Рисуване за начинаещи и не само -8

• 159 309
  • 798
  •   1
Отговори
# 120
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
kali66, aз възможностите си на рисуване ги знам. Никъде не съм казал, че това са идеално нарисувани очи, нито че са истински; да, вие трезвомислещите сигурно по-добре виждате и разбирате нещата, а аз си живея в моя свят, или както някои други ми казаха "в телевизора". П. П.: Тези очи са гневни, да знаеш, и са комиксови. Peace

# 121
  Да,  Чарли,очите са с емоция и тя е точно гняв Simple Smile Всички май сме ти писали,че комикси,а ето че и абстракции са нещото ,в което си добър:)

# 122
Ели, благодаря ти много oт сърце. Hug Heart Eyes

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 20:29 от David_Charvet

# 123

Taзи картина е с много втъкана емоция, трудно ми е да обясня, но вече 3 пъти отказах да се разделя с нея
Есента на мама

# 124
Ели, много си се постарала и много време си отделила. Браво!!! Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 125
Елинор,много привлекателна картина...но откакто я видях се чудя-окото в дясно случайно ли е,или е търсен ефект?

# 126
Елинор,много привлекателна картина...но откакто я видях се чудя-окото в дясно случайно ли е,или е търсен ефект?
И двете..Не беше замислено предварително, исках да направя структурата на дървото и тъй като изведнъж "прогледна" реших , че така и трябва. Картината, някои от промените ми бяха все едно внушени ...от мама.

# 127
Значи е трябвало да бъде там...

# 128
  • пловдив
Майстори на четката, с очи за невидимото и ръце за оживяване върху паното на всяка красота която ни заобикаля....

За поредна година Фондация ДБМ стартира Коледни благотворителни базари
Всяка помощ е скъпоценна! Всеки, който има възможност да помотне със своя творба или идея
е добре дошъл в общата тема, където можете да научите и повече подробности в кои градове
ще се провеждат базарите и къде ще отидат събраните средства
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=741020.0

bouquet

# 129
  • София
antom , ще се включа.  Peace

И нещо от мен:

# 130
Толкова отдавна не съм влизала тук, че имам много да наваксвам. Ели, Клеми, страхотни творби! Браво!  Hug
Пускам нещо от мен, за да не спамя и се връщам назад да гледам красоти!

# 131
  • София
Crysania, супер е! По снимка ли си го правила?

Моят Батман все още е наникъде сякаш - завърших фона, направих всичките необходими контури и т.н., но ме е страх да започна да пълня, ще се постарая в най-скоро време да ви го покажа обаче.  Embarassed

# 132
Crysania, чудесно е!!Това момиченце даже го разпознах - страшно красиво момиченце от Малайзия, преди време рисувах по друга негова снимка.
 Oniyuri, хайде , без страх. Майка ми навремето като се запъвах стресната ме окуражаваше с думите "Света е покорен от смелите!"
едни дюли от мен:

# 133
Благодаря ви!  Hug

Oniyuri, да, по снимка го рисувах.

Ели, видях тази снимка на момиченцето във Фейсбук, не знам как се казва, нито от къде е, но ме грабна и се опитах да го нарисувам. Щом го разпозна кое е, значи съм докарала прилика Simple Smile

# 134
  Я да разплискаме малко тишината Simple Smile
Трошици любов

Октомврийско утро

Санторини

Общи условия

Активация на акаунт