Време ни е за промяна 112

• 17 251
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Добър ден
Пукенцеее, с теб сме Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 31
  • софия
Добър ден!
Пукенце, леко раждане и всичко да е наред  Hug Hug Hug Hug Hug

# 32
  • близо до Кресненското дефиле
Пукенцеее,леко раждане! Hug
Куклички,вчера не съм се включвала,защото пак получих кървене и лежах.Докторът каза да не се притеснявам,но аз ще лудна! #Cussing outДокъде ще я докарам-не ми е ясно!
Надявам се,че сте добре. Hug
П.П.Днес кървенето спря.Дано и да не се появява,че както я закарах-страшно е! Peace

# 33
  • софия
Руми, лежи и стискай кълки  Hug Hug Hug

# 34
  • София
руми никво ставане, я виж пуки как го докара до раждане на термин Hug Hug Hug Hug Hug

наде направо ти завидях за обяда Mr. Green да ти е сладко

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 14:03 от meme2

# 35
  • софия
смотах втори огромен кроасан  ooooh!

# 36
Пуки успех Simple Smile, стискаме палци

# 37
Привет! Пуки, прекрасна първа среща с малкия човек  Hug От сутринта станах разногледа, трябва да купувам подарък за едно бебенце. Чудя се обаче дрешки ли да му взема или активна гимнастика например? Thinking

# 38
смотах втори огромен кроасан  ooooh!

Е два часа е Шътко!Хапвай!Аз вече обядвах а преди това излапах половин кутия шоколадови бонбони-трюфели с бадеми и бял шоколад  Embarassed .После ще имам най-големия задник в групата

# 39
добър ден.

пуки, леко раждане  Hug

на мен диването днес ми разказа играта. станала е в осем и оттогава не е спала. сега се скъсва да рита и това си е. ходихме да обядваме в едно заведение в банкя, и тя спи като като баща и кара колата. спре ли на светофар се ококорва и започва едно грачене да тръгва. ох, много е смешна  hahaha

# 40
  • Пловдив
Румка, дано да е било последно това пусто кървене  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 41
Повече никакви покървявания, само шоколад искам да се размята в темата  Naughty
Аз обядвах сладко-сладко и сега блажено се изтягам пред филмче. После трябва да чукам орехи, за да правя бърканицата на ММ  Crossing Arms

# 42
Руми, лежи си, ръгай/пий утрогестан и дуфастон, и всичко ще бъде наред  Praynig Hug
Сигме, ма тя Малечка освен желязна е и умна   bouquet , виж детето как от съвсем невръстно се справя с движението по пътищата  Grinning и е наясно с управлението на МПС  hahaha
Аааа, да не забравя-умна и хубава като майка си е Малечка  Hug

# 43
  • София
  Animal Snail
Пуки, леко раждане и прекрасна среща с Бербатката.
Румка, стискай кълки и никакво натоварване. Peace
Слънчо Hug

# 44
пуки,леко раждане и най-незабравимата среща с малкия човек Hug
румка,лежане и спокойствие,всичко ще е наред Hug

сигме,хитруша е малечка Hug

Общи условия

Активация на акаунт