Рисуване за начинаещи и не само -8

• 159 313
  • 798
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Благодаря много на всички!  Hug

Ето и едно спийди от мен - само с химикал, без контури и на 1/4 картон, останал от съквартирантката.

# 151
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Oniyuri, много е добро!!!  bouquet  bouquet И аз много обичам да рисувам само с химикал. Peace Wink

# 152
И аз да покажа нещичко Hug

Горящ лебед

# 153
  • Sofia
Удивена съм от таланта на този млад италиански художник   http://www.bg-damma.com/kultura-i-izkustvo/izobrazitelni-prilojn … mpaign=rss_banner

# 154
  • София
Скоро не съм публикувала:

# 155
  • Sofia
Прекрасни  са,Клеми  bouquet

# 156
Удивена съм от таланта на този млад италиански художник   http://www.bg-damma.com/kultura-i-izkustvo/izobrazitelni-prilojni-izkustva/8043_neveroiatniat-Marcello-Barenghi?utm_source=bg-mamma.com&utm_medium=300x250&utm_campaign=rss_banner
  Всеки път, като видя някой да рисува така и се отказвам от рисуването:) Къде съм тръгнала и аз...

# 157
  • София
Klemy, корабите и дръжката са прекрасни! Особено ме радва как си направила небето на първата.  Heart Eyes И завид за уменията с такъв тип материали, аз още не мога да се престраша.  Embarassed

# 158
  • Добрич
Klemy страхотни са   Peace

# 159
  • София
Благодаря ви, момичета. Simple Smile  Hug

# 160
  • София
Има ли някой, който рисува с таблет?

Все повече започвам да се замислям да подкарам рисуването малко по-сериозно, съответно да се пробвам някъде с гейм дизайн или анимации, навсякъде обаче искат умения с таблет, а моите към момента не са особено добри, тъй като нямам собствен и съм разцъквала на такива на приятели. Реших да похарча парите от абитуриентската и рождения ми ден за таблет и ще се радвам на всякакви насоки. Със сигурност ще е Wacom, въпроса е кой точно модел, имайки предвид, че повече от 300-350лв, максимум 400лв няма как да дам. Моля ви за предложения и препоръки.  Hug

# 161
защо не разгледаш тук
http://www.amazon.de/Wacom-CTH-480S-DEIT-Intuos-Touch-Grafik-Tab … ords=wacom+bamboo
може би ще намериш оферти на по добри цени.  Hug

# 162
  • София
Разглеждала съм доста, въпросът ми беше по-скоро за конкретни препоръки тип "Аз ползвам таблет..., доволен/а съм от него, защото..." или пък "този таблет дава бъгове, така че не се прецаквай". Подобни неща с бъговете съм чувала за таблетите на Android, затова и първо исках да разпитам.

# 163
Да покажа и аз какво съм рисувал последно Hug

# 164
  Здравейте! Не съм се мяркала над 2 месеца. Честита Коледа и прекрасна Нова година - пълна с нови постижения, нови крачки напред, нови цветни вълшебства!
Малък отчет от мен Simple Smile))

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 14:19 от Елинор 777

Общи условия

Активация на акаунт