Рисуване за начинаещи и не само -8

• 159 292
  • 798
  •   1
Отговори
# 90
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Ели, много красиви слънчогледи, и плодовете и драперията са като истински. Hug  bouquet  bouquet  bouquet Нещо трудно ми зареждаше рисунката ти, но сега успях да я видя. Peace

# 91
Nini, много е хубаво ! Как им рисуваш косичките, някаква маскираща течност ли ползваш , за да стоят бели косъмчетата ?

Heart Eyes

# 92
Да,Svеtlili, ползвам маскираща. Общо взето това ми е най- трудната част в рисуването,  нямам идея от техники и предимно на проба грешка и интуиция  засега го докарвам.

# 93
Здравейте,творци!Нини,чудесни картини правиш,и това спящо детенце...,заспалите дечица са като ангелчета.Ето и моите играят,викат,сега лятото до полунощ са активни и като заспят,настава дългоочакваната тишина и до обяд си спинкат сладко,а после веселието и бъркотията започват с нова сила Grinning.

СПОМЕН
Мидички,рапани,
грижливо събрани,
гласа на морето
носят в сърцето.

# 94
  Браво, Ана, какво настроение винаги има в нещата ти Simple Smile) Нина каквото и да й кажа - все е малко  Heart Eyes
Едно домати, лодка, портрет и слон от мен Simple Smile

# 95
Елинор,ти си творчески вулкан,все нови и нови красоти.Ама децата пораснали...А моите сега,като почнат училище и като се добави към всички домашни задължения и домашни задачи за децата,а и за мен за украси за празници ме търсят,за открити уроци и подобни, и все не ми остава нужното време и спокойствие да си се занимавам с любимите ми неща.Ама не се отказвам,открадвам си по малко време.

# 96
 Не се отказвай, Ана. Признавам, че почнах да рисувам, когато и второто ми дете навърши 18 години..Преди това дори не смеех да мечтая. А може би е трябвало.
Благодаря ти  Hug

# 97
  • гр.София
Виждам много красиви неща в последните три теми - поздравления   bouquet
Направо съм забравила как се качваха снимки и линкове, толкова отдавна не съм писала ....Дано да стане ... Това е албума http://dilu.snimka.bg/arts/kartinite-mi.337757.31390820, ако не съм успяла със снимките.
Хубав и творчески уикенд Hug

# 98
я да бутна темата малко...

# 99
  Дилу, страшно се радвам да те видя отново тук Simple Smile  Hug Влетяваш с твоите толкова оригинални и различни картини! Любима ми е тореадора, ти може да предположиш защо Simple Smile
Робертичка, чудна работа с молив.
И аз да побутна тогава:

# 100
  Айде пак побут Simple Smile

# 101
Моето рисуване продължава да е нестандартно

Тоя сладур е по една снимка.Много ме грабна Flutter

# 102
  • София
Не съм показвала отдавна:

# 103
Клеми, страхотни неща имаш. Heart Eyes всичко е супер. Бертичка и аз обичам понякога да рисувам върху нестандартни неща. Ели супер цветя, като живи.
аз да покажа една мечка гризли - графика.

# 104
  Здрасти, бабо Мецо Simple Smileчудна е
И кучето в/у чантичката е сладурско Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт