз имам тънките планове да си изрисувам стената в квартирата, а по някое време ще рисувам и по два щита за възстановки, нямам идея обаче върху какво точно щеше - или дърво, или лен, та ще е забавно определено.

Ели, нещо средно между двете май. По някаква незнайна причина всички дракони в главата ми са лилави.

# 170
О и аз винаги съм искала да нашаря някоя стена в нас, но проблема е, че все не си харесвам нещо, което е достойно  Laughing
Детето като порасне може да ми даде повече стимул да го направя.

# 171
  • Бургас
Здравейте и от мен. Записвам се да ви следя и се надявам в най-скоро време да споделя някое свое творение. Действате ми много вдъхновяващо!!!

# 172
Добре дошла, Fervour! Hug Ще чакам да видя твоите неща. Peace

# 173
Здравейте,приятели!Честита нова година!Пожелавам ви много здраве,щастие,късмет,творческо вдъхновение и успех! Hug

# 174
Ана, благодаря ти. Много хубаво пожелание Hug И на теб успешна и творческа нова година!!! Hug Wink

# 175
Здравейте, очарована съм от това, което правите.Рисувам само с масло, а така ме вдъхновихте да взема да се пробвам с акварела.
Ето нещо и от мен

# 176
  • София
Еййй, последната с Лисичето е страхотна! Браво! Покажи още. Simple Smile

# 177
  • Sofia
Много са хубави,евриала    bouquet

# 178
Благодаря ви.  Laughingне е лисиче, а коте, просто е рижо  Laughing
Нямам много тъй като почти нямам време, а и рисувам едва от по-миналата година.

# 179
  • Sofia
как от миналата година #Crazy учила ли си го или си самоука ....много са хубави и тези,много реални,като снимка,браво  Hug

Общи условия

Активация на акаунт