Време ни е за промяна 112

• 17 216
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Надето, дали не я залових  Laughing newsm78
фърки, сичко ще е наред. лошото е, че малко солено ще ти излезе чакането.....
Виконте, айде бе солено, толко пари е дала досега за опити, ся ще ги преживее, важното е, всичко да е наред и да устиска максимално дълго, за да пораснат още бебетата Peace

# 586
Фели,по -добре да те наблюдават,така и ти ще си по -спокойна.
Прегръщам те силно  Hug

# 587
  • София
Ванче, ко викаш, предчувствие имаш за Надето, а? Ами не ни остава нищо друго, освен да чакаме.....
Зази, как сте Вие с малката?
ами предчувствие-да, тя си каза, че ще пише малко преди секциото от телефона, за да ни заблуди. Пък не вярвам да я държат до следващата седмица Mr. Green Mr. Green ще я отупат преди празниците според мен Mr. Green

# 588
Надето, дали не я залових  Laughing newsm78
фърки, сичко ще е наред. лошото е, че малко солено ще ти излезе чакането.....
Виконте, айде бе солено, толко пари е дала досега за опити, ся ще ги преживее, важното е, всичко да е наред и да устиска максимално дълго, за да пораснат още бебетата Peace

абе така е, ама 70 на ден.... на мене са ми доста

# 589
  • СОФИЯ
сестро не са никак малко, но знаем, че е за доброто на Фелито и бебчетата
в Щерев било 90лв на ден  ooooh! ooooh! ooooh!

# 590
  • София
Виконте, така е, доста са....
ма не ми говори за държавни болници, особено след това, дето четохме вчера....
Пък и Фела е на примоция- поне са 2 броя и ще плаща веднъж hahaha hahaha
освен ако не се престраши за още 2 броя по-натам де hahaha hahaha

# 591
  • София
всъщност този престой не може ли да мине по ЗК?

# 592
# 593
  • СОФИЯ
ехееее Бабче  Hug Hug Hug Hug  hug hug

# 594
Права си Вико, и на мен са ми доста, като се има впредвид, че ще ми следят само кръвното. Смятам повече от 3 дена да не седя. Ще преговарям изобщо да не ме вкарва, ама май няма да ми се размине. Ако искат повече да ме държат, ще избягам през прозореца  Laughing

Вико, честито на патерици, да си жива и здрава, и тоя път всичко по мед и масло да мине. Вчера изобщо не съм влизала във форума.

Пуке, честито и на теб синковец, ще чета назад после  Laughing

# 595
# 596
Я ма открехнете за Пепито, че не съм чела, тя защо е в клиниката  newsm78

Ванче, за другия път ще се замисля сериозно дали да си ползвам изобщо ембрионите. В последните седмици става бая тежко. Друго е да носиш едно, съвсем различно е когато са две. Вече не мога да повишавам тон, имам чувството че ще ми излязат през устата.

# 597
Добър ден
Фели,  Hug Hug Hug

# 598
  • София
Ванче, мерси че питаш, добре сме. Тумбакът наедрява с всеки изминал ден, но от детето не мога да се оплача за сега, кротко е  Wink През деня кротува, обикновено вечер почва да шава. Уж решихме за името, и аз вече така си я наричам бебка, ама ММ току ми предложи някое ново име и аз побеснявам. Отначало не харесваше кратки имена, държеше да имало детето имен ден, ама после..... каквото чуе от някъде и ми го пробутва. Ама аз ще си държа на моето  Naughty Единственото неудобство към момента са подуващите ми се крака, особено левия. Ама то по цял ден седя на това бюро, уж се опитвам от време на време да се разхождам по етажа...... И течностите увеличих, и солта намалих, кръвното е в норма, нямам белтък в урината, но.... това е положението. Ще се търпи, пък и си казвам, че има къде-къде по-тежки случаи.

Пепи, много си лаконична  Wink

# 599
  • София
Зази, радвам се, че сте добре. Мъж ти има да сменя името още 100 пъти-хаха Laughing
Ти няма ли вече да излизаш почивка- докога ще ходиш на работа? Направо ти се чудя как седиш цял ден на стола прегъната newsm78

Общи условия

Активация на акаунт