Рисуване за начинаещи и не само -8

• 159 312
  • 798
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Завърших Батман най-накрая, макар че въобще не съм доволна от лицето.

# 136
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Oniyuri, супер яко ти се е получил Батман!!! Hug  bouquet  bouquet  bouquet Не се коси за лицето. Peace

# 137
  • Варна, Пловдив
Здравейте, търся добър преподавател по рисуване за Варна. Не става дума за кандидатстване. Ровя из интернет и навсякъде е само за деца.

# 138
Добро утро!!!  Grinning Да ви покажа какво рисувах последно за Хелоуин. Hug

# 139
  • София
David_Charvet, супер е приятно това! Паячето радва много, единствено оцветяването на ръката малко ме притеснява, ама иначе е чудничко Wink

Първи опит за рисуване на еднакви очи от мен, не твърде успешен, ама е някакво начало:

# 140
  • Пловдив
А защо трябва да са еднакви, те и в действителност не са еднакви на лицето. Аз бих подкрепила да са такива каквито ги виждаш от модела си или във въоблажението си.
Супер са тези, които си показала.

# 141
  • София
Целта е основно да си развия симетричното рисуване, за да не изглеждат двете страни на лицата като на различен човек. Иначе е ясно, че не са напълно еднакви и някакви минимални разлики са напълно окей.
Благодаря иначе.  Hug

# 142
Oniyuri, мерси, радвам се, че ти е харесала рисунката ми. Имам още една, която предстои да завърша и да ви покажа. По въпроса за ръката, на няколко пъти си я скицирах, гледах и от преснети страници за рисуване на анатомичните части... но така както е я оставих.

Поздравявам те за рисуването ти на очи Hug  bouquet, наистина е много трудно да ги нарисуваш, да не говорим пък че и всяко едно изглежда по различен начин, но най-добре става с упражнения  Peace Wink

# 143
  • София
Бихте ли ми препоръчали добър преподавал по рисуване (София) - в малка група.
Засега съм се спрял на Здравка Брайкова, но ми е далеч, а и цената ми идва висока.

# 144
  • Sofia
Каква е цената...
Аз търся уроци стъпка по стъпка,подобно на този
http://cs7011.vk.me/c7006/v7006211/9a6c/_UCORYF8RqY.jpg  не на клип
Днес направих първия си опит с рисуване на око и горе долу се получи това https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/1466144 … 42722d22bcbe74051
Аз мога да рисувам само ако гледам нещо вече нарисувано или скицирано

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 20:28 от Doli

# 145
  • София
Включвам се с един опит за вълк. Оригинално трябваше да е спийди, обаче успешно прекарах няколко часа в разсейване, така че си е нормална рисунка вече.  Laughing
Снимах от различни ъгли, с и без светкавица, за да докарам възможно най-близо до истинските цветове. В ляво повече си личи фона, в дясно - цветовете на вълка(сиреч всичките типове сиво Grinning).
Ще се радвам на критика. Simple Smile

# 146
Oniyuri, много е сладък вълкът ти.  Hug   bouquet  bouquet Много и хареса, не виждам какво да има да критикувам. Peace

# 147
  • Sofia
И на мен ми харесва вълка,с какви бои е рисуван

# 148
  • София
David, Doli, благодаря ви! Радвам се, че ви харесва. Simple Smile
Доли, не е с бои, а с обикновени цветни моливи. Обмислях акварелни, но се отказах.

# 149
Oniyuri, чудесен е вълка, много ми хареса!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт