Рисуване за начинаещи и не само -8

• 160 466
  • 798
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Здравейте! Нахлувам във вашата красива темичка да питам дали има или при интерес биха ли могли да се организират курсове по рисуване за възрастни в Плевен? Много ми се ходи на такъв курс. Аз обичах да рисувам с молив и интересите ми са в тази посока - графика с молив, въглен... Дали има плевенски художник, който би преподавал такъв курс?

# 467
Наистина страхотни рисунки.Попаднах на темичката случайно, минах първите постове от 2011г.Елинор и Нина са много, много напреднали!

# 468
# 469
# 470

[/quote]
Mного добри опити!   bouquet
[/quote]
Благодаря, Lion_Dess!

# 471
# 472
Здравейте мили ми творци. След дълго ровене в нета, реших да ви питам и се надявам някой да ми е от помощ. Много искам да се науча да рисувам икони. И молбата ми е къде мога да намеря литература за техниките? Най - вече как се прави релефният ефект върху ореолите?
много ще съм благодарна за някакво инфо за техниките.

# 473
Имам малко опит в рисуването на икони, ако искаш мога като намеря малко свободно време да ти пиша едно ЛС, тук да не разводнявам темата? Иначе литература на тази тема не знам от къде.

# 474
Имам малко опит в рисуването на икони, ако искаш мога като намеря малко свободно време да ти пиша едно ЛС, тук да не разводнявам темата? Иначе литература на тази тема не знам от къде.

Разбира се много ще се радвам ако ми обясниш  Simple Smile Разбира се ако не те затруднявам и когато имаш време.

Иначе и други ако знаят бих чула мнение Simple Smile

И най вече как правят този релеф сърху ореолите мн ми е интересно Simple Smile

# 475
Добър вечер от мен!  То по нощите само мога да порисувам на спокойствие.  Последното ми  произведение, което  топло, топло  отпътува за Германия, поръчка беше  .Много набързо го скалъпих, не съм доволна , можеше и по-добре, но карай. Хората щом са доволни. Blush Аз не смогвам да им се порадвам, за мене все нищо не остава. С вас така ли е?

# 476
Добър вечер от мен!  То по нощите само мога да порисувам на спокойствие.  Последното ми  произведение, което  топло, топло  отпътува за Германия, поръчка беше  .Много набързо го скалъпих, не съм доволна , можеше и по-добре, но карай. Хората щом са доволни. Blush Аз не смогвам да им се порадвам, за мене все нищо не остава. С вас така ли е?

Mного е красиво   bouquet

# 477
Здравейте  Laughing нова съм в бг мама, обаче страшно се зарадвах, че има и теми свързани с рисуването, както и с други изкуства  Grinning Художник по душа съм и социален работник по професия  Mr. Green

# 478
  • София
Здравейте, темата е страхотна, а също и качените в нея произведения. Искам да използвам възможността да се представя тук и във форума, тъй като съм нова, все още. Това е една от последните ми творби:

# 479
Здравейте.. все се чудя и аз дали да не опитам, че доста ме влече в тази насока.. но е пълен абсурд с рисуването на точни неща...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт